Skip to main content

Lezing Moeder Dochter relatie

201805mrt19:3021:30Lezing Moeder Dochter relatie

Details evenement

IMPACT

De relatie met onze moeder is één van de meest leerzame relaties in ons leven. Tijdens deze lezing vertel ik over de impact van de moeder dochter relatie op jouw huidige relaties en de plek die jij daarin inneemt.

Ook als je geen problematische relatie met je moeder (meer) hebt, kun je leren van je relatie met haar.  Als je je bijvoorbeeld hebt neergelegd bij het gemis dat je diep van binnen nog voelt. Geen aandacht schenken aan dit verlangen van het innerlijke kind in jou, maakt dat dit verlangen je blijft achtervolgen. Daarmee heeft het een grote invloed op jouw leven zonder dat jij je ervan bewust bent.

VERANDERING

Kan de relatie met je moeder veranderen zonder dat zij verandert? Ja. Dit en vele andere vragen komen aan de orde in de lezing over de Moeder Dochter relatie. Ik nodig je van harte uit om samen met mij vanuit systemisch perspectief te kijken naar deze bijzondere relatie.

JOUW BIJDRAGE:  In de maand maart tegen de introductieprijs van € 25,- incl. btw. Normale prijs: 55,- incl. btw. Wil je het bedrag zakelijk declareren dan is het bedrag exclusief btw.

TIJD: inloop 19:15, start 19:30 – 21:30.

LOCATIE: Koninginnegracht 28, Den Haag.

Schrijf je in via de speciale ticket link hieronder.

 

Tijd

05/03/2018 19:30 - 21:30 PST(GMT+01:00)

Get Directions

Evenement

Moeder-Dochter relatie lezing 5/3/2018

Na ontvangst van betaling ontvang je een mail met praktische informatie.

Er zijn geen speciale aanbiedingen meer voor dit evenement