Workshop Vrouwenlijn – Moeder Dochterrelatie

Vrouwenlijn – Moeder dochterrelatie

In deze workshop staat jouw vrouwenlijn centraal. Vele vrouwen gingen jou voor. Jouw moeder neemt daarbij een heel belangrijke plek in. Van haar heb jij het leven gekregen. In haar buik en in verbinding met haar is jouw bewustzijn gegroeid. Bij haar heb jij jouw eerste kennismaking met liefde opgedaan. Dat kan in overvloed zijn geweest, maar ook in een tekort. Liefde is essentieel in ons leven. Als kind doe je er alles aan om aan liefde en aandacht of bevestiging te komen. De uitdrukking ‘als mijn kinderen blij zijn, ben ik ook blij’ geldt in mijn ogen ook zeker andersom ‘als mijn moeder gelukkig is, ben ik ook gelukkig’.

Systemische basisprincipes

De relatie met je moeder is daarmee in grote mate bepalend voor hoe jij het leven neemt en doorgeeft. In de zin van kinderen en creaties, zowel in materiële als spirituele zin. Pijn en woede in de relatie met je moeder werkt door op al je andere relaties (familie, liefdes, vriendschappen, werk). Onbewust werkt het door op de plek die jij inneemt ten opzichte van anderen, hoe je geeft en neemt en in welke mate je ergens bij hoort. Drie systemische basisprincipes in de familiecontext.

Door inzicht en bewustzijn te vergroten ten aanzien van hoe jij je verhoudt tot deze basisprincipes in je relatie met je moeder en de moeder die haar moeder was enzovoort, kun jij jezelf en je daarmee ook je vrouwenlijn helen én bekrachtigen. Het laat je verder groeien in wie jij bent en waar jij voor staat in je leven, relaties en werk.

Verschillende opstellingen met ruimte voor persoonlijke vragen

Tijdens deze dag werken we met verschillende soorten opstellingen, afgewisseld met meditatie en sharings (het delen van je ervaringen). Door inzet van archetypische opstellingen kan iedereen op deze dag haar eigen relatie, haar kernwond helen, en haar verlangen de ruimte geven. Soms is er nog tijd voor een opstelling van ‘n persoonlijke vraag vanuit de groep. Dit leg ik van tevoren expliciet niet vast. Zo kunnen we vrij zijn en de stroom van de dag volgen.

Ondanks dat het een dagworkshop is, ervaren eerdere deelneemsters dat de indrukken nog lange tijd doorwerken. Het is een dag van verbondenheid met je eigen kracht en kwetsbaarheid in een intieme setting met andere vrouwen.

Waarom deze workshop

De aanleidingen voor aanmeldingen lopen uiteen van ‘rust vinden in de relatie met moeder’ tot ‘ervoor waken om als moeder het patroon waar jezelf zoveel last van hebt (gehad) aan je eigen dochter door te geven’.

Door ons persoonlijke verlangen samen met andere vrouwen te onderzoeken, openen wij het veld van de vrouwenenergie van ons allen. Dit veld is zoveel groter en krachtiger als dat van ieder van ons individueel. Wij krijgen dus niet alleen inzicht in ons eigen stuk, maar het sterkt, herinnert en verbindt ons ook aan elkaar en aan alle vrouwen die ons in onze vrouwenlijn zijn voorgegaan, tot aan onze oermoeder die in ieder van ons leeft. In dit samenzijn kunnen wij met elkaar in veiligheid een beweging maken vanuit ons hart. Het is magisch om te ervaren hoe groot de kracht en de liefde is als we met vrouwen samen zijn. Een helend veld staat open voor ieder die aanwezig is. Het staat voor je klaar om te stromen, nieuwe gebieden vruchtbaar te maken en het leven door te geven in welke vorm dan ook.

Wil jij je verbinden met jouw levensstroom en al jouw levensgebieden laten bevruchten? Bezoek dan de Vrouwenlijn Moeder Dochter relatie workshop of kom naar een van mijn andere events. Je kunt je aanmelden met de link van het event van jouw keuze. Check mijn agenda voor data, link voor aanmelding en meer info. Bellen kan ook natuurlijk.

Ervaringen

Miomi: Ik heb hele mooie inzichtelijke ervaringen opgedaan in de moeder -dochter en vader- dochter opstellingen..in een warm bad dat door haar en de deelnemers gecreëerd; zo verrassend..lijkt soms net een wonder ! van toe vallend inzicht.

Marija: Ik heb bij Jet Centeno meerdere familieopstellingen gevolgd en ben ook door haar gecoacht. Haar kracht, warmte en wijsheid hebben mij elke keer weer naar een diepere laag gebracht, dieper tot mijn kern. Zij kan als geen ander veiligheid creëren en vertrouwen geven, waardoor ik mijzelf kon en mocht zijn. Ik heb de begeleiding door dit mooi mens als een cadeau ervaren: door haar ben ik gegroeid zoals ik nu ben gegroeid. Needless to say dat ik haar dan ook van harte aanbeveel als opsteller en coach.

Wanneer?

april

06apr20:3021:45gratis Webinar de Moeder Dochter relatie

mei

08mei(mei 8)10:0009(mei 9)17:00CancelledINTENSIVE 2 Daagse - Vrouwenlijn, Moeder & Dochter relatie

september

19sep10:0017:00Workshop Moeder Dochter relatie - Vrouwenlijn

Facebook

X
X