Skip to main content

Vader-Dochterrelatie

Dagworkshop

Direct Aanmelden!

De verborgen dynamiek van de vader dochter relatie heeft grote impact op ons leven als vrouw. Denk aan ons zelfbeeld, ons vermogen om blijvende relaties aan te gaan en ons zelfvertrouwen in werksituaties. Alle aspecten zijn gevoed door de relatie met de eerste man in ons leven.

Verschillende dynamieken vader dochter relatie

Er zijn vele verschillende dynamieken in een vader dochter relatie. Deze zijn afhankelijk van het type vader. Iedere dynamiek heeft een eigen thematiek zoals de onvolwassen afhankelijke dochter, de onzekere en angstige dochter, de dochter die als schild optreedt, vaders lieveling of de perfecte en unieke dochter.

Verschil moeder-dochterrelatie en vader dochter relatie

In algemene zin heeft de moeder-dochterrelatie en de vader-dochterrelatie ieder zo zijn eigen betekenis. Bij onze moeder verlangen wij naar haar omhelzing. De moeder-dochterrelatie is de basis voor het kunnen ontvangen, het verbinden en het intuïtieve waarnemen. Bij onze vader daarentegen verlangen wij dat hij met ons mee de wereld inloopt en ons de weg wijst. In onze moeder ontdekken wij ons pure zelf en met de ogen van onze vader zien wij onze vrouwelijkheid.

Waarom deze workshop ?

De redenen om deel te nemen aan deze workshop zijn uiteenlopend. Van het verlangen om los te komen van het geïdealiseerde beeld van de vader tot het zich bevrijden van de projectie van het innerlijke beeld van autoriteit. Uiteindelijk komt het er altijd op neer om meer bij de vrouwelijke kern te komen en de natuurlijke kracht van zachtheid en kwetsbaarheid te mogen ervaren. In het herijken van de relatie met onze vader verandert onherroepelijk de relatie met onze moeder.

Klaar om te beginnen?

Sluit je aan bij de andere dochters en geef je op voor de dagworkshop vader dochter relatie. Bekijk de agenda hieronder voor een datum. Behalve de dagworkshop vader dochter relatie geven wij ook andere workshops zoals moeder dochter relatie. Je kunt je aanmelden met de link van het event naar keuze.

Check mijn agenda voor data, link voor aanmelding en meer info. Bellen kan ook natuurlijk.

Aanmelden

november 2024

202430nov10:0017:00Workshop Vader Dochter relatie

Programmatijden & Prijs

Tijden:

  • inloop: 9:45 uur,
  • aanvang: 10:00 uur
  • eind: 17:00 uur

Locatie:

BLOOM- House of Health, Koninginnegracht 28, Den Haag, tenzij anders aangegeven.

Prijs

  • € 155,- incl. btw. voor particulieren
  • € 155- excl. btw voor ZZP en organisaties

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.