Januari is de maand van de reset. In de natuur heeft alles zich bovengronds teruggetrokken, maar ondergronds neemt de essentie juist in levenskracht toe. Als wij met onze aandacht naar binnen keren en echt stil zijn, kunnen wij waarnemen wat zich in ons klaar maakt om straks vorm te krijgen.

Tijdens dit weekend vinden we in de rust de weg terug naar onze essentie en geven we ruimte aan de leegte. Een leegte waar we in ons drukke leven vaak van wegblijven, die we vullen met drukte. Het is echter die leegte die ons juist de toegang tot onze essentie geeft.

Als je dit eenmaal hebt ervaren, weet je dat je hier de antwoorden vindt op je vragen. Je weet dat in deze leegte de helderheid rust die je inzichten geeft en dat vanuit hier een nieuwe impuls kan ontstaan.

Begeleiding

De basis van het programma bestaat uit diverse opstellingen. Dit wordt aangevuld met meditaties, lichaamswerk, momenten van stilte en genieten in de natuur. Wij nemen je bewustzijn mee naar je lichaam, het huis van je ziel en het voertuig om je leven vanuit je kracht te leven.

Het lichaamswerk is gebaseerd op de filosofie van yoga en wordt gegeven door de ervaren yogadocente Dorien Suntjens. Onze kok Marianne van den Heuvel verzorgt geheel toegespitst op ons programma zorgvuldig bereide Ayurvedische maaltijden. Buitenplaats de Hoorneboeg ontvangt ons in haar sereniteit en laat ons helemaal thuiskomen en ontspannen.

Programma

Vrijdag 14:00 kamers beschikbaar, 16:00 -17:30 ontvangst & kennismaking, diner 18:30, avondprogramma 20:00 – 21:30.

Zaterdag 9:00 – 12:30 ochtendprogramma, 13:00 lunch, 15:00 – 17:30 middagprogramma, 18:30 diner 20:00-21:30 inspiratie avondprogramma.

Zondag 9:00 – 12:30 ochtendprogramma, 13:00 lunch, 14:30 – 15:30 afsluiting, 16:00 vertrek.

Prijs: 

595,- incl. BTW voor particulieren, excl. BTW zakelijk en ZZP’ers.

Inbegrepen zijn:

 • kennismakingsgesprek als je mij graag nog vooraf wil leren kennen
 • begeleiding tijdens programma
 • 3 rijk gevarieerde Ayurvedische maaltijden, tussendoortjes, sap, koffie en thee
 • Luxe 1- persoonskamer met eigen douche en toilet
 • gebruik van privé sauna en hamam
 • ochtend yoga all levels (facultatief) door ervaren yoga docente Dorien Suntjens.

test

Liefdesgeluk of relatieproblemen?
De liefde van je leven vinden? De liefde van je leven houden?

Liefde gaat over vertrouwen en verbinden en dat kan soms knap lastig zijn. Een relatie kan dan ook heel confronterend zijn. Je komt jezelf tegen, ook al geef je liever de ander de schuld. Liefde gaat dan ook over het openen van je hart. Niet alleen voor de ander maar ook of juist voor jezelf.

Wil jij weten hoe de liefde in jouw leven meer kan stromen? Tijdens deze dagworkshop staan we stil bij de barrières tussen jou en de liefde. We onderzoeken niet alleen de blokkades, maar staan ook stil bij de bron die onze zelfliefde voedt. 

Programma

Tijdens deze dag werken we met verschillende soorten opstellingen. Iedereen kan op deze dag zijn eigen relatie en verlangen exploreren. Persoonlijke vragen kunnen eventueel verder in een individuele opstelling worden onderzocht. Ik zal steeds uitleg geven over het thema liefde relaties vanuit een systemisch perspectief. Hierdoor neem je kennis en inzicht mee naar huis waar je ook in de toekomst veel aan zult hebben.

Begeleiding

Mijn manier van werken kenmerkt zich door rust, helderheid en voelen. Vanuit het systemisch gedachtegoed en familieopstellen bied ik inzicht in patronen en dynamieken die wij gedurende ons leven opbouwen. Het systemisch gedachtegoed spreekt de taal van onze eigen wijsheid die diep in ons verborgen zit. Zo kun je opeens begrijpen wat er aan de hand is, waar de dwaling en worsteling vandaan komt en op welke wijze jij onderdeel van een systeem bent. En omdat ik een oneindig vertrouwen heb in dat alles waar wij naar verlangen reeds in ons aanwezig is, is dit voor mij de weg om samen met jou te bewandelen.

Resultaat

 • Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades in de liefde
 • Je leert welke plek de jouwe is in een relatie en hoe je daar kunt blijven
 • Je leert ‘jouw verhaal’ kennen en hoe je het einde kunt veranderen zodat je verder kunt groeien in de liefde
 • Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert

Jouw bijdrage: € 125,- incl. btw. Als de workshop op uitverkocht staat, stuur dan een mail naar info@centenocoaching.nl om op de wachtlijst te komen.

Tijd: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 16:30 uur.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

Locatie: BLOOM, Koninginnegracht 28, Den Haag.

Vind jij de liefde soms ook écht ingewikkeld? Loop jij vast in steeds hetzelfde patroon en weet je niet hier eruit te blijven? Wil jij de kwaliteit van je relaties verbeteren?

Geluk in je relaties, welke dan ook, betekent geluk in je leven. Relaties staan aan de basis van ons menszijn. Dat is precies waarom jij ze zo belangrijk vindt en niet zonder kan.

In dit webinar neem ik je in vogelvlucht mee in de liefde: de eerste levenslessen in de liefde, de liefde in onze basisrelaties en de liefde in onze intieme relaties. Tot slot sta ik ook stil bij de allesomvattende liefde.

Er gelegenheid tot het stellen van vragen en ik zal ook vertellen over de online cursus Liefdesgeluk – Groeien in Relaties.

Dit webinar is alleen gratis op 10 juni. Daarna is het onderdeel van de online cursus.

Stap mee in de wereld van de liefde en relaties. Leer van nieuwe perspectieven over de liefde en jezelf.

Enthousiast? Geef je dan snel op, want vol is vol! Dit webinar is gratis en live. Je kan vragen stellen maar ook gewoon luisteren. Kan je niet op deze avond, maar wil je niets missen? Doe dan mee met de online basiscursus Liefdesgeluk – Groeien in Relaties.

Datum & tijd: woensdag 10 juni 20:30 einde 21:45

Geef je op via deze link

Graag nodig ik je uit voor mijn gratis webinar wat een vervolg is op ‘De Moeder-Dochter relatie’

LEERZAAM

De vraag ‘Is mijn moeder gelukkig geweest’ is een vraag die veel dochters bezighoudt. Op 6 april jl. heb ik een webinar gegeven waarin ik vertel over de diepere betekenis van deze vraag. De relatie Moeder Dochter is een relatie waarin wij veel van onszelf in kunnen terugvinden. Als wij erbij stil staan.

Dit webinar is een vervolg en geeft iedereen die op 6 april niet aanwezig kon zijn, alsnog de gelegenheid om erbij te zijn. Na een korte introductie als vervolg op het eerste webinar zal ik 45 min tijd besteden aan jullie vragen.

LET OP! Webinars worden in deze tijd druk bezocht. Er is slechts plek is voor 100 deelnemers. Meld je niet alleen tijdig aan maar log ook op de avond zelf op tijd in (1 uur van te voren!)

NB: Was je er niet bij de vorige keer, kijk dan hier de opname van de webinar terug: ZIE YOUTUBE

Ik kijk ernaar uit om samen met jou stil te staan bij de relatie Moeder Dochter!

Jouw bijdrage: gratis

Datum & tijd: 20:30 einde 21:45

Geef je op: 13 april via deze link
https://attendee.gotowebinar.com/register/6262992360730225421

Er is zoveel meer mogelijk in je leven dan je denkt. Stap mee over de drempel in de onbekende wereld en zie wat jou weg houdt van wie jij in wezen bent.

Beperkende patronen, overtuigingen, angsten en verdriet zijn als een pantser met je lichaam en persoonlijkheid vergroeid. Ongemerkt ben je er zo gewend aan geraakt dat je je ermee identificeert. Je hebt geleerd ermee te leven, maar je voelt dat je niet voluit leeft, dat er hoe dan ook nog steeds iets mist. De Reis van de Heldin neemt je mee voorbij blokkades en geeft je toegang tot jouw potentie. Uiteindelijk leer je hoe je je schat kunt integreren in je dagelijkse leven. In de Reis laat je achter je wat reeds voorbij is en ervaar je hoe het is om voluit aanwezig te zijn.

De Reis van de Heldin kun je volgen in een 10 daagse cursus en in retraite vorm. Tijdens de Reis van 1 dag zal de nadruk liggen op het eerste deel van de Reis. Het vertrek, de drempel en het eerste deel van de tocht door de onbekende wereld in jou. Je krijgt inzicht in de vervolgstappen van de Reis. Zo weet je altijd waar jij staat op dit moment en wat je nog te wachten staat.

BEGELEIDING

De Reis van 1 dag is tevens een mooie kennismaking met het familieopstellen en mijn manier van werken. Ik combineer het systemisch werk met meditaties en lichaamswerk.

Opstellingen laten je onbewuste en hardnekkige patronen die je persoonlijke groei in de weg staan, ervaren. De lichaamsgerichte manier van werken in opstellingen is onmisbaar bij het ontdooien van emotionele blokkades. Bovendien geeft het systemisch gedachtegoed je helder inzicht in de impact van basisrelaties op jouw huidige leven. Na deze dag weet je hoe je de sprong in het diepe kunt wagen. Er is echt zoveel meer mogelijk in je leven dan je denkt. Ook in jouw leven! Ik neem je graag mee op deze Reis van 1 dag.

JOUW BIJDRAGE

125,- incl. Btw. Besluit je na afloop van de workshop deel te nemen aan de 10- daagse Reis van de Heldin dan krijg je deze workshop gratis. Check de website wanneer de eerstvolgende cursus start. https://centenocoaching.nl/de-reis-van-de-heldin/

TIJD

Inloop 9:45, aanvang 10:00 – 16:30.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

LOCATIE

BLOOM, House of Health, Koninginnegracht 28, Den Haag.

De verborgen dynamiek van de vader dochter relatie heeft grote impact op ons leven als vrouw, op ons zelfbeeld, ons vermogen om blijvende relaties aan te gaan, ons zelfvertrouwen in ons werk. Al deze aspecten zijn gevoed door de relatie met de eerste man ons leven, onze vader. Er zijn vele verschillende dynamieken afhankelijk van het type vader. Iedere dynamiek heeft een eigen thematiek zoals de onvolwassen afhankelijke dochter, de onzekere en angstige dochter, de dochter die als schild optreedt of vaders lieveling, de perfecte en unieke dochter.

Daar waar wij bij onze moeder verlangen naar haar omhelzing en de relatie met haar de basis is voor het kunnen ontvangen, het verbinden en het intuïtieve waarnemen, verlangen wij van onze vader dat hij met ons mee de wereld in de loopt en ons de weg wijst. In onze moeder ontdekken wij ons pure zelf en met de ogen van onze vader zien wij onze vrouwelijkheid.

De relatie met je vader bepaalt hoe je je als vrouw verhoudt tot het mannelijke en is van grote invloed op de manier waarop je je leven leeft. Door inzicht en bewustzijn te vergroten ten aanzien van de relatie met je vader leer je het positieve aspect van de mannelijke essentie ervaren en in balans brengen met het vrouwelijke. In jezelf en ook in de buitenwereld.

BEGELEIDING

Tijdens deze dag werken we met verschillende soorten opstellingen afgewisseld met meditatie en sharings. Door inzet van archetypische opstellingen kan iedereen op deze dag zijn eigen relatie en verlangen exploreren. Persoonlijke vragen kunnen we eventueel verder uitdiepen in een individuele opstelling.

Wil je extra verdieping? Combineer deze workshop dan met de Moeder Dochter relatie – Vrouwenlijn workshop. Beide dagen laten je groeien in je vrouw zijn. Het zijn dagen van verbondenheid met je eigen kracht en kwetsbaarheid in een intieme setting met andere vrouwen.

RESULTAAT:

•Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades

•Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert

•Je ontdekt de kracht en hulpbronnen uit jouw zielsstroom en in jezelf

•Je ontmoet rust en ontspanning op je vrouwelijke essentie

 

JOUW BIJDRAGE: € 125,- incl. btw. Wil je het bedrag zakelijk declareren dan is het bedrag exclusief btw.

TIJD: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 17:00 uur.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

LOCATIE: Koninginnegracht 28, Den Haag.

Schrijf je in via de speciale ticket link hieronder.

Wat een mooie, kwetsbare, lastige relatie is dat toch, die met je moeder. En hoeveel invloed heeft deze op ons dagelijks leven; je goed genoeg voelen, vervullende relaties aangaan, je relatie met je eigen kinderen, rust voelen en je eigen plek innemen.

In deze workshop staat jouw vrouwenlijn centraal. Jij bent één van hen en velen zijn jou voorgegaan. Jouw moeder neemt echter een zeer belangrijke plek in. Van haar heb jij het leven gekregen. In haar buik en in verbinding met haar is jouw bewustzijn gegroeid. Bij haar heb jij jouw eerste kennismaking met liefde opgedaan. Dat kan in overvloed zijn geweest, maar ook in een tekort.

Liefde is essentieel in ons leven. Als kind doe je er dan ook alles aan om aan liefde c.q aandacht of bevestiging te komen. De uitdrukking ‘als mijn kinderen blij zijn, ben ik ook blij’ geldt in mijn ogen ook zeker andersom ‘als mijn moeder gelukkig is, ben ik ook gelukkig’. De relatie met onze moeder is daarmee in grote mate bepalend voor hoe wij het leven nemen en doorgeven. Door onze kinderen of creaties. Ze heeft ook impact op onze relaties (familie, liefdes, vriendschappelijk, werk, ontspannen etc.). Welke plek wij innemen, hoe wij geven en nemen en in welke mate wij ergens bij horen. Drie systemische basisprincipes in familiecontext. Door inzicht en bewustzijn te vergroten ten aanzien van hoe jij je verhoudt tot deze basisprincipes in je relatie met je moeder en de moeder die haar moeder was enzovoort, kun jij jezelf en je daarmee ook je vrouwenlijn bekrachtigen. Het laat je verder groeien in wie jij bent en waar jij voor staat in je leven, relaties en werk.

BEGELEIDING

Tijdens deze dag werken we met verschillende soorten opstellingen afgewisseld met meditatie en sharings. Door inzet van archetypische opstellingen kan iedereen op deze dag zijn eigen relatie en verlangen exploreren. Persoonlijke vragen kunnen we eventueel verder uitdiepen in een individuele opstelling.

Ondanks dat het een dag-workshop is, zijn de ervaringen van eerdere deelneemsters dat het nog lange tijd doorwerkt. Een dag van verbondenheid met je eigen kracht en kwetsbaarheid in een intieme setting met andere vrouwen.

RESULTAAT:

•Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades

•Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert

•Je ontdekt de kracht en hulpbronnen uit jouw vrouwenlijn en in jezelf

•Je ontmoet rust en ontspanning op je eigen plek in de vrouwenlijn

 

JOUW BIJDRAGE: € 125,- incl. btw.

TIJD: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 17:00 uur.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

LOCATIE: Koninginnegracht 28, Den Haag.

Schrijf je in via de speciale ticket link hieronder.

 

Vol energie

Voelen, ontdekken en je eigen kracht hervinden. Een hele week tijd voor jezelf, in een mooie omgeving om stil te staan bij datgene dat écht belangrijk voor je is. Het is spannend, maar tegelijkertijd veilig, inspirerend, en met humor. Je krijgt alle tijd om jouw vragen te stellen, je verborgen kracht te ontdekken en je levensenergie weer vrij te laten stromen. Je gaat volledig en opgeladen weer naar huis. Het is écht een vakantie voor Body, Mind en Soul. Je besteed aandacht aan iets dat heel belangrijk is in je leven: JIJ

Aanpak

Via familie- en archetypische opstellingen, lichaamswerk, meditaties, intuïtief tekenen laat ik je je op een veilige manier openstellen en ontdekken waar je vandaan komt en wie je in de kern bent. In deze reis ont-moet jij allerlei belemmeringen en word je gestimuleerd om patronen te doorbreken en het werkelijk aan te gaan. Ik leid je naar de drempel, laat je er stilstaan. De beweging van je ziel helpt je verder. Je levensenergie zal meer stromen. Het zal je diepe innerlijke rust brengen.

Voordat we samen op reis gaan, hebben wij persoonlijk contact zodat je kunt kennismaken met mij, je intentie van de retraite kunt toelichten en eventuele vragen kunt stellen.

De vrouw in jou

De retraite is niet alleen bedoeld als een week om los te laten, te kunnen ontspannen en vrij te voelen, maar ook om je fijn te voelen bij jezelf, bij het vrouwelijke in jou. In een gezelschap van vrouwen kan dat voor sommigen best spannend zijn.

In mijn ogen is het een groot gemis dat we als vrouwen elkaar niet meer ontmoeten om elkaar te bekrachtigen en herinneren. Ik denk dat we zelfs opnieuw hebben te leren hoe dat werkt. Ik geef dan ook altijd een belangrijke regel mee: ‘ je bent hier voor jezelf. Je hoeft niemand te redden. Je zult je handen vol hebben aan jezelf.’ Na het delen van deze regel hoor ik altijd een diepe zucht en opgelucht gelach. Velen ervaren daarna vaak voor het eerst de kracht, veiligheid en warmte van de vrouwencirkel. Misschien heb je er een bepaald beeld bij dat eerder afschrikt, maar ik zou je graag willen uitnodigen om mee te gaan. Om te leren hoe het is om je eigen plek in te nemen ook onder vrouwen.

Programma

Het programma is zodanig opgesteld dat we langs vaste punten reizen met daarbij alle ruimte voor het volgen van je eigen reis. Het vertrekpunt is de vraag: Waar wil jij in groeien? Waar wil jij meer ruimte voor in je leven?

 • Dag 1 & 2 staan we vanuit systemisch perspectief stil bij jouw vraag en intentie van de retraite. Aan de orde komen o.a. jouw voorouder-veld en jouw plek daarin.
 • Dag 3 is een stiltedag. In de ochtend maken we een wandeling langs de rivier. Je krijgt alle ruimte om inzichten te laten indalen en te luisteren naar je innerlijke stem.
 • Dag 4 staat in het teken van het bekrachtigen van jezelf, jezelf laten zien, je plek innemen.
 • Dag 5 gaat over het vieren van de gevonden schatten en de terugkeer naar de bekende wereld.
 • De laatste dag, dag 6 is een vrije dag zonder programma.
 • Dag 7 vertrek naar huis.

Gezien de uitdagingen, intensiteit van deze reis en de transformaties die eerdere heldinnen hebben doorgemaakt, noem ik het met recht een eigentijdse leiderschapsreis voor vrouwen. Dit maakt de reis niet alleen geschikt voor verdieping op de levensgebieden relaties en lichaam maar ook voor verdieping op de levensgebieden werk en zingeving.

Begeleiding

Het inhoudelijke programma word door mijzelf gegeven. In mijn manier van werken staat bewustwording centraal. Ik geef je niet alleen inzicht mentaal gezien maar laat het je ook doorvoelen in je lichaam, waardoor je tot je zielslaag kunt doordringen. Het tempo ligt laag, met grote delen zelfs in stilte. Dit alles draagt bij aan het terug in contact komen met jezelf. En dat is precies waar een retraite voor bedoeld is.

Wat ik in feite doe is bedding bieden aan datgene dat klaar is om gezien en gevoeld te worden. Daar speelt de locatie ook een grote rol in. Daarom ben ik opnieuw op zoek gegaan naar een plek die dit helemaal uitademt. Vanaf 2021 is Mandala de Masca de plek die ons zal ontvangen op haar prachtige locatie gelegen op Tenerife. Alles is puur op deze paradijselijke plek, het huis, de kamers, het eten, de bloemen en de bergen om ons heen. Het weer geeft ons precies wat we nodig hebben en het team van Mandala de Masca weet met haar meer dan 15 jaar ervaring met retraites, als geen ander wat nodig is om ons thuis te laten komen in ons zelf.

Yoga, mandala-tekenen, hennatatoes en massage, van alles is mogelijk om bij te boeken.

Het eten is vegetarisch met ingrediënten afkomstig uit de eigen organische tuin.

Programmatijden & Prijs

Start programma vrijdagavond 28 mei 2021  om 19:30 uur met diner gevolgd door cirkel van kennismaking met elkaar en het delen van je intentie voor deze retraite.

za- zo- ma- di- wo: 09:00 uur – 12:30 uur ochtendprogramma, de middagen zijn vrij, 20:00 uur – 21:30 uur avondprogramma.

Donderdag vrije dag, vrijdagochtend 4 juni 2021 vertrek.

Dagelijks 7:30 ontbijtbuffet, 13:00 uur lunch, 18:30 uur diner

Jouw bijdrage: 1.175,- p.p. (incl. BTW) o.b.v. tweepersoonskamer, 1.250,-p.p. (incl. BTW) o.b.v. tweepersoonskamer groot, 1.495,- p.p. (incl. BTW) o.b.v. eenpersoonskamer.

In de prijs inbegrepen zijn 3 voedzame en verse vegetarische en vegan maaltijden aangevuld met gezonde snacks, aquas frescas, thee, koffie en zelfgemaakte drankjes. Deze retraite is all-inclusive m.u.v. reiskosten naar Mandalamasca- Tenerife. Transfer 40 min vanaf vliegveld Reina Sofia is mogelijk voor 40,- euro retour p.p.

Groepsgrootte 8 – maximaal 12 vrouwen

De herfst is de ideale tijd om te oogsten en de balans op te maken. Trots je kracht in de buitenwereld ervaren én tijd voor reflectie nemen. Hoofd- en bijzaken scheiden, het moeiteloze naast het moeizame zetten.

Tijdens deze retraite ga ik samen met jou Oogsten en de Balans opmaken. Als je dit goed doet, kun je je groei in de toekomst verdiepen. Het inzicht in je verworven lessen en vruchten geeft vertrouwen. Teleurstellingen verdienen dieper onderzoek en hoeven niet meteen uit frustratie overboord gegooid te worden. Het is ook niet nodig om nog een eindsprint te trekken met op elkaar geklemde kaken zodat verlies wordt vermeden.

Erbij blijven en onderzoeken wat er onder de teleurstelling zit, geeft waardevol inzicht in verlangen, motivatie, oorzaak en zelfs in mogelijke hulpbronnen.

Begeleiding

Centraal staat jouw oogst en verlangen voor de toekomst. Met opstellingen geven je een dieper inzicht in datgene dat je vanuit je oogst mee wilt nemen naar de toekomst en datgene dat niet meer past. Naast opstellingen werk ik ook met intuïtief tekenen, meditaties en lichaamswerk. De wandelingen vanuit de hoeve laten je genieten van de oogst die klaar ligt in de natuur.

Je bent welkom met een specifieke vraag die actueel is voor jou, als ook om bewust een stap op de plaats te maken, los te laten en bij te tanken in een setting die jou voedt.

Voeding en accommodatie

Onze kok Marianne van den Heuvel verzorgt geheel toegespitst op ons programma en het seizoen zorgvuldig bereide Ayurvedische maaltijden.

Ook de locatie is helemaal afgestemd om de kracht van oogsten te ervaren. Wij verblijven op Hof de Brulle, in Wijlre. Deze monumentale carréhoeve uit de middeleeuwen ligt in het prachtige Geuldal in Zuid-Limburg. Hier kunnen we thuiskomen en genieten van wandelingen langs de Geul, over de holle wegen en door de bossen.

Programma

Maandag 5 oktober 
16:00 kamers beschikbaar,
16:30 -18:00 ontvangst & kennismaking,
18:30 diner
20:00 – 21:30 avondprogramma

Dinsdag, woensdag, donderdag
vanaf 7:45 ontbijt (buffet)
9:30 – 12:30 ochtendprogramma
13:00 lunch,
15:30 – 17:30 middagprogramma veelal buiten waaronder wandelingen
18:30 diner
20:00-21:30 inspiratie avondprogramma, laatste avond afsluiting.

Vrijdag 9 oktober
vanaf 8:00 ontbijt
10:00 vertrek

Prijs: 

All in:
1 persoonskamer: van 895,- voor 795,- incl. BTW particulier, excl. BTW zakelijk.

Inbegrepen zijn:

 • programma afgestemd op het seizoensthema Oogsten & Balans opmaken
 • 4 nachten een ruime 2 persoonskamer voor jezelf
 • 3 Ayurvedische maaltijden per dag
 • Vega snacks en fruit tussendoor
 • Koffie, thee, water, sap
 • Kennismakingsgesprek als je mij graag nog vooraf wil leren kennen
Links:

Marianne van den Heuvel: Kokokitchen

Accomodatie: Hof de Brulle