Skip to main content

gratis Webinar de Reis van de Heldin - het universele plan voor persoonlijke groei - De Terugkeer naar de Bekende Wereld

201925nov20:3021:30gratis Webinar de Reis van de Heldin - het universele plan voor persoonlijke groei - De Terugkeer naar de Bekende Wereld

Details evenement

Graag nodig ik je uit voor mijn gratis webinar de Reis van de Heldin – het universele plan voor persoonlijke groei – De Terugkeer naar de Bekende Wereld.

Het universele plan

Wist jij dat het pad van jouw persoonlijke groei volgens een universeel plan verloopt? Dat er oude instinctieve overlevingsmechanismen aan ten grondslag liggen?

Ik vertel jou er graag meer over aan de hand van de Reis van de Heldin in combinatie met mijn systemische aanpak

De Terugkeer naar de Bekende Wereld.

Wist jij dat het pad van jouw persoonlijke groei volgens een universeel plan verloopt? Dat er oude instinctieve overlevingsmechanismen aan ten grondslag liggen? Ik vertel jou er graag meer over aan de hand van de Reis van de Heldin in combinatie met mijn systemische aanpak.

In de vorige webinars heb ik verteld over de eerste zes stappen van de Reis van de Heldin; het vertrek, de drempel en de reis door de onbekende wereld met als hoogtepunt de ontdekking van jouw diep verborgen schat. Dit webinar gaat over het laatste deel van de reis, namelijk de terugkeer naar de bekende wereld, stap 7 & 8. Als je dacht dat de weg naar je schat moeilijk was, dan kun je je borst maar beter nat maken 😉 Niets is moeilijker om in je dagelijkse leven je schat te eren.

Wil jij ook weten hoe jouw terugkeer naar de bekende wereld verloopt? Wil je weten hoe je je schat kan eren terwijl niets in je omgeving is veranderd? Doe dan mee met dit vierde webinar over ‘de terugkeer naar de bekende wereld’. Aan de hand van een opstelling op papier oefen je hoe je je schat kunt integreren in je dagelijkse leven.

Al mijn webinars zijn live en interactief. Er is veel ruimte voor persoonlijke vragen die je als je wilt ook anoniem kunt stellen.

Aanvullend op het webinar kun je:

  • Vragen stellen op mijn Facebookpagina onder het eventbericht https://www.facebook.com/events/539595726581969/ van het webinar of per mail versturen naar jet@centenocoaching.nl. 
  • Luisteren naar de Podcasts over de eerste stappen
  • Meedoen aan de workshop de Reis van 1 dag op 29 november a.s. https://centenocoaching.nl/events/reis-van-1-dag/ Deze dag is interactief. Opstellingen over jouw persoonlijke vragen geven je nog meer inzicht over wat je kan verwachten als je na je vertrek de drempel (stap 2) overgaat en de onbekende wereld betreedt (stap 3).

En als je echt enthousiast bent geworden kun je:

  • Je inschrijven voor de cursus de Reis van de Heldin https://centenocoaching.nl/de-reis-van-de-heldin/(5 blokken van 2 dagen) waarin je alle stappen van de Reis zult zetten. Dit is een cursus voor vrouwen die écht verdieping willen in hun leven. Groep 8 start op 7&8 februari 2020.
    Tot 1 november 2019 bied ik een bonus aan in de vorm van 2 gratis dagworkshops, of 2 uur individuele coaching. Je kan ook kiezen voor 250,- korting op de prijs van 1.895,- incl BTW.
    Na 1 november kun je nog tot 15 november 125,- korting krijgen of kiezen voor een gratis dagworkshop.

Jouw bijdrage voor dit webinar: gratis

Datum & tijd: maandag 11 november 20:30 einde 21:30

Geef je op: https://attendee.gotowebinar.com/register/7396296375004539404

 

De Reis begint met een eerste stap

Tijd

25/11/2019 20:30 - 21:30(GMT+01:00)

Leave a Reply