Skip to main content

Lezing Vader Dochter relatie

201803apr19:3021:30Lezing Vader Dochter relatie

Details evenement

IMPACT

De verborgen dynamiek van de relatie met onze vader heeft een grote impact op ons leven. Tijdens deze lezing vertel ik over de impact van deze relatie op aspecten als zelfbeeld en zelfvertrouwen waarmee je de wereld in stapt en je vermogen om blijvende relaties aan te gaan. Aspecten die in hoge mate gevoed zijn door de relatie met de eerste man in je leven.

BALANS

Door inzicht en bewustzijn te vergroten ten aanzien van de relatie met je vader leer je ook het positieve van de mannelijke essentie te ervaren en in balans te brengen met het vrouwelijke.

VERANDERING

Verandering in hoe je je verhoudt tot je vader, geeft ook altijd een beweging in de relatie met je moeder. Beide relaties hangen nquw met elkaar samen. Wil jij weten hoe? Kom dan naar deze lezing. Ik nodig je van harte uit om samen met mij vanuit systemisch perspectief te kijken naar deze belangrijke basisrelatie.

JOUW BIJDRAGE:  In de maand april tegen de introductieprijs van € 25,- incl. btw. Normale prijs: 55,- incl. btw. Wil je het bedrag zakelijk declareren dan is het bedrag exclusief btw.

TIJD: inloop 19:15, start 19:30 – 21:30.

LOCATIE: Koninginnegracht 28, Den Haag.

Schrijf je in via de speciale ticket link hieronder.

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 21:30 PST(GMT+01:00)

Locatie

Other Events

Get Directions

Evenement

Vader-Dochter relatie lezing 3/4/2018

Na ontvangst van betaling ontvang je een mail met praktische informatie.

Er zijn geen speciale aanbiedingen meer voor dit evenement