vrouwVoelen, ontdekken en je eigen kracht hervinden. Een hele week tijd voor jezelf in een mooie omgeving waar voor jou wordt gezorgd.

In het Franse Le Roseau dompelen we ons onder in een bad van oermoeder energie. Een plek om vrouw onder vrouwen te zijn. Vrij, veilig, inspirerend, en met humor. Alle tijd om jouw vragen te stellen, je verborgen bron te ontdekken en je levensenergie vrij te laten stromen. Bevrijding van vastgezette pijn en ruimte voor zachtheid.

In deze week staan we stil bij vrouw-zijn. Wat dat voor jou betekent. Wat het betekent als jij op jouw plek in de vrouwenlijn gaat staan. Ben je voldoende vrij of heb je nog een onvervuld verlangen of oordeel?  Wat is de verborgen kracht uit jouw vrouwenlijn? De levensenergie mag meer stromen in jouw leven. Je ervaart blokkades, maar weet niet hoe ze op te lossen.

Veel vrouwen kampen met een privé-/werkverhouding die uit balans is. Moeder zijn, het gezin draaiende houden en daarnaast ook nog een baan hebben, maakt van je relatie en vriendschappen een sluitpost. Intimiteit is langzaam uit de liefdesrelatie geslopen en maar moeilijk weer uit te nodigen. Herken je dit? Mis jij ook echte aandacht, maar ben jezelf ook niet in staat om het te geven? Je hebt niet eens tijd voor jezelf. Je lichaam krijgt niet de aandacht die het verdient. Zolang als het gehoorzaamt, kun je doorgaan met je ‘programma’.

Iedere vrouw heeft haar eigen uitdagingen. Je hebt in de retraite de vrijheid en ruimte om te verkennen, te onderzoeken, te verbinden en te verdiepen. Het verlangen om de vicieuze cirkel te doorbreken en te kiezen voor bloei, voor groei en voor levensenergie verbindt ons.

Durf jij ook te kiezen voor jezelf, omdat je diep van binnen weet dat het beter kan, dat het echt anders kan? Wil je meer kunnen genieten, ontspannen en zijn? Dan is dat de perfecte reden om mee te gaan.

Aanpak

Mijn manier van werken kenmerkt zich door voelen. Via familie- en archetypische opstellingen, lichaamswerk en meditaties laat ik je je op een veilige manier openstellen en ontdekken wat je voelt, waar je vandaan komt en wie je in de kern bent. In deze reis ont-moet jij allerlei belemmeringen en word je gestimuleerd om patronen te doorbreken en het werkelijk aan te gaan. Ik leid je naar de drempel én stimuleer je er overheen te stappen. Je levensenergie zal meer stromen. Het zal je diepe innerlijke rust brengen.

Le_Roseau_zwemvijverIn de ochtenden is er een afwisselend programma van opstellingen en lichaamswerk. De avonden staan in het teken van verdieping en reflectie met onder andere meditaties. De middagen zijn vrij en bedoeld voor ontspanning.

Op Le Roseau is een enorme natuurvijver waarin je heerlijk kunt zwemmen. Overal zijn plekjes waar je je even kunt terugtrekken. Je kunt ook de velden of het bos in wandelen. Volg je eigen pad. In het midden van de week houden we een stiltedag. In het begin is het misschien even wennen, maar het biedt je de mogelijkheid tot bezinning en dichtbij jezelf te komen.

Programma

Aankomst zondag 25 september uiterlijk om 16:00 uur. Kennismaking met elkaar en Jenny en Paul van Le Roseau.

Start programma zondagavond 18.00 uur – 20:30 uur

Ma-di-wo-do: 09:00 uur – 12:30 uur ochtendprogramma, 20:00 uur – 21:30 uur avondprogramma

Wo: programma in stilte.

Vr 09:00 uur – 12:30 uur ochtendprogramma, 14:30 uur – 16:30 uur afsluiting van de week.

Zaterdag vrij, zondagochtend vertrek.

Dagelijks 13:00 uur lunch, 18:00 uur diner

Groepsgrootte maximaal 10 vrouwen

Locatie: Le Roseau, Génis, Dordogne, Frankrijk

Prijs: 925,- p.p. o.b.v. twee persoonskamer. Inclusief: logies, 3 maaltijden incl. drankjes (vegetarisch en vers uit eigen tuin). Beddengoed is aanwezig. Exclusief : reiskosten. Vliegen kan op Bergerac en Bordeaux.