Skip to main content

Net zoals de krokussen nu klaar zijn om hun mooie bloem te openen, zijn op mijn website in de komende weken mijn bloemen te zien. Samen met Cuny Stelpstra heb ik mijn bezieling en hoe ik die vertaal in mijn werk onder woorden gebracht.

Het systemisch werk heeft met mijn samenwerking met de Academie voor Opstellingen een flinke boost gekregen. Ik heb daarin mijn hart gevolgd en ben zoveel mogelijk trouw aan mezelf gebleven. Dat betekende niet steeds vanuit mijn hoofd slimme ideeën uitwerken en neerzetten, maar mezelf de vraag stellen ‘Wat wil er door mij in de wereld gezet worden?’ Ik ben zo veel dichterbij mijn bezieling gekomen en dat was zeker niet altijd even makkelijk, want hoe dichter je bij je bezieling en je gevoel komt, des te meer het ego van zich laat horen. Steeds weer heb ik mijn hart op de eerste plaats moeten stellen en mijn mind ten dienste van mijn hart gesteld. Ik heb onzekerheid gevoeld en dus angst in de ogen gekeken. Maar als het dan lukt, dan is de moeiteloosheid waarmee je kan werken, het plezier dat daaruit voortkomt en de aantrekkingskracht die dat heeft op je omgeving en klanten, zo overtuigend dat ik blijf vertrouwen op deze manier van werken.

Deze week zie je steeds meer nieuwe teksten verschijnen. De thema’s zijn werk, relaties en vrouw. Leiderschap en bezieling lopen als een rode draad door mijn verhaal. Mijn motto is Voluit aanwezig in je leven en werk. Laat me weten wat je ervan vindt!