Skip to main content

Gratis Webinar Wereld Vrouwendag 2020 - Vrijheid

202008mrt20:3021:45Gratis Webinar Wereld Vrouwendag 2020 - Vrijheid

Details evenement

Gratis Webinar Wereld Vrouwendag 2020 – Vrijheid

Ieder jaar staat er weer een ander thema centraal in de viering van Wereld Vrouwendag. Dit jaar is dat Vrijheid. Voor veel vrouwen staat vrijheid gelijk aan kunnen-zijn-wie-je-bent. Kunnen zijn wie je bent gaat niet alleen over kunnen zijn wie je bent in aanwezigheid van de ander, waarbij de ander bepaalt of jij jezelf kan zijn. Maar gaat ook over kunnen zijn wie je bent vanuit jezelf. 

De vrouwen die gestreden hebben voor de rechten van de vrouw waar wij nu de vruchten van kunnen plukken, hebben zich allen zelf de ruimte gegeven om te kunnen zijn wie zij zijn. Als zij hadden gewacht totdat hun omgeving er klaar voor was, dan was er tot op heden nog niets veranderd. Zij zijn de voorlopers die voor ons de weg hebben vrij gebaand. Het is aan ons om de ruimte die wij hebben gekregen ook daadwerkelijk in te nemen.

De vrijheid hébben om jezelf te zijn wil nog niet zeggen dat je die vrijheid ook kunt nemen. Want wie ben je zelf eigenlijk? En wat betekent het voor jou als je jouw binnenwereld ook aan jouw buitenwereld wilt laten zien? Het is niet alleen voor jezelf belangrijk om de vrijheid aan jezelf te geven, maar ook voor je omgeving. Onbewust kun je door jezelf in te houden niet alleen jezelf vastzetten, maar ook je relaties in welke context dan ook. Door vrijheid aan jezelf te geven, bevrijd je dan ook vaak een ander van een verantwoordelijkheid die in feite de jouwe is.

Mijn missie is om vrouwen te begeleiden in het vinden van de vrijheid in zichzelf en daarmee in staat stellen te leven vanuit hun potentieel. 

Heb jij behoefte aan vrijheid of wil je meer jezelf kunnen zijn? Voel je blokkades, in of buiten jezelf en wil je weten hoe je deze kunt transformeren? Of wil jij net als ik bijdragen aan vrijheid voor vrouwen en wil je geïnspireerd worden door mijn ervaringen? Doe dan mee aan dit webinar waar ik 500 vrouwen voor heb uitgenodigd om deel te nemen. 

Ik neem je mee aan de hand van mijn persoonlijke verhaal en de lessen die ik heb geleerd. In een opstelling op papier kun je jouw weg naar vrijheid vinden. 

Mijn webinars zijn live en interactief. Er is veel ruimte voor persoonlijke vragen die je als je wilt ook anoniem kunt stellen. 

Jouw bijdrage: gratis

Datum & tijd: 20:30 einde 21:45

Geef je op: 8 maart  via deze link:

https://attendee.gotowebinar.com/register/8778146098600369420

 

Tijd

(Zondag) 20:30 - 21:45 PST(GMT+00:00)