Skip to main content

Vlak voor de zomervakantie heb ik het OpenUp Festival bezocht. Een spiritueel festival met heel veel verschillende soorten workshops. Een plek waar iedereen zijn hart wagenwijd openzet om zichzelf en de ander te ontmoeten. Bijzonder om te voelen wat dat doet. En ook hoe het is als je daarna weer de draad in je dagelijkse leven oppakt. De workshops en nieuwe vrienden die ik heb gemaakt, hebben mij op een grote golf van inspiratie gezet. En op die golf van energie lift ik nu nog lekker mee.

Mijn reason for being is nu nadrukkelijker in mij aanwezig en zorgt voor de nodige voorwaartse kracht en synchroniciteit in mijn leven. Het is niet zo dat ik alleen maar positiviteit voel, want met het toenemen van de kracht van mijn dromen, neemt ook de kracht van de draken toe. Zij staan voor mijn beperkende overtuigingen en angsten. Ik ken ze en weet dat zij er zijn omdat zij niet beter weten. Maar ík weet inmiddels wél beter. Als ik terugschrik voor deze draken ga ik uiteindelijk een nog zwaarder gevecht aan omdat mijn hart niet zal stoppen met kloppen voor dat waar ik naar verlang. Frustratie en negatieve energie kunnen mij dan onderdompelen in passiviteit en het kost tamelijk wat energie en geloof in mijzelf om daar uit te komen. Maar dat is wel wat mij dan te doen staat, want ook voor mij geldt dat ik mijn draken heb te verslaan om te komen bij mijn graal. Een plek waar ik met anderen grenzen en belemmeringen kan laten wegvallen en de energie weer laten stromen!

Leestips: Verlicht Leven – Tijn Touber, Synchroniciteit – Joseph Jaworski