Skip to main content

Liefdesgeluk dagworkshop

201806okt10:0016:30Liefdesgeluk dagworkshop

Details evenement

Liefdesgeluk
De liefde van je leven vinden? De liefde van je leven houden?

Niets gaat vanzelf, alhoewel we er ook niet al te zwaar over hoeven te doen, want als we eenmaal de liefde gevoeld hebben weten we dat liefde levensenergie is. En die stroomt altijd. Tenzij… Je er zelf tussenkomt. En dat gebeurt helaas vaker dan ons lief is. Daarom kan een relatie of het vinden van een nieuwe liefde zo confronterend zijn.

Wil jij weten hoe de liefde in jouw leven weer volop kan stromen? Tijdens deze dagworkshop staan we stil bij de barrières tussen jou en de liefde. We onderzoeken niet alleen de blokkades, maar staan ook stil bij de onuitputtelijke bron die onze zelfliefde voedt.

Programma

Tijdens deze dag werken we met verschillende soorten opstellingen. Iedereen kan op deze dag zijn eigen relatie en verlangen exploreren. Persoonlijke vragen kunnen eventueel verder in een individuele opstelling worden onderzocht. Ik zal steeds uitleg geven over het thema liefde relaties vanuit een systemisch perspectief. Hierdoor neem je kennis en inzicht mee naar huis waar je ook in de toekomst veel aan zult hebben.

Begeleiding

Mijn manier van werken kenmerkt zich door rust, helderheid en voelen. In het systemisch gedachtegoed en familieopstellen heb ik de verdieping van mijn vak als coach en trainer gevonden. Hoe behulpzaam allerlei management-, communicatie- en persoonlijkheidsmodellen ook zijn om inzicht te geven, systemisch werk gaat voorbij ons mentale ego en maakt verbinding met ons emotionele en ziels-lichaam. Dit zijn de lagen die taai zijn en waar wij moeilijk doorheen kunnen komen vanwege de verstrikkingen en patronen. Opstellingen dringen door tot deze lagen en openen de weg naar ons diepste verlangen, de plek van onze bezieling.

Het systemisch gedachtegoed spreekt de taal van onze eigen wijsheid die diep in ons verborgen zit. Dit is ook waarom je als deelnemer opeens begrijpt wat er aan de hand is, waar de dwaling en worsteling vandaan komt en op welke wijze jij onderdeel van een systeem bent. En omdat ik een oneindig vertrouwen heb in dat alles waar wij naar verlangen reeds in ons aanwezig is, is dit voor mij de weg om samen met jou te bewandelen.

Resultaat

  • Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades in de liefde
  • Je ontdekt de kracht en hulpbronnen in jezelf en familiesysteem
  • Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert

Jouw bijdrage: € 125,- incl. btw.

Tijd: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 16:30 uur.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

Locatie: BLOOM, Koninginnegracht 28, Den Haag.

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 16:30 PST(GMT+01:00)

Get Directions

Evenement

Liefdes Geluk

Na ontvangst van betaling ontvang je een mail met praktische informatie.

Er zijn geen speciale aanbiedingen meer voor dit evenement