Skip to main content

Reis van de Heldin START GROEP 9

202004sep(sep 4)10:0005(sep 5)16:30Reis van de Heldin START GROEP 9

Details evenement

Eigentijds Leiderschapsprogramma voor vrouwen 

Een Reis van 7 maanden

Waarom meedoen? Omdat je nu écht tijd wilt vrijmaken voor je persoonlijke ontwikkeling. Je weet dat veranderen tijd vraagt en die wil je er aan geven. De aanleiding om mee te doen, kan zijn dat je vastloopt en niet weet hoe eruit te komen. Of dat je behoefte hebt aan verdieping omdat je weet dat er meer in zit. Of misschien ben je gewoon wel nieuwsgierig en wil je inspiratie op je pad van zelfverwezenlijking.

Vrouwen

Iedere groep bestaat uit 8 tot maximaal 12 vrouwen; ambitieus ten aanzien van de kwaliteit van hun leven, hoog opgeleid en midden in het leven staand.

Waarom alleen met vrouwen?

Heel simpel omdat mannen en vrouwen van elkaar verschillen. Systemisch is de plek en de weg van de dochter anders dan die van de zoon. Ook vanuit de leer van Jung zijn animus en anima verschillend van elkaar. Projecties van een vrouw verschillen van die van een man. Een vrouw kan het leven in zich dragen en leeft in symbiose met haar kind dat zij vervolgens weer heeft los te laten. Iedere keer weer blijkt, dat de reis samen met vrouwen, je de zachtheid in je kracht laat vinden.

Begeleiding

De grote variatie in opstellingen, meditaties en lichaamsoefeningen betrekken alle lagen van jouw zijn; mentaal, fysiek, emotioneel en ziel. Je leert hoofd, hart, buik met elkaar te verbinden.

Je reist door verschillende levensgebieden; basisrelaties, liefde, werk, lichaam en spiritualiteit. Gedurende de reis zul je steeds meer de rode draad ontdekken in de opening naar verandering in je leven. Je leert van binnenuit naar buiten, vanuit je ware zelf, te leven.

Door te reizen in een groep leer je van en met elkaar. Dit versnelt niet alleen je proces maar verrijkt het ook. In opstellingen kun je heel veel leren van de vraag van een ander. Je kan het letterlijk bekijken van de andere kant. Ervaring met opstellingen is trouwens niet vereist. Iedereen kan het. Het is bovendien een mooie oefening in voelen zonder na te hoeven denken. Zelfs voor hen die zeggen moeilijk te kunnen voelen. 

Het programma 

De Reis van de Heldin bestaat uit 5 blokken van elk 2 dagen. De thema’s zijn de context, jouw vragen bepalen de inhoud.

Blok 1 Basisrelaties

De relatie met onze moeder en vader zijn de basisrelaties in ons leven. Systemisch zeggen we ‘als je het leven wil nemen dan kun je niet om hen heen’. Je krijgt een dieper inzicht in jouw oorsprong en dynamieken patronen in jouw familiesysteem.

Blok 2 Liefde & relaties

Liefde gaat over vertrouwen en verbinden en dat kan soms knap lastig zijn. In relaties zijn jouw basisrelaties vaak nog terug te zien. Je staat stil bij je liefdesrelaties, krijgt inzicht in blokkades en ruimte voor groei.

Blok 3 Bezieling en Persoonlijk Leiderschap

Doe jij je werk vanuit volle overgave en alle potentie die in jou zit? Ervaar jij de impact die je daarmee kunt hebben? Dit blok gaat over je verbinding met waar jij werkelijk voor staat en je persoonlijk leiderschap. Je leert je gedrag en belemmeringen herkennen en hoe je chaos en verkramping kunt transformeren in focus en resultaat.

Blok 4 Levenskracht in je lichaam

Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Dat weet je natuurlijk, maar soms maak je er niet genoeg tijd of energie voor. Je lichaam kennen, je vitaliteit voeden en de vormende kracht van je ziel volgen is fundamenteel voor je levensenergie. In dit blok onderzoek je de relatie met je lichaam op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

Blok 5 de Bewegingen van de Ziel

In dit laatste blok gaat het over de waarheid in jezelf leven. Je gevonden schat integreren in je dagelijkse leven. Welke waarheid mag jij in de buitenwereld leven? We halen het net op. Wat mag er nog gezien worden,  losgelaten worden, zodat er ruimte komt voor het nieuwe?

We sluiten af met een ceremonieel afscheid.

Resultaat

  • Je vergroot je zelfvertrouwen
  • Je ontdekt je potentieel en leert het in te zetten
  • Je ontdekt en leert te leven naar wat écht belangrijk is in jouw leven.
  • Je kunt je energie verstandiger inzetten.
  • Je herkent jouw rol in een groter systeem.
  • Je kent de basishouding, de theorie en de methode van familieopstellingen.

De cursus wordt afgesloten met een certificaat. Je kunt je hierna eventueel zelf verder ontwikkelen in het begeleiden van cliënten.

Jouw bijdrage

€ 1.995,- incl. btw. voor particulieren en zzp’er en € 1.995,- excl. btw zakelijk.

Tot 1 augustus 2020 bied ik een bonus aan in de vorm van 1 gratis dagworkshop, of 1 uur individuele coaching. Je kan ook kiezen voor 125,- euro korting. Vraag jouw kortingscode aan via een mail naar Jet Centeno.

Zodra je inschrijving binnen is, nemen wij contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsafspraak.

Betaling in termijnen is mogelijk voor particulieren. Stuur hiervoor een mail naar Jet Centeno.

Met een persoonlijk budget kun je deze cursus ook als ontwikkeltraject op het gebied van persoonlijk leiderschap indienen op je werk. (Bijna 50% van de deelneemsters krijgt de cursus vergoed!). Ik kan je helpen bij het opstellen of indienen van een aanvraag voor persoonlijk ontwikkeltraject.

Data en locatie groep 9

Blok 1 – vrijdag 4 en zaterdag 5 september 2020

Blok 2 – vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober 2020

Blok 3 – vrijdag 11 en zaterdag 12 december 2020

Blok 4 – vrijdag 29 en zaterdag 30 januari 2021

Blok 5 – vrijdag 19 en zaterdag 20 maart 2021

Tijden: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 16:30 uur.

Locatie: Koninginnegracht 28, Den Haag.

Heb je nog vragen, mail info@centenocoaching.nl of bel 06-25360018.

Aanmelden kan via ticketlink. Let op dit betreft een traject geen losse workshop!

Tijd

4 (Vrijdag) 10:00 - 5 (Zaterdag) 16:30 PST(GMT+01:00)

Locatie

Koninginnegracht 28, Den Haag

Other Events

Get Directions

Evenement

Reis van de Heldin - groep 9

Je kunt je niet voor 2 personen tegelijk inschrijven aangezien we graag iedere deelnemer persoonlijk willen aanspreken en willen uitnodigen. Na ontvangst van betaling ontvang je binnen enkele dagen nadere informatie.

Er zijn geen speciale aanbiedingen meer voor dit evenement