Skip to main content

Reis van de Heldin - START GROEP 7

201906sep(sep 6)10:0007(sep 7)16:30Reis van de Heldin - START GROEP 7

Details evenement

‘De Reis van de Heldin’

Waarom ‘de Reis van de Heldin’? Je hebt een goed leven. Je hebt een prima baan, leuke relaties en vriendschappen en je hebt tijd voor je hobby’s. Je bent ook geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en je weet hoe belangrijk dat is. En toch loop je soms tegen dingen aan. Ingeslepen gedragspatronen, ingegeven door je jeugd, werken door in je huidige leven. Je emoties kunnen soms onverwacht door iets getriggerd worden en jij wilt weten waardoor.

‘De Reis van de Heldin’ is een persoonlijke reis voor sterke vrouwen: succesvolle vrouwen die soms het contact met zichzelf verliezen en spirituele vrouwen die hun talenten nog niet volledig in kunnen zetten in het dagelijks leven.

Heldinnenmoed

Net als tijdens ‘de Reis van een Held’ in veel verhalen moet je ook tijdens deze cursus gehoor geven aan je innerlijke stem die snakt naar groei en ontwikkeling. En dat vraagt moed! Je zult je comfortzone moeten verlaten en het avontuur aan durven gaan. Tijdens de reis komen we langs de gebieden werk, relaties, lichaam en spiritualiteit. En zoals elke held(in) moet ook jij beproevingen doorstaan om tot nieuwe inzichten te komen.

Begeleiding van ‘de Reis van de Heldin

Gelukkig reis je niet alleen. Jet Centeno reist met jou en je medecursisten mee als deskundige begeleiding en veilig vangnet. Zo krijg je onderweg praktisch toepasbare handvatten die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Jet leert je hoe je je op een veilige manier kunt openstellen voor je gevoelens en voor anderen. Tijdens deze reis ont-moet je bijvoorbeeld allerlei belemmeringen, leer je je patronen te doorbreken en te accepteren waar je vandaan komt en wie je nu bent. Door deze reis met vrouwen te maken versterk je elkaars vrouwelijke energie en jouw levensenergie. Je hoeft hier even niet ‘je mannetje te staan’, maar kunt je verdiepen in jouw vrouwelijke krachtbron.

Lees mijn persoonlijk LinkedIn profiel als je meer over mij wilt weten.
Neem contact op en maak een afspraak als je meer wil weten over het programma.
Ga je mee op ‘de Reis van de Heldin’? Gun jezelf meer vrijheid en een helder inzicht in jezelf!

Het programma

De Reis van de Heldin bestaat uit 5 blokken van elk 2 dagen. Er is volop ruimte voor jouw inbreng, omdat we met zowel archetypische opstellingen als met familie- en maatschappelijke opstellingen werken.

Blok 1 Basisrelaties

De relatie met onze moeder en vader is de basis relaties in ons leven. Systemisch zeggen we ‘als je het leven wil nemen dan kun je niet om hen heen’. Daarnaast geldt ook dat je er niet onderuit komt om te erkennen dat je bij een familiesysteem hoort waarbij jouw ouders de kinderen van hun ouders zijn. De wortels van onze voorouders reiken ver en diep, voorbij de grenzen van gezin, familie, gemeenschap of zelfs landsgrenzen. Inzicht in jouw oorsprong en dynamiek in jouw familiesysteem, maakt helder waarom bepaalde patronen zich herhalen in jouw leven en wat er door jou nog gezien mag worden of juist losgelaten.

Blok 2 Laat de liefde stromen

Liefde is er in vele vormen, maar soms werpen zich blokkades op die de liefde verstoren. We bekijken jouw relaties en onderzoeken de obstakels, zodat jij verandering teweeg kunt brengen. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in de oorzaak van spanningen en steeds terugkerende ruzies in je relatie. Of op jouw houding ten opzichte van intimiteit en seksualiteit en de invloed daarvan in de liefde.

Blok 3 Bezieling en Persoonlijk Leiderschap

Doe jij je werk vanuit volle overgave en alle potentie die in jou zit? Ervaar jij de impact die je daarmee kunt hebben? Wil je weten wat jouw vrouw zijn jou in je werk te bieden heeft? In dit blok maak je verbinding met waar jij werkelijk voor staat en ontdek je hoe je jouw onmisbare waarden en talenten nog beter kunt inzetten. Je maakt verbinding met je bezieling en persoonlijk leiderschap en leert je gedrag en belemmeringen herkennen en hoe je chaos en verkramping kunt transformeren in focus en resultaat.

Blok 4 Levenskracht in je lichaam

Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Dat weet je natuurlijk, maar soms maak je er niet genoeg tijd of energie voor. Je lichaam kennen, je vitaliteit voeden en de vormende kracht van je ziel volgen is fundamenteel voor je levensenergie.

In dit blok onderzoek je de relatie met je lichaam op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

Blok 5 de Bron van Innerlijke rust

Je innerlijke rust is als een onuitputtelijke voedingsbron. Maar hoe vind je die? Je leert hoe je jezelf kunt opladen door je gedachten te verstillen, mededogen te voelen en liefde te laten stromen. In die rust en stilte kun je het oude loslaten en vinden wat je zoekt. De reis naar binnen is helend voor lichaam en geest.

Resultaat
  • Je herontdekt jezelf en durft weer te voelen.
  • Je durft uitdagingen aan te gaan en je hervindt je kracht.
  • Je kunt je energie verstandiger inzetten.
  • Je ontdekt je talenten en benut je potentie.
  • Je ontdekt wat belangrijk is in jouw leven.
  • Je herkent jouw rol in een groter systeem.
  • Je kent de basishouding, de theorie en de methode van familieopstellingen.

De cursus wordt afgesloten met een certificaat. Je kunt je hierna eventueel zelf verder ontwikkelen in het begeleiden van cliënten.

Jouw bijdrage

€ 1.695,- incl. btw.

Zodra je inschrijving binnen is, nemen wij contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsafspraak.

Betaling in termijnen is mogelijk voor particulieren. Stuur hiervoor een mail naar Jet Centeno.

Met een persoonlijk budget kun je deze cursus ook als ontwikkeltraject op het gebied van persoonlijk leiderschap indienen op je werk. (Bijna 50% van de deelneemsters krijgt de cursus vergoed!). Ik kan je helpen bij het opstellen of indienen van een aanvraag voor persoonlijk ontwikkeltraject.

Data en locatie groep 7

Blok 1 – vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019

Blok 2 – vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2019

Blok 3 – vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2019

Blok 4 – vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2020

Blok 5 – vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2020

Tijden: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 16:30 uur.

Locatie: Koninginnegracht 28, Den Haag.

Heb je nog vragen, mail info@centenocoaching.nl of bel 06-25360018.

Aanmelden kan via ticketlink. Let op dit betreft een traject geen losse workshop!

Tijd

06/09/2019 10:00 - 07/09/2019 16:30 PST(GMT+01:00)

Locatie

Koninginnegracht 28, Den Haag

Other Events

Get Directions

Evenement

Reis van de Heldin - groep 7

Er zijn geen speciale aanbiedingen meer voor dit evenement