mei, 2021

202128mei(mei 28)19:3004jun(jun 4)10:00Retraite - de Reis van de Heldin - Tenerife

Details evenement

Vol energie

Voelen, ontdekken en je eigen kracht hervinden. Een hele week tijd voor jezelf, in een mooie omgeving om stil te staan bij datgene dat écht belangrijk voor je is. Het is spannend, maar tegelijkertijd veilig, inspirerend, en met humor. Je krijgt alle tijd om jouw vragen te stellen, je verborgen kracht te ontdekken en je levensenergie weer vrij te laten stromen. Je gaat volledig en opgeladen weer naar huis. Het is écht een vakantie voor Body, Mind en Soul. Je besteed aandacht aan iets dat heel belangrijk is in je leven: JIJ

Aanpak

Via familie- en archetypische opstellingen, lichaamswerk, meditaties, intuïtief tekenen laat ik je je op een veilige manier openstellen en ontdekken waar je vandaan komt en wie je in de kern bent. In deze reis ont-moet jij allerlei belemmeringen en word je gestimuleerd om patronen te doorbreken en het werkelijk aan te gaan. Ik leid je naar de drempel, laat je er stilstaan. De beweging van je ziel helpt je verder. Je levensenergie zal meer stromen. Het zal je diepe innerlijke rust brengen.

Voordat we samen op reis gaan, hebben wij persoonlijk contact zodat je kunt kennismaken met mij, je intentie van de retraite kunt toelichten en eventuele vragen kunt stellen.

De vrouw in jou

De retraite is niet alleen bedoeld als een week om los te laten, te kunnen ontspannen en vrij te voelen, maar ook om je fijn te voelen bij jezelf, bij het vrouwelijke in jou. In een gezelschap van vrouwen kan dat voor sommigen best spannend zijn.

In mijn ogen is het een groot gemis dat we als vrouwen elkaar niet meer ontmoeten om elkaar te bekrachtigen en herinneren. Ik denk dat we zelfs opnieuw hebben te leren hoe dat werkt. Ik geef dan ook altijd een belangrijke regel mee: ‘ je bent hier voor jezelf. Je hoeft niemand te redden. Je zult je handen vol hebben aan jezelf.’ Na het delen van deze regel hoor ik altijd een diepe zucht en opgelucht gelach. Velen ervaren daarna vaak voor het eerst de kracht, veiligheid en warmte van de vrouwencirkel. Misschien heb je er een bepaald beeld bij dat eerder afschrikt, maar ik zou je graag willen uitnodigen om mee te gaan. Om te leren hoe het is om je eigen plek in te nemen ook onder vrouwen.

Programma

Het programma is zodanig opgesteld dat we langs vaste punten reizen met daarbij alle ruimte voor het volgen van je eigen reis. Het vertrekpunt is de vraag: Waar wil jij in groeien? Waar wil jij meer ruimte voor in je leven?

  • Dag 1 & 2 staan we vanuit systemisch perspectief stil bij jouw vraag en intentie van de retraite. Aan de orde komen o.a. jouw voorouder-veld en jouw plek daarin.
  • Dag 3 is een stiltedag. In de ochtend maken we een wandeling langs de rivier. Je krijgt alle ruimte om inzichten te laten indalen en te luisteren naar je innerlijke stem.
  • Dag 4 staat in het teken van het bekrachtigen van jezelf, jezelf laten zien, je plek innemen.
  • Dag 5 gaat over het vieren van de gevonden schatten en de terugkeer naar de bekende wereld.
  • De laatste dag, dag 6 is een vrije dag zonder programma.
  • Dag 7 vertrek naar huis.

Gezien de uitdagingen, intensiteit van deze reis en de transformaties die eerdere heldinnen hebben doorgemaakt, noem ik het met recht een eigentijdse leiderschapsreis voor vrouwen. Dit maakt de reis niet alleen geschikt voor verdieping op de levensgebieden relaties en lichaam maar ook voor verdieping op de levensgebieden werk en zingeving.

Begeleiding

Het inhoudelijke programma word door mijzelf gegeven. In mijn manier van werken staat bewustwording centraal. Ik geef je niet alleen inzicht mentaal gezien maar laat het je ook doorvoelen in je lichaam, waardoor je tot je zielslaag kunt doordringen. Het tempo ligt laag, met grote delen zelfs in stilte. Dit alles draagt bij aan het terug in contact komen met jezelf. En dat is precies waar een retraite voor bedoeld is.

Wat ik in feite doe is bedding bieden aan datgene dat klaar is om gezien en gevoeld te worden. Daar speelt de locatie ook een grote rol in. Daarom ben ik opnieuw op zoek gegaan naar een plek die dit helemaal uitademt. Vanaf 2021 is Mandala de Masca de plek die ons zal ontvangen op haar prachtige locatie gelegen op Tenerife. Alles is puur op deze paradijselijke plek, het huis, de kamers, het eten, de bloemen en de bergen om ons heen. Het weer geeft ons precies wat we nodig hebben en het team van Mandala de Masca weet met haar meer dan 15 jaar ervaring met retraites, als geen ander wat nodig is om ons thuis te laten komen in ons zelf.

Yoga, mandala-tekenen, hennatatoes en massage, van alles is mogelijk om bij te boeken.

Het eten is vegetarisch met ingrediënten afkomstig uit de eigen organische tuin.

Programmatijden & Prijs

Start programma vrijdagavond 28 mei 2021  om 19:30 uur met diner gevolgd door cirkel van kennismaking met elkaar en het delen van je intentie voor deze retraite.

za- zo- ma- di- wo: 09:00 uur – 12:30 uur ochtendprogramma, de middagen zijn vrij, 20:00 uur – 21:30 uur avondprogramma.

Donderdag vrije dag, vrijdagochtend 4 juni 2021 vertrek.

Dagelijks 7:30 ontbijtbuffet, 13:00 uur lunch, 18:30 uur diner

Jouw bijdrage: 1.175,- p.p. (incl. BTW) o.b.v. tweepersoonskamer, 1.250,-p.p. (incl. BTW) o.b.v. tweepersoonskamer groot, 1.495,- p.p. (incl. BTW) o.b.v. eenpersoonskamer.

In de prijs inbegrepen zijn 3 voedzame en verse vegetarische en vegan maaltijden aangevuld met gezonde snacks, aquas frescas, thee, koffie en zelfgemaakte drankjes. Deze retraite is all-inclusive m.u.v. reiskosten naar Mandalamasca- Tenerife. Transfer 40 min vanaf vliegveld Reina Sofia is mogelijk voor 40,- euro retour p.p.

Groepsgrootte 8 – maximaal 12 vrouwen

Tijd

Mei 28 (Vrijdag) 19:30 - Juni 4 (Vrijdag) 10:00

Evenement

Retraite de Reis van de Heldin 2021 Tenerife

na ontvangst van betaling ontvang je binnen enkele dagen nadere informatie

Prijs 1.175,001.475,00 incl. 21% BTW

Bestel nu
X
X