Skip to main content

Ken jij dat gevoel van helemaal in je kracht staan? Letterlijk on top of the world. Je herkent het ook bij anderen. Je kunt het zien en voelen als iemand samenvalt met wat hij op dat moment doet. Wat is jouw inner call?

Als je niet (meer) weet wat jouw innerlijke drijfveer is, wil dat nog niet zeggen dat je die niet hebt. Misschien heb je je verlangen wel nooit serieus genomen. Heb je allerlei redenen bedacht om die droom vooral niet na te jagen. En daarmee heb je afstand gedaan van de krachtbron in jou die onuitputtelijk is. Die niet alleen jou maar ook anderen energie kan geven.

Hoe kom je te weten wat jouw drijfveren zijn? Neem een glazen bol en kijk in je eigen toekomst. Laat je verlangens toe en stel jezelf voor hoe het je vergaat als je je dromen hebt verwezenlijkt. Het kan je helpen om richting te krijgen. Kun je je hier niet aan overgeven, dan kan ik jou natuurlijk ook helpen met het ontdekken van je passie en die kwaliteiten die jou het meeste energie geven. Neem contact met me op voor een informatief kennismakingsgesprek.