Skip to main content

Dagworkshop Basisrelaties - Moeder & Vader

201718feb10:0016:30Dagworkshop Basisrelaties - Moeder & Vader

Details evenement

De relatie met onze moeder en vader zijn de basis relaties in ons leven. Systemisch zeggen we ‘als je het leven wil nemen dan kun je niet om  hen heen’. Heelwording begint met het nemen van het leven vanuit de plek die jij als kind in het gezin hebt gekregen bij je geboorte. Dit is een innerlijke beweging die je tot in je diepste lagen raakt. Daarnaast geldt ook dat je er niet onderuit komt om te erkennen dat je bij een familiesysteem hoort waarbij jouw ouders ook de kinderen van hun ouders zijn. De wortels van onze voorouders reiken ver en diep, voorbij de grenzen van gezin, familie, gemeenschap en soms wel landsgrenzen. Alles hoort erbij niet alleen de trots, maar ook de schaamte of het geheim.

Inzicht in jouw oorsprong en hoe de basisprincipes van geven en nemen, alles hoort erbij en ieder heeft een eigen plek, in jouw familiesysteem werken, maakt vaak al meteen duidelijk waarom bepaalde patronen zich herhalen in jouw leven en daar nog steeds aan verbonden bent.

Programma

Tijdens deze Dagworkshop Basisrelaties onderzoeken wij onze relatie met onze ouders en de vraagstukken die wij hierover hebben. We gaan in op de systemische basisprincipes en ervaren de essentie daarvan in opstellingen.

De workshop is zowel geschikt voor kennismaking met familieopstellingen als voor onderzoek van een persoonlijke vraag.

Begeleiding

Onze Academie staat voor leren vanuit ervaring, leren voelen, opstellen leren door zelf te doen en waar te nemen bij anderen. Wij delen onze kennis en ervaring en werken aan de hand van archetypische opstellingen en ingebrachte casussen.

Resultaat:

  • Je leert de systemische basisprincipes van je leven
  • Je krijgt inzicht in belemmerende patronen en blokkades
  • Je ontmoet tot nu toe nog onbekende hulpbronnen
  • Je begrijpt waarom opstellingen en het systemisch gedachtegoed een opening zijn naar inzicht, bewustwording en transformatie

Jouw bijdrage: € 95,- incl. btw. per dag.

Datum: zaterdag 18 februari

 

Tijd: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 16:30 uur.

 

Locatie: BLOOM- House of Health, Koninginnegracht 28, Den Haag.

 

Schrijf je in op:

>> Aanmelden Dagworkshop Basisrelaties Moeder & Vader <<

 

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 16:30(GMT+00:00)

Get Directions