Skip to main content

Heb jij een vraag die je middels een familieopstelling wil onderzoeken? Of wil je als representant leren van een familieopstelling? Heb je inmiddels al zo vaak gehoord over familieopstellingen en wil je nu wel eens weten hoe dat werkt?

Op vrijdag 18 oktober organiseer ik een middagworkshop, voertaal Engels, met ruimte voor 3 vragen en uitleg.

Er is nog plek voor representanten.

Heb je interesse? Wil je meer weten, heb je een vraag en wil je eerst persoonlijk kennismaking? Dat kan, mail naar jet@centenocoaching.nl of bel 06 25 36 00 18.

KOSTEN

Kosten hiervoor zijn 122,50 incl. BTW voor particulier en excl. BTW voor ZZP. Er is plek voor maximaal 10 representanten. Hiervoor betaal je 35,- euro incl. BTW.

LOCATIE: Bloom – House of Health, Koninginnegracht 28, Den Haag

De liefde van je leven vinden? De liefde van je leven houden?

Liefde gaat over vertrouwen en verbinden en dat kan soms knap lastig zijn. Een relatie kan dan ook heel confronterend zijn. Je komt jezelf tegen, ook al geef je liever de ander de schuld. Liefde gaat dan ook over het openen van je hart. Niet alleen voor de ander maar ook of juist voor jezelf.

Wil jij weten hoe de liefde in jouw leven meer kan stromen? Tijdens deze dagworkshop staan we stil bij de barrières tussen jou en de liefde. We onderzoeken niet alleen de blokkades, maar staan ook stil bij de bron die onze zelfliefde voedt. 

Programma

Tijdens deze dag werken we met verschillende soorten opstellingen. Iedereen kan op deze dag zijn eigen relatie en verlangen exploreren. Persoonlijke vragen kunnen eventueel verder in een individuele opstelling worden onderzocht. Ik zal steeds uitleg geven over het thema liefde relaties vanuit een systemisch perspectief. Hierdoor neem je kennis en inzicht mee naar huis waar je ook in de toekomst veel aan zult hebben.

Begeleiding

Mijn manier van werken kenmerkt zich door rust, helderheid en voelen. Vanuit het systemisch gedachtegoed en familieopstellen bied ik inzicht in patronen en dynamieken die wij gedurende ons leven opbouwen. Het systemisch gedachtegoed spreekt de taal van onze eigen wijsheid die diep in ons verborgen zit. Zo kun je opeens begrijpen wat er aan de hand is, waar de dwaling en worsteling vandaan komt en op welke wijze jij onderdeel van een systeem bent. En omdat ik een oneindig vertrouwen heb in dat alles waar wij naar verlangen reeds in ons aanwezig is, is dit voor mij de weg om samen met jou te bewandelen.

Resultaat

 • Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades in de liefde
 • Je leert welke plek de jouwe is in een relatie en hoe je daar kunt blijven
 • Je leert ‘jouw verhaal’ kennen en hoe je het einde kunt veranderen zodat je verder kunt groeien in de liefde
 • Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert

Jouw bijdrage: € 155,- incl. btw. Als de workshop op uitverkocht staat, stuur dan een mail naar info@centenocoaching.nl om op de wachtlijst te komen.

Tijd: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 16:30 uur.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

Locatie: BLOOM, Koninginnegracht 28, Den Haag.

WELK POTENTIEEL MOCHT NIET MEEDOEN?

Ik vind het een prachtige vraag die heel goed illustreert hoe je aan de ‘voorkant’ groot kan groeien en aan de ‘achterkant’, oftewel in je schaduw, klein kan blijven.

Als een client komt en zegt het gevoel te hebben dat er nog veel meer in zit, of dat er iets is blijven liggen, dan geeft dat in taal zo mooi weer waar het van binnen is gestokt.

Loyaliteit aan het familiesysteem of noodzaak om als kind te kunnen overleven hebben een enorme invloed op onze persoonlijke ontwikkeling. Dit vindt zijn weerslag in hoe wij staan in relatie tot onszelf, tot anderen, organisaties en het grotere geheel.

Een mijnenveld van spanningen in gezin van herkomst, innerlijke afwezigheid van ouder(s), excellentie als enige toegangspoort voor waardering, oorlogsverleden bij ouder(s) of grootouder(s), trauma tijdens geboorte, niet geleefd potentieel van ouder(s) of overleden broer, zus, tante, oom of grootouders. Er zijn tal van gebeurtenissen en situaties in het verleden van een familiesysteem die doorwerken in het heden.

De mens heeft in zijn leven de kans zijn incarnatie te voltooien en op die manier zijn volledige potentieel te ontsluiten. Mijn ervaring is dat het stilstaan bij de gebeurtenissen waar de innerlijke levensstroom is gaan stokken, door bijvoorbeeld schrik of angst, veilige bedding biedt voor verdere groei. Je zou kunnen zeggen dat er eerst nog iets gezien, of vastgepakt of soms zelfs opgegeven moet worden om op eigen grond te komen. Alleen daar bevindt zich vruchtbare bodem voor jouw volledige potentieel.

Wil jij jouw vragen ten aanzien van je potentieel onderzoeken? Ervaar jij in je leven, werk of privé dat het stokt of ervaar je continu weerstand ? Kom je steeds in dezelfde patronen terecht en heb je geen zicht op hoe je daaruit kan stappen? De 2 daagse verdiepingsworkshop ‘Potentieel Systemisch bekeken’ neemt je aan de hand van de systemische basisprincipes mee in het onderzoek van jouw vraag.

PERSOONLIJK ONTWIKKELTRAJECT

Deze tweedaagse kan tevens ingezet worden als stevig vertrekpunt van een Persoonlijk Ontwikkeltraject in combinatie met een 4 tot 6 tal coachsessies waarin op individueel wordt gewerkt aan transformatie en integratie van de leerervaringen.

Onze ervaring is dat de cursus ook aangevuld met een coachtraject wordt vergoed door werkgevers. Wij kunnen je helpen bij het indienen van een verzoek en of het opstellen van jouw persoonlijke ontwikkeltraject.

RESULTAAT van deze 2-daagse

Je krijgt inzicht in en ervaring van:

 • hoe en welke je plek inneemt in relaties
 • jouw manier van uitwisselen; geven en aannemen
 • patronen die zich herhalen soms zelf in meerdere generaties in een familiesysteem
 • wat de bron is van situaties waar je uit contact gaat met jezelf, met de ander en welke vluchtroutes je daarvoor hebt aangelegd en waarom op lange termijn dit niet werkt
 • de relatie tussen persoonlijke vraagstukken en succes in werk en relaties.

BEGELEIDING

Tijdens deze 2 daagse onderzoek je aan de hand van verschillende opstellingen en systemisch perspectief je persoonlijke casussen.

Ervaring met systemisch werk is geen vereiste.

Deze tweedaagse wordt begeleid door systemisch trainer en coach Jet Centeno en Wendbaar Leiderschapscoach en – trainer Jacqueline van Onzenoort van het programma Power of Presence – Teal

KOSTEN

€ 550,- euro programma en begeleiding, excl. 21 % BTW
€ 375,- euro verzorgingskosten en overnachting in 1 persoonskamer incl. 9% BTW.

Maximaal aantal deelnemers 16.

LOCATIE: Voor deze verdiepingsdagen hebben wij een bijzondere locatie gekozen. PLUK – van groei naar bloei, op het platteland van Dongen (Brabant). Connie van Marrewijk is een oud huisgenootje van mij, heeft samen met haar partner Maarten een plek gecreëerd waar teams en organisaties samen kunnen komen rondom thema’s als talentontwikkeling, samenwerking en vernieuwing.

Voor de overnachting hebben wij een klein hotel op loopafstand van Pluk gereserveerd.

Heb je interesse? Wil je meer weten of eerst persoonlijk kennismaking? Dat kan, mail naar jet@centenocoaching.nl of bel 06 25 36 00 18.

Wat een mooie, kwetsbare, lastige relatie is dat toch, die met je moeder. En hoeveel invloed heeft deze op ons dagelijks leven; je goed genoeg voelen, vervullende relaties aangaan, je relatie met je eigen kinderen, rust voelen en je eigen plek innemen.

In deze workshop staat de relatie met jouw moeder centraal. Van haar heb jij het leven gekregen. In haar buik en in verbinding met haar is jouw bewustzijn gegroeid. Bij haar heb jij jouw eerste kennismaking met liefde opgedaan. Dat kan in overvloed zijn geweest, maar ook in een tekort.

Liefde is essentieel in ons leven. Als kind doe je er dan ook alles aan om aan liefde c.q aandacht of bevestiging te komen. De uitdrukking ‘als mijn kinderen blij zijn, ben ik ook blij’ geldt in mijn ogen ook zeker andersom ‘als mijn moeder gelukkig is, ben ik ook gelukkig’. De relatie met onze moeder is daarmee in grote mate bepalend voor hoe wij het leven nemen en doorgeven. Door inzicht en bewustzijn te vergroten ten aanzien van hoe jij je verhoudt tot deze basisprincipes in je relatie met je moeder krijg je een opening naar het helen van hetgeen nog mag volgroeien in jouw leven. Je leert over je eigen plek en hoe je deze met vol hart en bekken kan innemen. Het laat je verder groeien in wie jij bent en waar jij voor staat in je leven, relaties en werk.

BEGELEIDING

Tijdens deze dag werken we met verschillende soorten opstellingen afgewisseld met meditatie en sharings. Door inzet van archetypische opstellingen kan iedereen op deze dag zijn eigen relatie en verlangen exploreren. Persoonlijke vragen kunnen we eventueel verder uitdiepen in een individuele opstelling.

Ondanks dat het een dag-workshop is, zijn de ervaringen van eerdere deelneemsters dat het nog lange tijd doorwerkt. Een dag van verbondenheid met je eigen kracht en kwetsbaarheid in een intieme setting met andere vrouwen.

RESULTAAT:

•Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades

•Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert

•Je ervaart je eigen plek in de relatie met je moeder

 

JOUW BIJDRAGE: € 155,- incl. btw.

TIJD: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 16:30 uur.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

LOCATIE: Koninginnegracht 28, Den Haag.

Schrijf je in via de speciale ticket link hieronder.

 

Er is zoveel meer mogelijk in je leven dan je denkt. Stap mee over de drempel in de onbekende wereld en zie wat jou weg houdt van wie jij in wezen bent.

Beperkende patronen, overtuigingen, angsten en verdriet zijn als een pantser met je lichaam en persoonlijkheid vergroeid. Ongemerkt ben je er zo gewend aan geraakt dat je je ermee identificeert. Je hebt geleerd ermee te leven, maar je voelt dat je niet voluit leeft, dat er hoe dan ook nog steeds iets mist. De Reis van de Heldin neemt je mee voorbij blokkades en geeft je toegang tot jouw potentie. Uiteindelijk leer je hoe je je schat kunt integreren in je dagelijkse leven. In de Reis laat je achter je wat reeds voorbij is en ervaar je hoe het is om voluit aanwezig te zijn.

De Reis van de Heldin kun je volgen in een 10 daagse cursus en in retraite vorm. Tijdens de Reis van 1 dag zal de nadruk liggen op het eerste deel van de Reis. Het vertrek, de drempel en het eerste deel van de tocht door de onbekende wereld in jou. Je krijgt inzicht in de vervolgstappen van de Reis. Zo weet je altijd waar jij staat op dit moment en wat je nog te wachten staat.

BEGELEIDING

De Reis van 1 dag is tevens een mooie kennismaking met mijn manier van werken. Ik combineer het systemisch werk, familieopstellingen, met meditaties, lichaamswerk en verhalen.

Opstellingen laten je onbewuste en hardnekkige patronen die je persoonlijke groei in de weg staan, ervaren. De lichaamsgerichte manier van werken in opstellingen is onmisbaar bij het ontdooien van emotionele blokkades. Bovendien geeft het systemisch gedachtegoed je helder inzicht in de impact van basisrelaties op jouw huidige leven. Na deze dag weet je hoe je de sprong in het diepe kunt wagen. Er is echt zoveel meer mogelijk in je leven dan je denkt. Ook in jouw leven! Ik neem je graag mee op deze Reis van 1 dag.

JOUW BIJDRAGE

135,- incl. Btw. Besluit je na afloop van de workshop deel te nemen aan de 10- daagse Reis van de Heldin dan krijg je deze workshop gratis. Check de website wanneer de eerstvolgende cursus start. https://centenocoaching.nl/de-reis-van-de-heldin/

TIJD

Inloop 9:45, aanvang 10:00 – 17:00.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

LOCATIE

BLOOM, House of Health, Koninginnegracht 28, Den Haag.

Eigentijds Leiderschapsprogramma voor vrouwen 

Waarom meedoen? Omdat je nu écht tijd wilt vrijmaken voor je persoonlijke ontwikkeling. Je weet dat veranderen tijd vraagt en die wil je er aan geven. De aanleiding om mee te doen, kan zijn dat je vastloopt en niet weet hoe eruit te komen. Of dat je behoefte hebt aan verdieping omdat je weet dat er meer in zit. Of misschien ben je gewoon wel nieuwsgierig en wil je inspiratie op je pad van zelfverwezenlijking.

Vrouwen

Iedere groep bestaat uit 8 tot maximaal 10 vrouwen; ambitieus ten aanzien van de kwaliteit van hun leven en midden in het leven staand.

Waarom alleen met vrouwen?

Heel simpel omdat mannen en vrouwen van elkaar verschillen. Systemisch is de plek en de weg van de dochter anders dan die van de zoon. Ook vanuit de leer van Jung zijn animus en anima verschillend van elkaar. Projecties van een vrouw verschillen van die van een man. Een vrouw kan het leven in zich dragen en leeft in symbiose met haar kind dat zij vervolgens weer heeft los te laten. Iedere keer weer blijkt, dat de reis samen met vrouwen, je de zachtheid in je kracht laat vinden.

Begeleiding

De grote variatie in systemisch -, lichaams- en energetisch werk, meditaties en de kracht van verhalen als toegangspoort van het onbewuste, betrekt alle lagen van jouw zijn; mentaal, fysiek, emotioneel en ziel. Je leert hoofd, hart, buik met elkaar te verbinden.

Gedurende de reis zul je steeds meer de rode draad ontdekken in de opening naar verandering in je leven. Je leert van binnenuit naar buiten, vanuit je ware zelf, te leven.

Door te reizen in een groep leer je van en met elkaar. Dit versnelt niet alleen je proces maar verrijkt het ook.

Het programma 

De Reis van de Heldin bestaat uit 5 blokken van elk 2 dagen. De thema’s zijn de context, jouw vragen bepalen de inhoud.

Blok 1 Horen van de Roep en Vertrek uit bekende wereld

Blok 2 Drempel over en ontmoetingen in onbekende wereld

Blok 3 Beproeving en breken met wetten van thuis

Blok 4 De ontdekking van je schat

Blok 5 Terugkeer en integratie

We sluiten af met een ceremonieel afscheid.

Resultaat

 • Je vergroot je zelfvertrouwen
 • Je ontdekt je potentieel en leert het in te zetten
 • Je ontdekt en leert te leven naar wat écht belangrijk is in jouw leven.
 • Je kunt je energie inzetten voor datgene dat voor jou van belang is.
 • Je herkent jouw rol in een groter systeem.

De cursus wordt afgesloten met een certificaat. Je kunt je hierna eventueel zelf verder ontwikkelen in het begeleiden van cliënten.

Jouw bijdrage

€ 1.995,- incl. btw. voor particulieren en zzp’ers en € 2.295,- excl. btw zakelijk.

Zodra je inschrijving binnen is, neem ik contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsafspraak.

Betaling in termijnen is mogelijk voor particulieren. Stuur hiervoor een mail naar Jet Centeno.

Met een persoonlijk budget kun je deze cursus ook als ontwikkeltraject op het gebied van persoonlijk leiderschap indienen op je werk. (Meer dan 50% van de deelneemsters krijgt de cursus vergoed!). Ik kan je helpen bij het opstellen of indienen van een aanvraag voor persoonlijk ontwikkeltraject.

Data en locatie groep 11

Blok 1 – vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober 2022

Blok 2 – vrijdag 11 en zaterdag 12 november 2022

Blok 3 – vrijdag 16 en zaterdag 17 december 2022

Blok 4 – vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2023

Blok 5 – vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023

Tijden: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 17:00 uur.

Locatie: Koninginnegracht 28, Den Haag.

Heb je nog vragen, mail info@centenocoaching.nl of bel 06-25360018.

Aanmelden kan via ticketlink. Let op dit betreft een traject geen losse workshop!

Er is zoveel meer mogelijk in je leven dan je denkt. Stap mee over de drempel in de onbekende wereld en zie wat jou weg houdt van wie jij in wezen bent.

Beperkende patronen, overtuigingen, angsten en verdriet zijn als een pantser met je lichaam en persoonlijkheid vergroeid. Ongemerkt ben je er zo gewend aan geraakt dat je je ermee identificeert. Je hebt geleerd ermee te leven, maar je voelt dat je niet voluit leeft, dat er hoe dan ook nog steeds iets mist. De Reis van de Heldin neemt je mee voorbij blokkades en geeft je toegang tot jouw potentie. Uiteindelijk leer je hoe je je schat kunt integreren in je dagelijkse leven. In de Reis laat je achter je wat reeds voorbij is en ervaar je hoe het is om voluit aanwezig te zijn.

De Reis van de Heldin kun je volgen in een 10 daagse cursus en in retraite vorm. Tijdens de Reis van 1 dag zal de nadruk liggen op het eerste deel van de Reis. Het vertrek, de drempel en het eerste deel van de tocht door de onbekende wereld in jou. Je krijgt inzicht in de vervolgstappen van de Reis. Zo weet je altijd waar jij staat op dit moment en wat je nog te wachten staat.

BEGELEIDING

De Reis van 1 dag is tevens een mooie kennismaking met het familieopstellen en mijn manier van werken. Ik combineer het systemisch werk met meditaties, lichaamswerk en verhalen.

Opstellingen laten je onbewuste en hardnekkige patronen die je persoonlijke groei in de weg staan, ervaren. De lichaamsgerichte manier van werken in opstellingen is onmisbaar bij het ontdooien van emotionele blokkades. Bovendien geeft het systemisch gedachtegoed je helder inzicht in de impact van basisrelaties op jouw huidige leven. Na deze dag weet je hoe je de sprong in het diepe kunt wagen. Er is echt zoveel meer mogelijk in je leven dan je denkt. Ook in jouw leven! Ik neem je graag mee op deze Reis van 1 dag.

JOUW BIJDRAGE

135,- incl. Btw. Besluit je na afloop van de workshop deel te nemen aan de 10- daagse Reis van de Heldin dan krijg je deze workshop gratis. Check de website wanneer de eerstvolgende cursus start. https://centenocoaching.nl/de-reis-van-de-heldin/

TIJD

Inloop 9:45, aanvang 10:00 – 17:00.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

LOCATIE

BLOOM, House of Health, Koninginnegracht 28, Den Haag.

Deze workshop is bedoeld voor vrouwen die al ervaring hebben met opstellingen en ook bekend zijn met hun persoonlijke thema in de Moeder Dochter relatie en vrouwenlijn. Het is een échte verdieping in het vrouwenveld.

Het programma bestaat uit opstellingen aangevuld met oefeningen als intuïtief tekenen of schrijven of geleide meditaties. Op deze dag ontstaat het programma als het ware vanuit hetgeen leeft bij ons.

Heb je bij mij de cursus de Reis van de Heldin gevolgd, of ben je meegegaan op retraite en wil je nog een keer stilstaan bij de relatie met je moeder of vrouwenlijn, dan is dit dé dag voor jou.

Heb je elders al verdieping opgedaan en twijfel je of deze dag bij je past? Bel of mail en dan kijken we samen of het programma aansluit bij jouw vraag.

 

JOUW BIJDRAGE: € 135,- incl. btw.

TIJD: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 17:00 uur.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

LOCATIE: Koninginnegracht 28, Den Haag.

Schrijf je in via de speciale ticket link hieronder.

 

Wat een mooie, kwetsbare, lastige relatie is dat toch, die met je moeder. En hoeveel invloed heeft deze op ons dagelijks leven; je goed genoeg voelen, vervullende relaties aangaan, je relatie met je eigen kinderen, rust voelen en je eigen plek innemen.

In deze workshop staat de relatie met jouw moeder centraal. Van haar heb jij het leven gekregen. In haar buik en in verbinding met haar is jouw bewustzijn gegroeid. Bij haar heb jij jouw eerste kennismaking met liefde opgedaan. Dat kan in overvloed zijn geweest, maar ook in een tekort.

Liefde is essentieel in ons leven. Als kind doe je er dan ook alles aan om aan liefde c.q aandacht of bevestiging te komen. De uitdrukking ‘als mijn kinderen blij zijn, ben ik ook blij’ geldt in mijn ogen ook zeker andersom ‘als mijn moeder gelukkig is, ben ik ook gelukkig’. De relatie met onze moeder is daarmee in grote mate bepalend voor hoe wij het leven nemen en doorgeven. Door inzicht en bewustzijn te vergroten ten aanzien van hoe jij je verhoudt tot deze basisprincipes in je relatie met je moeder krijg je een opening naar het helen van hetgeen nog mag volgroeien in jouw leven. Je leert over je eigen plek en hoe je deze met vol hart en bekken kan innemen. Het laat je verder groeien in wie jij bent en waar jij voor staat in je leven, relaties en werk.

BEGELEIDING

Tijdens deze dag werken we met verschillende soorten opstellingen afgewisseld met meditatie en sharings. Door inzet van archetypische opstellingen kan iedereen op deze dag zijn eigen relatie en verlangen exploreren. Persoonlijke vragen kunnen we eventueel verder uitdiepen in een individuele opstelling.

Ondanks dat het een dag-workshop is, zijn de ervaringen van eerdere deelneemsters dat het nog lange tijd doorwerkt. Een dag van verbondenheid met je eigen kracht en kwetsbaarheid in een intieme setting met andere vrouwen.

RESULTAAT:

•Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades

•Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert

•Je ervaart je eigen plek in de relatie met je moeder

 

JOUW BIJDRAGE: € 125,- incl. btw.

TIJD: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 17:00 uur.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

LOCATIE: Koninginnegracht 28, Den Haag.

Schrijf je in via de speciale ticket link hieronder.

 

Naar aanleiding van de omroep Max – podcast serie We hebben ruzie geef ik een workshop over dynamieken en patronen in familiesystemen.

Ervaar jij strubbelingen, conflicten of ruzie binnen je gezin van herkomst? In de relatie met je moeder of je vader? Of heb je behoefte aan meer aan inzicht in de dynamiek tussen jou en je broers of zussen?

Tijdens deze workshop onderzoek je je persoonlijke situatie langs de drie basisprincipes van een familiesysteem;

 • ordening en eigen plek
 • uitwisseling in geven en nemen
 • erbij horen.

FAMILIESYSTEEM

Vanaf je geboorte hoor je bij een familiesysteem. Het veld van je ouders, voorouders en alles wat daarmee samenhangt zoals cultuur, religie, belangrijke ingrijpende gebeurtenissen en maatschappelijke ontwikkelingen. Dit grote geheel kent haar eigen dynamieken, en werkt volgens basisprincipes.

Door vanuit deze principes stil te staan bij een situatie of verlangen, kun je op een diepere laag kijken naar oorzaak, gevolg en vooral samenhang. Inzicht en bewustwording op deze laag maakt een beweging die diep in je is gestokt, los en geeft meer ruimte aan je verlangen.

PROGRAMMA

Het programma bestaat uit een deel theorie, een systemische tekening van je gezin van herkomst en een opstelling in een kleine groep. Tevens is er ruimte voor 2 vooraf aangegeven grote opstellingen vanuit 1 vraagsteller.

Tijdens deze dag onderzoek je dus je eigen thema én kun je ook vanuit de representanten-rol indrukken krijgen die relateren aan jouw eigen vraagstuk. 

JOUW BIJDRAGE:

De kosten voor de workshop bedragen 75,- incl BTW. Degenen die een eigen opstellingen willen hebben, geven dit voorafgaand aan de workshop aan via een mail naar info@centenocoaching.nl. Er is plek voor 2 vraagstellers. De kosten zijn 155,- incl. BTW voor de workshop inclusief inbreng persoonlijke vraag.

TIJD: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 17:00 uur.

Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

LOCATIE: Koninginnegracht 28, Den Haag.

Schrijf je in via de speciale ticket link hieronder.

 

X
X