Skip to main content

Moeder-Dochterrelatie

Dagworkshop

Direct Aanmelden!

De relatie met je moeder is één zo niet de meest leerzame relatie in je leven. Haar te nemen en te zien in wie zij is én niet is, werkelijk in alle omvang en tekort, geeft jou als dochter de vrijheid om jouw toekomst te nemen.

Moeder, mam, mama, ma

Wat een mooie, kwetsbare, lastige relatie is dat toch, die met je moeder. En hoeveel invloed heeft deze op ons dagelijks leven; je goed genoeg voelen, vervullende relaties aangaan, je relatie met je eigen kinderen, rust voelen en je eigen plek innemen.

In deze workshop staat de relatie met jouw moeder centraal. Van haar heb jij het leven gekregen. In haar buik en in verbinding met haar is jouw bewustzijn gegroeid. Bij haar heb jij jouw eerste kennismaking met liefde opgedaan. Dat kan in overvloed zijn geweest, maar ook in een tekort.

Systemische basisprincipes

De relatie met je moeder is daarmee in grote mate bepalend voor hoe jij het leven neemt en doorgeeft. In de zin van kinderen en creaties, zowel in materiële als spirituele zin. Pijn en woede in de relatie met je moeder werkt door op al je andere relaties (familie, liefdes, vriendschappen, werk). Onbewust werkt het door op de plek die jij inneemt ten opzichte van anderen, hoe je geeft en neemt en in welke mate je ergens bij hoort. Drie systemische basisprincipes in de familiecontext.

Door inzicht en bewustzijn te vergroten ten aanzien van hoe jij je verhoudt tot deze basisprincipes in je relatie met je moeder krijg je een opening naar het helen van hetgeen nog mag volgroeien in jouw leven. Je leert over je eigen plek en hoe je deze met vol hart en bekken kan innemen. Het laat je verder groeien in wie jij bent en waar jij voor staat in je leven, relaties en werk.

Verschillende opstellingen met ruimte voor persoonlijke vragen

Tijdens deze dag werken we met verschillende soorten opstellingen, afgewisseld met meditatie en sharings (het delen van je ervaringen).

Soms komen moeder en dochter naar deze workshop. Dat kan als er in de relatie voldoende ruimte is voor ieders eigen ervaringen. De opstellingen worden niet met elkaar gedaan, maar juist met andere representanten.

Ondanks dat het een dagworkshop is, ervaren eerdere deelneemsters dat de indrukken nog lange tijd doorwerken. Het is een dag van verbondenheid met je eigen kracht en kwetsbaarheid in een intieme setting met andere vrouwen.

Waarom deze workshop?

De aanleidingen voor aanmeldingen lopen uiteen van ‘rust vinden in de relatie met moeder’ tot ‘ervoor waken om als moeder het patroon waar jezelf zoveel last van hebt (gehad) aan je eigen dochter door te geven’.

Door ons persoonlijke verlangen samen met andere vrouwen te onderzoeken, openen wij het veld van de vrouwenenergie van ons allen. Dit veld is zoveel groter en krachtiger als dat van ieder van ons individueel. Wij krijgen dus niet alleen inzicht in ons eigen stuk, maar het sterkt, herinnert en verbindt ons ook aan elkaar en aan alle vrouwen die ons in onze vrouwenlijn zijn voorgegaan, tot aan onze oermoeder die in ieder van ons leeft. In dit samenzijn kunnen wij met elkaar in veiligheid een beweging maken vanuit ons hart. Het is magisch om te ervaren hoe groot de kracht en de liefde is als we met vrouwen samen zijn. Een helend veld staat open voor ieder die aanwezig is. Het staat voor je klaar om te stromen, nieuwe gebieden vruchtbaar te maken en het leven door te geven in welke vorm dan ook.

Aanmelden

Als de workshop uitverkocht is, kun je een als je wilt op de wachtlijst. Er komt regelmatig een plekje vrij. Mail je naam en telefoonnummer met naam en datum workshop naar jet@centenocoaching.nl.

Geen evenementen

Programma & Prijs

Tijden:

  • inloop: 9:45 uur,
  • aanvang: 10:00 uur
  • eind: 17:00 uur

Locatie:

BLOOM- House of Health, Koninginnegracht 28, Den Haag.

Prijs:

  • € 155,- incl. btw. voor particulieren
  • € 155,- excl. btw voor ZZP en organisaties

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.