Skip to main content

Er is zoveel meer mogelijk in je leven dan je denkt. Stap mee over de drempel in de onbekende wereld en zie wat jou weg houdt van wie jij in wezen bent.

In de podcast reeks de Reis van de Heldin neem ik je in een aantal stappen mee naar jouw potentie en vertel ik hoe je haar kunt leven.

Heb je na het beluisteren van deze podcasts behoefte aan meer diepgang en wil je verder reizen?

Sluit je dan aan bij de cursus de Reis van de Heldin en reis verder met andere vrouwen. Je hoeft dit niet alleen te doen. Durf te leren van en met elkaar. Een programma voor vrouwen die hun innerlijke kracht, zachtheid, speelsheid en wijsheid weer willen ontmoeten, verinnerlijken én leven.

Wil je liever individueel aan de slag? In een aantal coachsessies neem ik je mee naar de kern en leer je hoe dit te vertalen naar de praktijk van alledag. Vraag een persoonlijke kennismaking aan waarin ik je mijn systemische aanpak kan toelichten en jij kan ontdekken of ik bij jou pas.

Je kan ook dagworkshops bij mij volgen op het gebied van de moeder dochter relatie, de vader dochter relatie en liefdesgeluk. De workshop de Reis van 1 dag is een mooie kennismaking met het familieopstellen en mijn manier van werken. We staan stil bij beperkende patronen, overtuigingen, angsten en verdriet.