Skip to main content

Workshop - Intimiteit

202113jun10:0016:30Workshop - Intimiteit

Details evenement

Hoe maak je verbinding met jezelf en hoe met de ander? Wat ontmoet je? Hoe ga je daar vervolgens mee om?

Niet alleen liefdesrelaties bieden ruimte voor intimiteit, ook andere relaties dan met je partner kunnen dat. Een diepgaande ervaring kan je een intens gevoel van verbinding geven. Of in een vriendschap als je elkaar kan voeden en van betekenis voor elkaar bent, krijg je alle kans om je band te verdiepen.

Jezelf openen, uitreiken en ontvangen, aanraken, loslaten, dit alles kan je heel kwetsbaar laten voelen en tegelijk is het ook de poort naar intimiteit. Vertrouwen en moed helpen op dit pad. Het is een andere manier van naaktzijn. 

BEGELEIDING

Hester Slagman en ik begeleiden jou door middel van dans en opstellingen. Beiden zijn uitermate geschikt hiervoor, omdat ze in staat stellen via het lichaam te onderzoeken hoe je jezelf ontmoet met alles dat er is, je gewaar bent en hoe je met behoud van je eigen plek dichterbij de ander kan komen.

De dans en opstellingen nemen je mee naar de fysieke, emotionele en ziels-laag, om te ontdekken en nieuwe ervaringen in je lijf te kunnen settelen

De workshop is bedoeld voor verdere verdieping van je persoonlijke leerweg. Enige ervaring met dans en of opstellingen is gewenst. Deze dag zijn wij met alleen vrouwen samen. Twijfel je of deze workshop bij je past? Neem dan met ons contact op.

JOUW BIJDRAGE

145,- incl. Btw. voor particulieren, excl BTW voor zzp’ers en organisaties.

TIJD

Inloop 9:45, aanvang 10:00 – 16:30.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

LOCATIE

BLOOM, House of Health, Koninginnegracht 28, Den Haag.

Tijd

13/06/2021 10:00 - 16:30 PST(GMT+02:00)

Locatie

Koninginnegracht 28, Den Haag

Other Events

Get Directions

Evenement

Intimiteit 06-2021

Je kunt je niet voor 2 personen tegelijk inschrijven aangezien we graag iedere deelnemer persoonlijk willen aanspreken en willen uitnodigen. Na ontvangst van betaling ontvang je binnen enkele dagen nadere informatie. Let op: Bij verhindering kan je tot uiterlijk 3 dagen annuleren. Restitutie is niet mogelijk, je kan kiezen voor een andere of dezelfde workshop op een ander tijdstip.

Er zijn geen speciale aanbiedingen meer voor dit evenement