Skip to main content

Retraites

Direct Aanmelden!

Voelen, ontdekken en je eigen kracht hervinden.

In een week, of weekend. Geen afleiding, alle aandacht voor jezelf.

Vrij, veilig, inspirerend en met humor.

Alle tijd om jouw vragen te stellen, je verborgen bron te ontdekken en je levensenergie vrij te laten stromen.

Ik geef weekend retraites die aansluiten bij het ritme van de seizoenen. De essentie van het jaargetij staat centraal in het programma. Zo gaat de winter over terugkeren naar de kern en de zomer over volop bloeien.

De retraite de Reis van de Heldin is een verdiepingsweek om stil te staan bij wat echt belangrijk is. Het programma is afgeleid van de cursus de Reis van de Heldin.

Alle retraites vinden plaats op zorgvuldig gekozen locaties, zodat je echt tot rust kan komen en lichaam en geest kunt voeden.

Retraites:

Mini Winter retraite

Januari is de maand van de reset. Tijdens dit weekend vinden we in de rust de weg terug naar onze essentie en geven we ruimte aan de leegte. Als wij met onze aandacht naar binnen keren en echt stil zijn, kunnen wij waarnemen wat zich in ons klaar maakt om straks vorm te krijgen.

LEES MEER

Mini Zomer retraite

Juli staat voor voluit aanwezig in de wereld. Dit weekend is tegenovergesteld aan dat van januari. Een perfect peilmoment om terug te blikken op de groei in de eerste helft van het jaar en vooruit te blikken op de oogst die nog gaat komen.

LEES MEER

Midweek Herfst Retraite

Oktober is dé maand om de balans op te maken en tijd te nemen voor reflectie. Centraal staan jouw oogst en verlangen. Wat neem je mee en wat laat je los? En dat in het mooie Zuid Limburg.

LEES MEER

Reis van de Heldin retraite Tenerife

Eén week zonder afleiding, alle tijd om te ontdekken wie je in de kern bent. Je belemmeringen ont-moeten, patronen doorbreken en werkelijk aan te gaan wat je hebt aan te gaan. Een week voor jezelf, maar niet alleen.

LEES MEER

Aanmelden

Geen evenementen

Geen evenementen

Geen evenementen

Reviews

“Zonder twijfel één van mijn mooiste reizen die ik heb gemaakt ❤ Een absolute aanrader voor alle vrouwen die hun innerlijke kracht, zachtheid, speelsheid en wijsheid weer willen ontmoeten, verinnerlijken én leven. Onder de bezielde leiding van Jet Centeno, samen met mijn prachtige zussen. Dankbaar ?”

SuzanneDeed mee aan de cursus de Reis van de Heldin

“De cursus heeft mij heel erg comfortabel in mijn eigen lichaam voel. Het heeft mij heel veel rust in mijn dagelijkse leven gebracht. De sfeer tijdens de dagen is zo kwetsbaar en open dat er eigenlijk geen taboe is dat niet besproken kan worden. De kwetsbaarheid van Jet maakt dat ook voor anderen heel veel ruimte ontstaat om te delen. Dit is zo'n dierbare ervaring voor mij geweest. Dat er zo'n openheid onder vrouwen. Dat gun ik iedere vrouw.”

LizaOver de workshops en de cursus "Reis van de Heldin"

“Ik ben meer gaan vertrouwen op wie ik ben en durf dat meer te laten zien. Ook als een ander dat misschien niet zo leuk vindt. Ikzelf ben ondanks de hectische tijd waarin ik ben begonnen aan nieuwe baan die ik hartstikke leuk vind en de omstandigheden rondom Corona rustiger van binnen. Ik ben blijer met mezelf dan ooit en deze levensfase geeft me rust. Ik ben me heel bewust van mijn plek in het voorouderveld en realiseer me ook dat mijn ouders de eerste in lijn zijn om afscheid van te nemen. Een verdrietige constatering, dat wel...”

MiriamOver de retraite "de Reis van de Heldin"