Skip to main content

Workshop Moeder Dochter relatie verdieping

202222apr10:0017:00Workshop Moeder Dochter relatie verdieping

Details evenement

Deze workshop is bedoeld voor vrouwen die al ervaring hebben met opstellingen en ook bekend zijn met hun persoonlijke thema in de Moeder Dochter relatie en vrouwenlijn. Het is een échte verdieping in het vrouwenveld.

Het programma bestaat uit opstellingen aangevuld met oefeningen als intuïtief tekenen of schrijven of geleide meditaties. Op deze dag ontstaat het programma als het ware vanuit hetgeen leeft bij ons.

Heb je bij mij de cursus de Reis van de Heldin gevolgd, of ben je meegegaan op retraite en wil je nog een keer stilstaan bij de relatie met je moeder of vrouwenlijn, dan is dit dé dag voor jou.

Heb je elders al verdieping opgedaan en twijfel je of deze dag bij je past? Bel of mail en dan kijken we samen of het programma aansluit bij jouw vraag.

 

JOUW BIJDRAGE: € 135,- incl. btw.

TIJD: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 17:00 uur.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

LOCATIE: Koninginnegracht 28, Den Haag.

Schrijf je in via de speciale ticket link hieronder.

 

Tijd

(Vrijdag) 10:00 - 17:00 PST(GMT+02:00)

Get Directions

Evenement

Moeder-Dochter relatie dagworkshop 4/2022

Je kunt je niet voor 2 personen tegelijk inschrijven aangezien we graag iedere deelnemer persoonlijk willen aanspreken en willen uitnodigen. Na ontvangst van betaling ontvang je binnen enkele dagen nadere informatie. Let op: Bij verhindering kan je tot uiterlijk 3 dagen annuleren. Restitutie is niet mogelijk, je kan kiezen voor een andere of dezelfde workshop op een ander tijdstip.

Er zijn geen speciale aanbiedingen meer voor dit evenement