Skip to main content

vrouwVanaf 2016 geef ik vanuit de Academie voor Familie- en Organisatieopstellingen webinars, workshops, intensives en retraites voor vrouwen. In ons samenzijn met andere vrouwen kunnen wij elkaar herinneren en bekrachtigen in wie wij ten diepste zijn; een vrouw.

De webinars geven je de mogelijkheid om kennis te maken met opstellingen, het systemisch gedachtegoed en mij. Tijdens de dagworkshop ‘Vrouwenlijn- Moeder Dochter’ relatie staat jouw plek in de vrouwenlijn en de relatie met je moeder centraal.

Wil je dieper gaan en als vrouw groeien op meerdere levensgebieden? Dan is de 8 daagse (4 x 2 dagen) Reis van een Vrouw echt iets voor jou. In 4 blokken – werk, relaties, lichaam en spiritualiteit – gaan wij in een vaste groep op zielsreis, naar jouw kern en oneindige krachtbron. Dit is voor vrouwen die persoonlijk willen groeien, thuis willen komen en een vervuld leven (willen) leiden.

Onze jaarlijkse retraite (1 week) neemt je mee naar een mooie locatie waar je alles even loslaat en alleen maar hoeft te genieten, ontspannen en zijn. Het programma bestaat uit diepgaande ochtendsessies en meditatieve avonden. Uiteraard is er voldoende ruimte voor tijd voor jezelf en wordt er heerlijk voor je gekookt.