Skip to main content

Weekend workshop 'de Vrouw in jou'

201729sep01oktWeekend workshop 'de Vrouw in jou'

Details evenement

De workshop ‘ de Vrouw in jou’ geef ik samen met kunstenares Jacqueline van Putten op een prachtige locatie in Zuid- Limburg.

De grootste uitdaging op de weg van de vrouw is te vertrouwen op de vrouwelijke essentie die gaat over toelaten. Toelaten opent en laat ons voelen en zijn. Vanuit die ruimte ontstaan creaties moeiteloos en volledig in verbinding met onze vrouwelijke spiritualiteit. De innerlijke balans tussen de vrouwelijke en mannelijke essentie kan herstellen. Dit vertaalt zich in impact en respect in de buitenwereld zonder daar hard voor te hoeven werken.

Als we als vrouw in balans zijn, zijn we krachtig en zacht tegelijk. Kunnen we liefhebben en ook meedogenloos zijn als dat nodig is. Kali en Isis zijn de oergodinnen van wie wij in dit opzicht veel kunnen leren. De weg van de vrouw gaat immers over leven en dood, licht en schaduw. Hoe langer we de weg afleggen, des te vertrouwder we ons voelen met onze innerlijke wijsheid en intuïtie. Steeds makkelijker kunnen we verbinding leggen met de bron van de allesomvattende liefde. Zelfliefde wordt een groeiende staat van zijn. Onze persoonlijke impact groeit van binnenuit en geeft kracht aan onze daden en aanwezigheid in de buitenwereld.

Programma

Deze weekend workshop staat geheel in het teken van vrouw zijn. Tijd om te zijn op een prachtige plek in de natuur. Werken vanuit intuïtie, in de ochtenden met opstellingen en in de middagen met klei. Deze combinatie geeft je alle ruimte voor zelfonderzoek en verdieping. De inspirerende locatie van het atelier van Jacqueline van Putten ligt in het bos en maakt onderdeel uit van de abdij van Rolduc. Jacqueline is kunstenares die vanuit vrijheid en puur gevoel werkt. Ze is geïnspireerd door het vrouwenlichaam en het oergevoel dat werken met klei gepaard gaat. Iedereen mag het werk dat tijdens dit weekend lis gemaakt laten afbakken. Het kan op een later tijdstip bij Jacqueline of bij mij in Den Haag opgehaald worden.

Academie voor Opstellingen

Onze manier van werken kenmerkt zich door voelen. We laten je op een veilige manier openstellen en ontdekken wat je voelt, waar je vandaan komt en wie je bent. In deze reis ont-moeten wij allerlei belemmeringen en word je gestimuleerd om patronen te doorbreken en het werkelijk aan te gaan. Je levensenergie zal meer stromen op het gebied van werk, relaties, lichaam en op zielsniveau. Het zal je een diepe innerlijke rust brengen.

Begeleiding Jet Centeno

Opstellingen dringen door de mentale en emotionele lagen van ons lichaam en openen de weg naar ons diepste verlangen, de plek van onze bezieling. Het systemisch gedachtegoed spreekt de taal van onze eigen wijsheid die diep in ons verborgen zit. Dit is ook waarom je opeens begrijpt wat er aan de hand is, waar je dwaling vandaan komt. Op welke wijze je onderdeel van een systeem bent. Het laat de mist langzaam optrekken en geeft een andere kijk op je situatie. Ik zou het proces beschrijven, als het steeds meer terugbrengen naar je oorspronkelijke staat, een soort herijken. En omdat ik een oneindig vertrouwen heb in dat alles waar wij naar verlangen reeds in ons aanwezig is, is dit voor mij de weg om samen met jou te bewandelen.

Binnen de Academie richt ik mij op persoonlijk leiderschap en met name op de basisrelaties in ons leven: de relatie met onze moeder en vader. Zij laten je de oneindige weg zien naar persoonlijke groei. Daarbij werk ik graag met vrouwengroepen om alle ruimte te geven voor dieper onderzoek naar vrouwenthema’s in een veilige setting. Ik geef dagworkshops, cursussen, retraites en verzorg ook onderdelen in onze Jaaropleiding.

Co-creatie met Jacqueline van Putten

‘Once you become fearless, life becomes limitless’

In mijn atelier schep ik niet alleen kunst, maar creëer ik ook beleving en sfeer. Het is een magische plek. De samenwerking met zoveel verschillende mensen leert je anders te kijken naar je omgeving en naar jezelf. Elke ontmoeting is bijzonder, iedereen uniek op zijn/haar eigen manier en dat maakt de interactie zo inspirerend. Je leert van en groeit door elkaar. Hoe mooi is het om die ervaringen en ontmoetingen te vangen in de natte koude klei….die dan uiteindelijk tot een tastbare emotie wordt. Wat ik iedereen gun is om dat een keer zelf te ervaren; het oergevoel van werken met klei.

Ik maak vrij werk, werk samen met modellen en geef cursussen aan groepen van voornamelijk vrouwen.

Resultaat

• Een ontspannen weekend geheel in het teken van zachtheid, heelheid, creatie en vrouw zijn
• Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades
• Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert
• Je ontdekt de kracht en hulpbronnen
• Je ontmoet rust en ontspanning in je vrouw zijn

Jouw bijdrage: € 395, incl. btw. (inclusief materiaalkosten en afbakken beeld).

Datum & tijd: vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober.

Vrijdagmiddag 16:00 – 18:00 uur . Zaterdag 9:30 – 12:30 uur en 14:00 – 17:00 uur. Zondag 9:30 -12:30 en 14:00 – 16:30 uur.

Minimale groepsgrootte 8 deelnemers.

Locatie: Atel’je van putten – Abdij Rolduc, Heyendallaan 82b, Kerkrade. Overnachten, lunch en diner is mogelijk op de sfeervolle locatie van de Abdij Rolduc. Ze bieden een voordelig Kloosterarrangement voor weekendgasten met 2 overnachtingen en avonddiner in de Kloosterbrasserie.

Schrijf je in op:

>> Weekend workshop ‘De vrouw in jou’ <<

Voor vragen, stuur een mail naar  jet@familieopstellingen.nl of bel 06-25360018.

Warme groet en tot snel!

Tijd

September 29 (Vrijdag) 16:00 - Oktober 1 (Zondag) 16:30(GMT+01:00)

Locatie

Atel'je van putten - Abdij Rolduc

Heyendallaan 82b, Kerkrade

Other Events

Get Directions

Leave a Reply