Next Step Leadership

BEWEGING CREËERT PLEZIER EN POTENTIE, EN ANDERSOM

Het Next Step Leadership programma is oorspronkelijk ontwikkeld als persoonlijk leiderschapsprogramma voor gedreven professionals in de watersector die toe zijn aan een tweede of derde stap in hun loopbaan. Maar ook als je bijvoorbeeld buiten de watersector werkt, ben je welkom. Het programma gaat over vragen als:

  • Welke kant wil ik op?
  • Hoe kan ik mijn talenten verder inzetten in de organisatie?
  • Hoe kan ik anderen inspireren en mijn impact vergroten?

Het Next Step Leadership programma geeft in los af te nemen modules zicht op jouw potentieel en leert je deze in te zetten voor jouw persoonlijke missie en die van de organisatie.

WIL JE MEER WETEN?

Kom kennismaken tijdens een Proeverij Personal Branding. Hieraan kun je uitsluitend deelnemen als je in de watersector werkzaam bent en lid bent van Jong KNW. Werk jij buiten de watersector en wil je voor jouw bedrijf ook een proeverij? Bel me gerust over de mogelijkheden.

Facebook

X