Skip to main content

Intimiteit

Workshop

Direct Aanmelden!

Intimiteit betekent voor mij dat er alles er mag zijn

dat ik mijzelf open voor de ander.

Dat er van alles in mijzelf wordt aangeraakt

en dat ik tegelijkertijd in verbinding met die ander kan zijn.

Intimiteit

Niet alleen liefdesrelaties bieden ruimte voor intimiteit, ook andere relaties dan met je partner kunnen dat. Een diepgaande ervaring kan je een intens gevoel van intimiteit geven. Of in een vriendschap als je elkaar kan voeden en van betekenis bent voor elkaar, krijg je alle kans om je band te verdiepen.

Jezelf openen, uitreiken en ontvangen, aanraken, loslaten, dit alles kan je heel kwetsbaar laten voelen en tegelijk is het ook de poort naar intimiteit. Vertrouwen en moed helpen op dit pad.

Verlangen naar intimiteit

Wil jij intimiteit nader onderzoeken ? Wil je oefenen in verbinding maken vanuit je eigen plek? Tijdens deze workshop staan we stil bij de barrières rondom intimiteit. We onderzoeken niet alleen de blokkades, maar staan ook stil bij hoe meer intimiteit kan ervaren met jezelf en in verbinding met de ander.

Programma workshop Intimiteit

Hester Slagman en ik begeleiden jou door middel van dans en opstellingen. Beiden zijn uitermate geschikt hiervoor, omdat ze in staat stellen via het lichaam te onderzoeken hoe je jezelf ontmoet met alles dat er is, je gewaar bent en hoe je met behoud van je eigen plek dichterbij de ander kan komen.

De dans en opstellingen nemen je mee naar de fysieke, emotionele en ziels-laag, om te ontdekken en nieuwe ervaringen in je lijf te kunnen settelen

De workshop is bedoeld voor verdere verdieping van je persoonlijke leerweg. Enige ervaring met dans en of opstellingen is gewenst. Op deze dag komen we met alleen vrouwen samen. Twijfel je of deze workshop bij je past? Neem dan met ons contact op.

Waarom deze workshop?

  • Hoe maak je verbinding met jezelf en hoe met de ander? Wat ontmoet je? Hoe ga je daar vervolgens mee om?
  • Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades rondom intimiteit.
  • Je leert ‘jouw verhaal’ kennen en hoe je uiteindelijk kunt veranderen zodat je verder kunt groeien in intimiteit.

Klaar om te beginnen?

Spreekt dit je aan? Geef je dan op voor de workshop Intimiteit. Voor een datum bekijk hiervoor de agenda hieronder. Twijfel je of deze workshop bij je past, neem dan contact met mij op.

Aanmelden

juni

202422jun10:0017:00Dagworkshop - Reis van 1 Dag

Programmatijden & Prijs

Tijden:

  • inloop: 9:45 uur,
  • aanvang: 10:00 uur
  • eind: 16:30 uur

Locatie:

BLOOM- House of Health, Koninginnegracht 28, Den Haag.

Prijs:

  • € 155,- incl. btw. voor particulieren
  • € 155,- excl. btw voor ZZP en organisaties

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.