Skip to main content

oktober, 2022

202222okt10:0016:30Workshop Vader Dochter relatie Limburg

Details evenement

Op uitnodiging van collega Jolène van der Steen geef ik een workshop in mijn ‘geboorteland’ Limburg. Jolène begeleidt vrouwen naar een stiller vaarwater en noemt zichzelf met recht een veervrouw. Mijn gastoptreden in haar programma voor vrouwen in de overgang was voor mij als werken in een warm bad. Heeerlijk! Dus ik ga graag in op haar uitnodiging om een vader dochter workshop te geven in de omgeving van Maastricht.

VADER DOCHTER RELATIE

De verborgen dynamiek van de vader dochter relatie heeft grote impact op ons leven als vrouw, op ons zelfbeeld, ons vermogen om blijvende relaties aan te gaan, ons zelfvertrouwen in ons werk. Al deze aspecten zijn gevoed door de relatie met de eerste man ons leven, onze vader. Er zijn vele verschillende dynamieken afhankelijk van het type vader. Iedere dynamiek heeft een eigen thematiek zoals de onvolwassen afhankelijke dochter, de onzekere en angstige dochter, de dochter die als schild optreedt of vaders lieveling, de perfecte en unieke dochter.

Daar waar wij bij onze moeder verlangen naar haar omhelzing en de relatie met haar de basis is voor het kunnen ontvangen, het verbinden en het intuïtieve waarnemen, verlangen wij van onze vader dat hij met ons mee de wereld in de loopt en ons de weg wijst. In onze moeder ontdekken wij ons pure zelf en met de ogen van onze vader zien wij onze vrouwelijkheid.

De relatie met je vader bepaalt hoe je je als vrouw verhoudt tot het mannelijke en is van grote invloed op de manier waarop je je leven leeft. Door inzicht en bewustzijn te vergroten ten aanzien van de relatie met je vader leer je het positieve aspect van de mannelijke essentie ervaren en in balans brengen met het vrouwelijke. In jezelf en ook in de buitenwereld.

BEGELEIDING

Tijdens deze dag werken we met verschillende soorten opstellingen afgewisseld met meditatie en sharings. Door inzet van archetypische opstellingen kan iedereen op deze dag zijn eigen relatie en verlangen exploreren. Persoonlijke vragen kunnen we eventueel verder uitdiepen in een individuele opstelling.

Wil je extra verdieping? Combineer deze workshop dan met de Moeder Dochter relatie – Vrouwenlijn workshop. Beide dagen laten je groeien in je vrouw zijn. Het zijn dagen van verbondenheid met je eigen kracht en kwetsbaarheid in een intieme setting met andere vrouwen.

JOUW BIJDRAGE: € 155,- incl. btw. Wil je het bedrag zakelijk declareren dan is het bedrag exclusief btw.

TIJD: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 16:30 uur.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

LOCATIE: binnenkort bekend omgeving Maastricht

Schrijf je in via de speciale ticket link hieronder. 

Wil je meer weten over Jolène, kijk dan verder op haar website: www.jolenevandersteen.nl

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 16:30 PST

Evenement

Vader-Dochter relatie dagworkshop 10/2022

Je kunt je niet voor 2 personen tegelijk inschrijven aangezien we graag iedere deelnemer persoonlijk willen aanspreken en willen uitnodigen. Na ontvangst van betaling ontvang je binnen enkele dagen nadere informatie. Let op: Bij verhindering kan je tot uiterlijk 3 dagen annuleren. Restitutie is niet mogelijk, je kan kiezen voor een andere of dezelfde workshop op een ander tijdstip.

Prijs €155,00

Totaal prijs €155,00

X
X