Skip to main content

Workshop Moeder Dochter relatie - Vrouwenlijn

201819jan10:0017:00Workshop Moeder Dochter relatie - Vrouwenlijn

Details evenement

Wat een mooie, kwetsbare, lastige relatie is dat toch, die met je moeder. En hoeveel invloed heeft deze op ons dagelijks leven; je goed genoeg voelen, vervullende relaties aangaan, je relatie met je eigen kinderen, rust voelen en je eigen plek innemen.

In deze workshop staat jouw vrouwenlijn centraal. Jij bent één van hen en velen zijn jou voorgegaan. Jouw moeder neemt echter een zeer belangrijke plek in. Van haar heb jij het leven gekregen. In haar buik en in verbinding met haar is jouw bewustzijn gegroeid. Bij haar heb jij jouw eerste kennismaking met liefde opgedaan. Dat kan in overvloed zijn geweest, maar ook in een tekort.

Liefde is essentieel in ons leven. Als kind doe je er dan ook alles aan om aan liefde c.q aandacht of bevestiging te komen. De uitdrukking ‘als mijn kinderen blij zijn, ben ik ook blij’ geldt in mijn ogen ook zeker andersom ‘als mijn moeder gelukkig is, ben ik ook gelukkig’. De relatie met onze moeder is daarmee in grote mate bepalend voor hoe wij het leven nemen en doorgeven. Door onze kinderen of creaties. Ze heeft ook impact op onze relaties (familie, liefdes, vriendschappelijk, werk, ontspannen etc.). Welke plek wij innemen, hoe wij geven en nemen en in welke mate wij ergens bij horen. Drie systemische basisprincipes in familiecontext. Door inzicht en bewustzijn te vergroten ten aanzien van hoe jij je verhoudt tot deze basisprincipes in je relatie met je moeder en de moeder die haar moeder was enzovoort, kun jij jezelf en je daarmee ook je vrouwenlijn bekrachtigen. Het laat je verder groeien in wie jij bent en waar jij voor staat in je leven, relaties en werk.

BEGELEIDING

Tijdens deze dag werken we met verschillende soorten opstellingen afgewisseld met meditatie en sharings. Door inzet van archetypische opstellingen kan iedereen op deze dag zijn eigen relatie en verlangen exploreren. Persoonlijke vragen kunnen we eventueel verder uitdiepen in een individuele opstelling.

Ondanks dat het een dag-workshop is, zijn de ervaringen van eerdere deelneemsters dat het nog lange tijd doorwerkt. Een dag van verbondenheid met je eigen kracht en kwetsbaarheid in een intieme setting met andere vrouwen.

RESULTAAT:

•Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades

•Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert

•Je ontdekt de kracht en hulpbronnen uit jouw vrouwenlijn en in jezelf

•Je ontmoet rust en ontspanning op je eigen plek in de vrouwenlijn

 

JOUW BIJDRAGE: € 95,- incl. btw.

TIJD: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 17:00 uur.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

LOCATIE: Koninginnegracht 28, Den Haag.

Schrijf je in via de speciale ticket link hieronder. Op deze datum is het maximum aantal deelnemers 10. Mocht de workshop op VOL staan, dan kun je je via een mail aan info@centenocoaching.nl op de wachtlijst laten zetten. Je krijgt 24 uur vantevoren te horen of er een plekje vrij gekomen is. Of check de agenda voor de eerstvolgende datum.

Tijd

19/01/2018 10:00 - 17:00 PST(GMT+01:00)

Get Directions

Evenement

Moeder-Dochter relatie dagworkshop 1/2018

Na ontvangst van betaling ontvang je een mail met praktische informatie.

Er zijn geen speciale aanbiedingen meer voor dit evenement