Skip to main content

gratis Webinar de Reis van de Heldin - het universele plan voor persoonlijke groei - De Reis door de Onbekende Wereld

201918nov20:3021:30gratis Webinar de Reis van de Heldin - het universele plan voor persoonlijke groei - De Reis door de Onbekende Wereld

Details evenement

Graag nodig ik je uit voor mijn gratis webinar de Reis van de Heldin – het universele plan voor persoonlijke groei – De Reis door de Onbekende Wereld

Het universele plan

Wist jij dat het pad van jouw persoonlijke groei volgens een universeel plan verloopt? Dat er oude instinctieve overlevingsmechanismen aan ten grondslag liggen?

Ik vertel jou er graag meer over aan de hand van de Reis van de Heldin in combinatie met mijn systemische aanpak

De Reis door de Onbekende Wereld.

Wist jij dat het pad van jouw persoonlijke groei volgens een universeel plan verloopt? Dat er oude instinctieve overlevingsmechanismen aan ten grondslag liggen? Ik vertel jou er graag meer over aan de hand van de Reis van de Heldin in combinatie met mijn systemische aanpak.

In de vorige webinars heb ik verteld over de eerste twee stappen; het vertrek en de drempel. Dit webinar gaat over de reis in de onbekende wereld, stap 3 tot en met 6. Nu wordt het echt spannend en uitdagend. Je moed wordt beproefd, je leert je schaduw kennen, maar in het donker vind je ook het licht, jouw schat.

Wil jij ook weten wat er in de onbekende wereld, diep verborgen op jou wacht? Durf jij het aan om verder te gaan? Doe dan mee met dit derde webinar over ‘de reis naar de onbekende wereld’. Aan de hand van een opstelling op papier ontdek je diep verborgen delen die de werkelijke uitdagingen zijn op weg naar jouw schat.

Al mijn webinars zijn live en interactief. Er is veel ruimte voor persoonlijke vragen die je als je wilt ook anoniem kunt stellen.

Aanvullend op het webinar kun je:

En als je echt enthousiast bent geworden kun je:

  • Je inschrijven voor de cursus de Reis van de Heldin https://centenocoaching.nl/de-reis-van-de-heldin/(5 blokken van 2 dagen) waarin je alle stappen van de Reis zult zetten. Dit is een cursus voor vrouwen die écht verdieping willen in hun leven. Groep 8 start op 7&8 februari 2020.
    Tot 1 november 2019 bied ik een bonus aan in de vorm van 2 gratis dagworkshops, of 2 uur individuele coaching. Je kan ook kiezen voor 250,- korting op de prijs van 1.895,- incl BTW.
    Na 1 november kun je nog tot 15 november 125,- korting krijgen of kiezen voor een gratis dagworkshop.

Jouw bijdrage voor dit webinar: gratis

Datum & tijd: maandag 11 november 20:30 einde 21:30

Geef je op: https://attendee.gotowebinar.com/register/4282753223228715021

 

De Reis begint met een eerste stap

Tijd

(Maandag) 20:30 - 21:30(GMT+00:00)

Leave a Reply