Vader dochter relatie

De verborgen dynamiek van de vader dochter relatie heeft grote impact op ons leven als vrouw. Denk aan ons zelfbeeld, ons vermogen om blijvende relaties aan te gaan en ons zelfvertrouwen in werksituaties. Alle aspecten zijn gevoed door de relatie met de eerste man in ons leven.

Verschillende dynamieken vader dochter relatie

Er zijn vele verschillende dynamieken in een vader dochter relatie. Deze zijn afhankelijk van het type vader. Iedere dynamiek heeft een eigen thematiek zoals de onvolwassen afhankelijke dochter, de onzekere en angstige dochter, de dochter die als schild optreedt, vaders lieveling of de perfecte en unieke dochter.

Verschil moeder-dochterrelatie en vader dochter relatie

In algemene zin heeft de moeder-dochterrelatie en de vader-dochterrelatie ieder zo zijn eigen betekenis. Bij onze moeder verlangen wij naar haar omhelzing. De moeder-dochterrelatie is de basis voor het kunnen ontvangen, het verbinden en het intuïtieve waarnemen. Bij onze vader daarentegen verlangen wij dat hij met ons mee de wereld inloopt en ons de weg wijst. In onze moeder ontdekken wij ons pure zelf en met de ogen van onze vader zien wij onze vrouwelijkheid.

Bewustzijn vergroten vader dochter relatie

De relatie met je vader bepaalt hoe je je als vrouw verhoudt tot zowel het mannelijke als het vrouwelijke. Deze is van grote invloed op de manier waarop je je leven leidt. Door het inzicht en bewustzijn te vergroten ten aanzien van de relatie met je vader leer je het positieve aspect van de mannelijke essentie te ervaren en deze in balans te brengen met het vrouwelijke. Niet alleen in jezelf, maar ook in de buitenwereld.

Opstellingen en persoonlijke vragen

Tijdens deze dagworkshop vader-dochterrelatie werken we met verschillende soorten opstellingen, afgewisseld met meditatie en sharings (het delen van je ervaringen). Door inzet van archetypische opstellingen kan iedereen op deze dag haar eigen relatie, haar kernwond helen, en haar verlangen de ruimte geven. Meestal is er voldoende tijd voor een opstelling en voor een of twee persoonlijke vragen vanuit de groep. Dit leg ik van tevoren expliciet niet vast. Zo kunnen we vrij zijn en de stroom van de dag volgen. Ondanks dat de workshop maar een dag duurt, ervaren eerdere deelneemsters dat de impact zeer groot is. Het is een dag van verbondenheid met je eigen kracht en kwetsbaarheid in een intieme setting met andere vrouwen.

Waarom workshop vader dochter relatie?

De redenen om deel te nemen aan deze workshop zijn uiteenlopend. Van het verlangen om los te komen van het geïdealiseerde beeld van de vader tot het zich bevrijden van de projectie van het innerlijke beeld van autoriteit. Uiteindelijk komt het er altijd op neer om meer bij de vrouwelijke kern te komen en de natuurlijke kracht van zachtheid en kwetsbaarheid te mogen ervaren. In het herijken van de relatie met onze vader verandert onherroepelijk de relatie met onze moeder.

Gezamenlijke krachten en liefde

Door ons persoonlijke verlangen samen met andere vrouwen te onderzoeken, openen wij het veld van de vrouwenenergie en staan wij stil bij de mannelijke energie van onze vader. In dit samenzijn kunnen wij met elkaar in veiligheid een beweging maken vanuit ons hart. Het is magisch om te ervaren hoe groot de kracht en de liefde is als we met vrouwen samen zijn en hoe welkom pure mannelijke energie is. Een helend veld staat open voor ieder die aanwezig is. Het staat voor je klaar om te stromen, nieuwe gebieden vruchtbaar te maken en het leven door te geven in welke vorm dan ook.

Workshop vader dochter relatie

Wil jij je verbinden met jouw levensstroom, met zowel jouw vrouwelijke als mannelijke essentie en al jouw levensgebieden laten bevruchten?

  • Sluit je aan bij de andere dochters en geef je op voor de dagworkshop vader dochter relatie. Bekijk de agenda voor een datum. Behalve de dagworkshop vader dochter relatie geven wij ook andere workshops zoals moeder dochter relatie. Je kunt je aanmelden met de link van het event naar keuze.
  • Wil je meer informatie over onze workshops, retraites of coaching?  Vul het contactformulier in of bel 06 25 36 00 18.

Jouw bijdrage: € 125,- incl. btw.

Tijd: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 16:30 uur.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

Locatie: BLOOM, Koninginnegracht 28, Den Haag.

Ervaringen workshop vader dochter relatie

Miomi: Ik heb hele mooie inzichtelijke ervaringen opgedaan in de moeder dochter en vader dochter opstellingen. Ik kwam in een warm bad dat door Jet en de deelnemers werd gecreëerd. Het was zo verrassend, het leek soms net een wonder! De workshop gaf mij heel veel inzichten.

 

Marija: Ik heb bij Jet Centeno meerdere familieopstellingen gevolgd en ben ook door haar gecoacht. Haar kracht, warmte en wijsheid hebben mij elke keer weer naar een diepere laag gebracht, dieper tot mijn kern. Zij kan als geen ander veiligheid creëren en vertrouwen geven, waardoor ik mijzelf kon en mocht zijn. Ik heb de begeleiding door dit mooi mens als een cadeau ervaren; door haar ben ik gegroeid zoals ik nu ben gegroeid. Needless to say dat ik haar dan ook van harte aanbeveel als opsteller en coach.

Wanneer

juni

08jun20:3021:45gratis Webinar de Vader Dochter relatie

27jun10:0017:00Workshop Vader Dochter relatie

oktober

17okt10:0017:00Workshop Vader Dochter relatie