Skip to main content

de Reis van 1 dag

Dagworkshop

Direct Aanmelden!

Er is zoveel meer mogelijk in je leven dan je denkt.

Stap mee over de drempel in de onbekende wereld en zie wat jou weg houdt van wie jij in wezen bent.

Inzicht

Beperkende patronen, overtuigingen, angsten en verdriet zijn als een pantser met je lichaam en persoonlijkheid vergroeid. Ongemerkt ben je er zo gewend aan geraakt dat je je ermee identificeert. Je hebt geleerd ermee te leven, maar je voelt dat je niet voluit leeft, dat er hoe dan ook nog steeds iets mist.

De Reis van de Heldin neemt je mee voorbij blokkades en geeft je toegang tot jouw potentie.

Uiteindelijk leer je hoe je je schat kunt integreren in je dagelijkse leven. In de Reis laat je achter je wat reeds voorbij is en ervaar je hoe het is om voluit aanwezig te zijn.

Tijdens de dagworkshop Reis van 1 dag zal de nadruk liggen op het eerste deel van de Reis. Het vertrek, de drempel en het eerste deel van de tocht door de onbekende wereld in jou. Je krijgt inzicht in de vervolgstappen van de Reis. Zo weet je altijd waar jij staat op dit moment en wat je nog te wachten staat.

Begeleiding

De Reis van 1 dag is tevens een mooie kennismaking met de cursus de Reis van de Heldin en mijn manier van werken. Ik combineer het systemisch werk met meditaties en lichaamswerk.

Opstellingen laten je onbewuste en hardnekkige patronen die je persoonlijke groei in de weg staan, ervaren. De lichaamsgerichte manier van werken in opstellingen is onmisbaar bij het ontdooien van emotionele blokkades. Bovendien geeft het systemisch gedachtegoed je helder inzicht in de impact van basisrelaties op jouw huidige leven. Na deze dag weet je hoe je de sprong in het diepe kunt wagen. Er is echt zoveel meer mogelijk in je leven dan je denkt. Ook in jouw leven! Ik neem je graag mee op deze Reis van 1 dag.

Aanmelden

Geen evenementen

Programma & Prijs

Tijden:

  • inloop: 9:45 uur,
  • aanvang: 10:00 uur
  • eind: 17:00 uur

Locatie:

BLOOM- House of Health, Koninginnegracht 28, Den Haag.

Prijs:

  • € 155,- incl. btw. voor particulieren
  • € 155,- excl. btw voor ZZP en organisaties

Als je besluit om deel te nemen aan de cursus de Reis van de Heldin dan wordt deze dagworkshop in mindering gebracht.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.