Skip to main content

Avond Familieopstellingen

201812dec19:0021:30Avond Familieopstellingen

Details evenement

Avond Familieopstellingen

Heb je een vraag die je graag in een opstelling wil onderzoeken? Wil je kennismaken met het opstellingenwerk? Dan is dit een geschikte avond voor jou. Bekend of onbekend met opstellingen, iedereen kan meedoen. Tijdens deze avond zal ik ook dynamieken en patronen in familiesystemen toelichten zodat je ook de kans krijgt deze kennis tot je te nemen.

De vragen en opstellingen kunnen gaan over relaties in de liefde, in je familie en over werk.

De kracht van opstellingen

Degene die bekend zijn met systemisch werk weten dat ze in opstellingen toegang krijgen tot de onderstroom waarin patronen en blokkades zichtbaar zijn. Opstellingen gaan niet over iets repareren of iets fixen, maar over inzicht in het grotere geheel en jouw plek en aandeel daarin. Dat is de eerste stap naar beweging. Beweging in het gebied dat nu stagneert. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om binding en verstrikking los te laten en je te verbinden met je verlangen.

Bovenstaande geldt niet alleen voor de vraagstellers in opstelling maar ook voor representanten. Als representant in een opstelling kun je op een heel directe manier en los van je eigen situatie inzicht krijgen in dynamieken in familiesystemen. Op deze manier leer je op een andere manier kijken, zo ook naar je eigen situatie.

Programma

Op deze avonden is er steeds ruimte voor 2 vraagstellers. Qua representanten kun je rekenen op 8 tot 12 plekken.

Begeleiding

Mijn manier van werken kenmerkt zich door voelen en scherp waarnemen. Ik laat je op een veilige manier openstellen en ontdekken. Je krijgt alle ruimte voor je eigen proces. Systemisch werk ik hoofdzakelijk volgens het ‘nieuwe’ opstellen, veel tijd en ruimte voor innerlijke beweging en stilte. Soms als het nodig is maak ik gebruik van ‘klassieke’ vormen van opstellen, maar steeds met de nadruk op voelen en ervaren. Kenmerkend in mijn stijl is rust en eenvoud met alle ruimte voor een beweging die tot dan toe nog niet mogelijk was of juist het indalen in overgave en loslaten.

Jouw bijdrage: voor representanten €  15,- incl. BTW en voor vraagstellers €115,- incl. btw.

Datum: 12 december

Tijd: inloop 18:45, aanvang 19:00 uur tot 21:30 uur.

Locatie: BLOOM, House of Health, Koninginnegracht 28, Den Haag.

Inschrijven:

Als je een vraag wilt inbrengen, stuur mij dan een mail (jet@centenocoaching.nl) Wil je meedoen als representant dan kun je je aanmelden via de ticket link.

Info: Mocht je deze avond niet kunnen, maar wel interesse hebben in een volgende avond of heb je een persoonlijke vraag die je wilt onderzoeken? Laat het me per mail weten: jet@centenocoaching.nl.

Tijd

12/12/2018 19:00 - 21:30(GMT+01:00)

Locatie

Koninginnegracht 28, Den Haag

Other Events

Get Directions

Evenement

Familie Opstellingen Representant december 2018

Familie Opstellingen Representant

Er zijn geen speciale aanbiedingen meer voor dit evenement

Leave a Reply