Dagtrip voor Heldinnen

Herken je dat? Onwijs je best doen, maar er niets voor terug krijgen, vooral bezig zijn met anderen en jezelf langzaam kwijtraken? Of gaat het allemaal wel z’n gangetje, maar heb je toch het gevoel dat je iets mist?

Om los te komen uit vastgeroeste patronen en nieuwe wegen in te slaan, heb je stil te staan. Niet makkelijk, weet ik uit eigen ervaring. Je hebt er moed voor nodig. Vragen als ‘Heb ik daar wel tijd voor? En hoe slecht gaat het nou eigenlijk?’ vliegen je direct aan. Je hoofd slaat op hol. De angst voor het onbekende en verlies van controle houden je ervan weg om te luisteren naar je innerlijke stem en de opening te vinden naar hoe het ook anders kan. Tegenwoordig willen we alles oplossen met ons hoofd. Maar ons hart weet wel beter, veel beter. Alleen, de weg terug vinden naar je hart, is zo makkelijk nog niet.

Tijdens deze dag leer je luisteren naar je hart, je innerlijke stem. Je krijgt inzicht in de dynamieken waarin je verstrikt bent geraakt. Het geeft je inzicht in het ‘waarom’ van je vraag en tegelijk krijg je de mogelijkheid om te ervaren hoe het ook anders kan.

Begeleiding

Mijn manier van werken kenmerkt zich door voelen. Ik laat je op een veilige manier openstellen en ontdekken. Op deze innerlijke reis ont-moet je allerlei belemmeringen en word je gestimuleerd om patronen te doorbreken en het werkelijk aan te gaan. Je levensenergie zal meer stromen. Het zal je een diepe innerlijke rust brengen.

Een aantal jaren geleden heb ik in het familieopstellen de verdieping van mijn vak als coach en trainer gevonden. Hoe behulpzaam allerlei management-, communicatie- en persoonlijkheidsmodellen ook zijn om inzicht te geven, systemisch werk gaat voorbij ons mentale ego en maakt verbinding met ons emotionele en ziele lichaam. Dit zijn de lagen die taai zijn en waar wij moeilijk doorheen kunnen komen vanwege de verstrikkingen en patronen.

Opstellingen dringen door tot deze lagen en openen de weg naar ons diepste verlangen, de plek van onze bezieling. Het systemisch gedachtegoed spreekt de taal van onze eigen wijsheid die diep in ons verborgen zit. Dit is ook waarom deelnemers opeens begrijpen wat er aan de hand is, waar hun dwaling vandaan komt. Op welke wijze zij onderdeel van een systeem zijn. Het laat de mist langzaam optrekken en geeft een andere kijk op hun situatie. Ik zou het proces beschrijven, als het steeds meer terugbrengen naar je oorspronkelijke staat, een soort herijken. En omdat ik een oneindig vertrouwen heb in dat alles waar wij naar verlangen reeds in ons aanwezig is, is dit voor mij de weg om samen met jou te bewandelen.

Resultaat

• Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades

•Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert

•Je ontdekt de kracht en hulpbronnen in jezelf

•Je ontmoet rust en ontspanning in jezelf

Aanmelden

Deze dagworkshop heb ik speciaal ontworpen om kennis te kunnen maken met opstellingen, mijn programma voor verdere verdieping van  de Reis van de Heldin en ook te ervaren hoe ik werk.

Wil je weten hoe opstellingen werken bij vragen over relaties, liefde en werk? Hoe je je bewustzijn kunt vergroten met deze diepgaande methode? Ben je reeds bekend met het systemische werk dan kun je op deze dag actuele vraagstukken onderzoeken en nieuwe inzichten opdoen.

Via het klikken op jouw gekozen workshop kan je met iDeal een ticket kopen.

Wanneer

Dagtrips zijn op dit moment nog niet gepland. Mocht je meer informatie willen dan kan je altijd contact opnemen.