Relatieproblemen

Relatieproblemen, ondervind jij deze? Vind je het lastig om een relatie te vinden? Of heb je een partner maar vind je het lastig om deze relatie te behouden? Dan is deze workshop uitermate geschikt voor meer liefdesgeluk. Volgens Wikipedia is liefde diepe acceptatie van en genegenheid voor een ander of voor jezelf. Liefde gaat over vertrouwen en verbinden en dat kan soms knap lastig zijn. Een relatie kan dan ook heel confronterend zijn. Je komt jezelf tegen, ook al geef je liever de ander de schuld. In een nieuwe relatie neem je jezelf en alle belemmeringen weer mee. Liefde gaat dan ook over het openen van je hart. Niet alleen voor de ander maar ook – of juist – voor jezelf.

Barrières liefdes problemen

Wil jij weten hoe de liefde in jouw leven weer volop kan stromen? Tijdens deze dagworkshop relatieproblemen staan we stil bij de barrières tussen jou en de liefde. We onderzoeken niet alleen de blokkades, maar staan ook stil bij de onuitputtelijke bron die onze eigenliefde voedt.

Programma workshop relatieproblemen

Tijdens deze dagworkshop relatieproblemen werken we met verschillende soorten opstellingen. Iedereen kan op deze dag de eigen problemen en verlangens onderzoeken. Persoonlijke vragen kunnen eventueel verder in een individuele opstelling worden beantwoord. Ik zal steeds uitleg geven over het thema liefde vanuit een systemisch perspectief. Je kennis, inzicht en een diepe ervaring mee naar huis, waar je ook in de toekomst veel aan zult hebben.

Begeleiding relatieproblemen

Mijn manier van werken kenmerkt zich door rust, helderheid en voelen. Vanuit het systemisch gedachtegoed en familieopstellingen bied ik inzicht in patronen en dynamieken die wij gedurende ons leven opbouwen. Het systemisch gedachtegoed spreekt de taal van onze eigen wijsheid die diep in ons verborgen zit. Zo kun je opeens begrijpen wat er aan de hand is, waar de dwaling en worsteling vandaan komen en op welke wijze jij onderdeel van een systeem bent. En omdat ik er een oneindig vertrouwen heb in dat alles waar wij naar verlangen reeds in ons aanwezig is, is dit voor mij de weg om deze samen met jou te bewandelen.

Resultaat workshop relatieproblemen

  • Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades in de liefde.
  • Je leert welke plek de jouwe is in een relatie en hoe je daar kunt blijven.
  • Je leert ‘jouw verhaal’ kennen en hoe je uiteindelijk kunt veranderen zodat je verder kunt groeien in de liefde.
  • Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert.

Jouw bijdrage: € 125,- incl. btw.

Tijd: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 16:30 uur.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

Locatie: BLOOM, Koninginnegracht 28, Den Haag.

Meer informatie workshop relatieproblemen

    • Spreekt dit je aan? Geef je dan op voor de workshop relatieproblemen. Voor een datum bekijk hiervoor de agenda. Behalve dagworkshop relatieproblemen geven wij ook ander workshops zoals moeder dochter relatie en vader dochter relatie. Je kunt je aanmelden met de link van het event naar keuze.
    • Wil je meer informatie over onze workshops, retraites of coaching? Vul het onderstaande contactformulier in of bel 06 25 36 00 18.
Aanmelden

maart

14mrt10:0016:30Dagworkshop liefdesgeluk of relatieproblemen