‘De Reis van de Heldin’, 10-daagse leiderschapsprogramma

‘De Reis van de Heldin’

Waarom ‘de Reis van de Heldin’? Je hebt een goed leven. Je hebt een prima baan, leuke relaties en vriendschappen en je hebt tijd voor je hobby’s. Je bent ook geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en je weet hoe belangrijk dat is. En toch loop je soms tegen dingen aan. Ingeslepen gedragspatronen, ingegeven door je jeugd, werken door in je huidige leven. Je emoties kunnen soms onverwacht door iets getriggerd worden en jij wilt weten waardoor. ‘De Reis van de Heldin’ is een persoonlijke reis voor vrouwen die bewust in het leven staan en willen verder groeien in het contact met zichzelf en het manifesteren van potentieel in het dagelijks leven.

Heldinnenmoed

Net als tijdens ‘de Reis van een Held’ in veel verhalen moet je ook tijdens deze cursus gehoor geven aan je innerlijke stem die snakt naar groei en ontwikkeling. En dat vraagt moed! Je zult je comfortzone moeten verlaten en het avontuur aan durven gaan. Tijdens de reis komen we langs de gebieden werk, relaties, lichaam en spiritualiteit. En zoals elke held(in) moet ook jij beproevingen doorstaan om tot nieuwe inzichten te komen.

Begeleiding van ‘de Reis van de Heldin’

Gelukkig reis je niet alleen. Jet Centeno reist met jou en je medecursisten mee als deskundige begeleiding en veilig vangnet. Zo krijg je onderweg praktisch toepasbare handvatten die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Jet leert je hoe je je op een veilige manier kunt openstellen voor je gevoelens en voor anderen. Tijdens deze reis ont-moet je bijvoorbeeld allerlei belemmeringen, leer je je patronen te doorbreken en te accepteren waar je vandaan komt en wie je nu bent. Door deze reis met vrouwen te maken versterk je elkaars vrouwelijke energie en jouw levensenergie. Je hoeft hier even niet ‘je mannetje te staan’, maar kunt je verdiepen in jouw vrouwelijke krachtbron.

Ga je mee op ‘de Reis van de Heldin’? Gun jezelf meer vrijheid en een helder inzicht in jezelf!

Aanmelden

04sep(sep 4)10:0005(sep 5)16:30Reis van de Heldin - START GROEP 9

Het programma ‘de Reis van de Heldin’

De Reis van de Heldin bestaat uit 5 blokken van elk 2 dagen. Er is volop ruimte voor jouw inbreng, omdat we met zowel archetypische opstellingen als met familie- en maatschappelijke opstellingen werken.

Blok 1 Basisrelaties

De relatie met onze moeder en vader is de basis relaties in ons leven. Systemisch zeggen we ‘als je het leven wil nemen dan kun je niet om hen heen’. Daarnaast geldt ook dat je er niet onderuit komt om te erkennen dat je bij een familiesysteem hoort waarbij jouw ouders de kinderen van hun ouders zijn. De wortels van onze voorouders reiken ver en diep, voorbij de grenzen van gezin, familie, gemeenschap of zelfs landsgrenzen. Inzicht in jouw oorsprong en dynamiek in jouw familiesysteem, maakt helder waarom bepaalde patronen zich herhalen in jouw leven en wat er door jou nog gezien mag worden of juist losgelaten.

Blok 2 Laat de liefde stromen

Liefde is er in vele vormen, maar soms werpen zich blokkades op die de liefde verstoren. We bekijken jouw relaties en onderzoeken de obstakels, zodat jij verandering teweeg kunt brengen. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in de oorzaak van spanningen en steeds terugkerende ruzies in je relatie. Of op jouw houding ten opzichte van intimiteit en seksualiteit en de invloed daarvan in de liefde.

Blok 3 Bezieling en Persoonlijk Leiderschap

Doe jij je werk vanuit volle overgave en alle potentie die in jou zit? Ervaar jij de impact die je daarmee kunt hebben? Wil je weten wat jouw vrouw zijn jou in je werk te bieden heeft? In dit blok maak je verbinding met waar jij werkelijk voor staat en ontdek je hoe je jouw onmisbare waarden en talenten nog beter kunt inzetten. Je maakt verbinding met je bezieling en persoonlijk leiderschap en leert je gedrag en belemmeringen herkennen en hoe je chaos en verkramping kunt transformeren in focus en resultaat.

Blok 4 Levenskracht in je lichaam

Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Dat weet je natuurlijk, maar soms maak je er niet genoeg tijd of energie voor. Je lichaam kennen, je vitaliteit voeden en de vormende kracht van je ziel volgen is fundamenteel voor je levensenergie.

In dit blok onderzoek je de relatie met je lichaam op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

Blok 5 de Bron van Innerlijke rust

Je innerlijke rust is als een onuitputtelijke voedingsbron. Maar hoe vind je die? Je leert hoe je jezelf kunt opladen door je gedachten te verstillen, mededogen te voelen en liefde te laten stromen. In die rust en stilte kun je het oude loslaten en vinden wat je zoekt. De reis naar binnen is helend voor lichaam en geest.

Resultaat
  • Je herontdekt jezelf en durft weer te voelen.
  • Je durft uitdagingen aan te gaan en je hervindt je kracht.
  • Je kunt je energie verstandiger inzetten.
  • Je ontdekt je talenten en benut je potentie.
  • Je ontdekt wat belangrijk is in jouw leven.
  • Je herkent jouw rol in een groter systeem.
  • Je kent de basishouding, de theorie en de methode van familieopstellingen.

De cursus wordt afgesloten met een certificaat. Je kunt je hierna eventueel zelf verder ontwikkelen in het begeleiden van cliënten.

Jouw bijdrage

€ 1.995,- incl. btw. voor particulieren
€ 2.295,- excl. btw voor ZZP en organisaties

Tot 1 mei 2020 bied ik een bonus aan in de vorm van 2 gratis dagworkshops, of 2 uur individuele coaching. Je kan ook kiezen voor 250,- euro korting. Vraag jouw kortingscode aan via een mail naar Jet Centeno.

Zodra je inschrijving binnen is, nemen wij contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsafspraak.

Betaling in termijnen is mogelijk voor particulieren. Stuur hiervoor een mail naar Jet Centeno.

Met een persoonlijk budget kun je deze cursus ook als ontwikkeltraject op het gebied van persoonlijk leiderschap indienen op je werk. (Bijna 50% van de deelneemsters krijgt de cursus vergoed!). Ik kan je helpen bij het opstellen of indienen van een aanvraag voor persoonlijk ontwikkeltraject.

Data en locatie groep 9

Blok 1 – vrijdag 4 en zaterdag 5 september 2020

Blok 2 – vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober 2020

Blok 3 – vrijdag 11 en zaterdag 12 december 2020

Blok 4 – vrijdag 29 en zaterdag 30 januari 2021

Blok 5 – vrijdag 19 en zaterdag 20 maart 2021

Tijden: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 16:30 uur.

Locatie: BLOOM- House of Health, Koninginnegracht 28, Den Haag.

Ervaringen

Nicole: Wat een bijzondere jaaropleiding. Een aanrader voor elke vrouw die haar potentie wil herontdekken en bewuster en liefdevoller in het leven wil staan. Jet Centeno is simpelweg dé vrouw die je naast je wilt hebben op het pad naar zacht en vrouwelijk leiderschap. Ik heb genoten van haar eigenheid én van de heerlijk diverse vrouwengroep.

Petra: Nadat ik de moeder-dochter en vader-dochter workshop had gedaan voelde ik dat ik bij Jet datgene kon ont-moeten wat zichtbaar mocht worden in mij. De keuze voor de reis van de heldin was daarmee gemaakt! De reis van de heldin heeft mij tools gegeven om het kosmische te vertalen naar het aardse. Met beide benen op de grond! Van oud naar nieuw doordat ik heb geleerd om vanuit een ander perspectief te reageren. Dat wat ik wist, ook daadwerkelijk te kunnen voelen. Dankbaar🙏💖

Jojanneke: Ik begon aan de reis van de heldin met het idee dat ik mezelf al aardig in de smiezen had. Dit idee maakte al snel plaats voor verwondering, want wat had ik nog veel te ontdekken! Patronen, vluchtroutes, valkuilen, blinde vlekken, krachtbronnen, potenties en nieuwe mogelijkheden. Jet’s begeleiding was altijd zuiver, oordeelloos en vol compassie. Ook heb ik veel inspiratie gehaald uit Jets wijsheid. Het was een mooie reis, die ik niet had willen missen.

Jacobien: Ik heb met Jet kennis gemaakt in de moeder-dochter en vader-dochter workshops en was meteen gegrepen door haar manier van werken, die direct op zielsniveau aanspreekt. Ik ben de uitdaging aangegaan om onder haar begeleiding de reis van de heldin te beginnen en daar herboren als heldin. Haar inzicht, diepgang, vasthoudendheid, moed en respect voor ieders proces hebben mij in elk opzicht verrijkt.

Suzanne Wilders: Zonder twijfel één van mijn mooiste reizen op aarde  ❤ Een absolute aanrader voor alle vrouwen die hun innerlijke kracht, zachtheid, speelsheid en wijsheid weer willen ontmoeten, verinnerlijken én leven. Onder de bezielde leiding van Jet, samen met mijn prachtige zussen. Dankbaar.

Simone: Wat een ongelooflijk mooie en bijzondere reis is het geweest! En, anders dan na een gewone reis waarbij je na een dag of drie je stralende bruine teint alweer een beetje kwijtraakt, zal ik de innerlijke kracht en inspiratie die ik hier heb opgedaan blijvend meedragen. Want mijn reis gaat door, dat staat buiten twijfel!
Dank je wel lieve Jet voor de begeleiding: de warmte, scherpte, humor en veiligheid die jij hebt geboden zijn zo fijn en belangrijk geweest.

Kuun Jenniskens : Jet  heeft me bij mijn oerkracht gebracht. Samen met een prachtige groep vrouwen tijdens De Reis van de Heldin gingen we in een handomdraai naar mijn grootste levensvraagstukken. Diep gewortelde pijn kreeg ruimte en heling. Het meest prachtige opstellingenwerk dat je maar kunt bedenken rolt uit de zuivere afstemming en wijsheid van Jet. Er is helder en zacht met me meegereisd en dat was groots en vol van liefde.”

Aanmelden

04sep(sep 4)10:0005(sep 5)16:30Reis van de Heldin - START GROEP 9

de reis van de heldin rust
Agenda

april 2020

06apr20:3021:45gratis Webinar de Moeder Dochter relatie

mei 2020

08mei(mei 8)10:0009(mei 9)17:00CancelledINTENSIVE 2 Daagse - Vrouwenlijn, Moeder & Dochter relatie

25mei(mei 25)16:0029(mei 29)10:00Midweek mei Retraite 2020

juni 2020

08jun20:3021:45gratis Webinar de Vader Dochter relatie

27jun10:0017:00Workshop Vader Dochter relatie

juli 2020

11jul10:0017:00dagworkshop - REIS van 1 Dag

september 2020

04sep(sep 4)10:0005(sep 5)16:30Reis van de Heldin - START GROEP 9

19sep10:0017:00Workshop Moeder Dochter relatie - Vrouwenlijn

oktober 2020

17okt10:0017:00Workshop Vader Dochter relatie

Meer informatie Centeno Coaching?

  • Lees voor inspiratie mijn blogs.
  • Bekijk de agenda voor aanstaande workshops, cursussen, retraites en lezingen.
  • Vul het onderstaande formulier in als je nog vragen hebt.

Facebook

X
X