Skip to main content

Webinar Moeder Dochter relatie

201622jun20:3021:30Webinar Moeder Dochter relatie

Details evenement

Binnen de Academie van Opstellingen, focus ik mij als partner op de vrouwenthema’s. Een aantal van jullie kent misschien al mijn Dagworkshops Vrouwenlijn – Moeder Dochter relatie en Vader Dochter relatie, de Reis van de Heldin, een 8 daagse op maat gemaakt voor vrouwen die verdieping willen op de levensgebieden werk, relaties, lichaam en spiritualiteit, ook te volgen als retraite (25 september tot 2 oktober 2016 – Frankrijk).

De rode draad door al deze activiteiten is de verbinding met je moeder en vader, met jouw levensstroom. We hebben het leven gekregen van onze ouders. De mate waarin je kan verbinden met de levensstroom die via hen bij jou is gekomen en daarin alles kunnen nemen, dat wat is en niet is, bekrachtigt jouw levensstroom van waaruit jij het leven op jouw beurt weer door kunt geven.

Zonder dat we ons ervan bewust zijn heeft de verbinding met onze ouders grote impact op al onze relaties. Familie, liefde, vriendschappelijk, werk, de plek die wij daarin innemen, hoe wij daarin geven en nemen en in welke mate wij ergens bij horen. Drie systemische basisprincipes in familiecontext die ons de weg kunnen wijzen naar onze verborgen blokkades en krachtbronnen.

In dit webinar kijken wij vanuit de relatie met je moeder naar de kracht in jouw kwetsbaarheid. Wat mag eindelijk gezien worden? Wat mag je wat meer loslaten? Wat krijgt daarmee meer ruimte?

Ik nodig je uit om mee te doen en te ervaren hoe waardevol het perspectief van het systemisch gedachtegoed is. Daarnaast leer je mij kennen kun je vragen stellen, over de dagworkshops, 8 daagse en retraite.

Ik hoop je te ontmoeten!

Jet Centeno

TIJD: 20:30 – 21:30 uur

Schrijf je in op : Webinar Moeder Dochter relatie 22 juni

Tijd

22/06/2016 20:30 - 21:30(GMT+01:00)