Skip to main content

Online Workshop Moeder Dochter relatie

202328aug19:4520:45Online Workshop Moeder Dochter relatie

Details evenement

Graag nodig ik je uit voor mijn gratis online Workshop ‘Moeder-Dochter relatie’

LEERZAAM

De relatie met onze moeder is één van de meest leerzame relaties in ons leven.

In deze online workshop geef ik vanuit systemisch perspectief uitleg over de moeder dochter relatie. Sta jij als dochter op je kindplek? Dit gaat over het basisprincipe ordening, waarbij ouders de grote zijn en kinderen de kleine. Ouders staan in de ordening boven hun kinderen. Of zoals Els van Steijn zo mooi zegt in haar boek de Fontein – kinderen staan in een bak onder die van hun ouders, zodat zij het water kunnen opvangen dat van boven naar beneden stroomt. Hoe zit dat bij jou. Sta je op je kindplek of meer naast je moeder of misschien wel op de plek van de moeder van je moeder? En hoe is het met het tweede basisprincipe – de balans in geven en nemen? Tot slot staan we ook stil bij het derde basisprincipe erbij horen. Wat of wie is buitengesloten in het familiesysteem van je moeder?

Je leert over het principe familiesysteem. Welke wetten gelden er en hoe kan je vanuit deze principes kijken naar jouw plek als dochter in de relatie met je moeder. Je krijgt inzicht in de onderstroom die patronen en dynamieken in de relatie met je moeder voedt. Je onderzoekt de herhaling van deze patronen en dynamieken in andere relaties, privé en werk gerelateerd.

Na deze online workshop kun je met je persoonlijke vragen aan de slag door over te stappen naar de LIVE dagworkshops over Moeder Dochter relatie, Vader Dochter relatie en Liefdesgeluk.

Datum & tijd: maandag 28 augustus 2023, 19:45 einde 20:45 met kans op uitloop als er veel vragen zijn.

Meld je aan met onderstaande ticketlink. Er is plek voor maximaal 100 deelnemers. Vol is helaas Vol. Je kan deze workshop alleen LIVE volgen.
Je bent ook van harte welkom als je alleen wil luisteren en niet zichtbaar wil zijn. Je schakelt je video dan gewoon uit.

Heb je behoefte aan meer inzicht in het pad van persoonlijke ontwikkeling en wil je een wezenlijke groei doormaken? Doe dan mee met de online workshop Reis van de Heldin op 11 september 2023. Je kan vervolgens kiezen voor de dagworkshop de Reis van de Heldin om eerst persoonlijk kennis te maken en al eerste inzichten te krijgen. De cursus de Reis van de Heldin , start op 20 oktober 2023 neemt je in een diepgaande persoonlijke reis mee zodat je gedurende een langere tijd focus houdt op je groeidoel.

Tijd

28/08/2023 19:45 - 20:45(GMT+02:00)

Evenement

Online Moeder Dochter 8-2023

Online Moeder Dochter 8-2023

Er zijn geen speciale aanbiedingen meer voor dit evenement

Leave a Reply