Skip to main content

De Reis van de Heldin

Cursus

Direct Aanmelden!

It is by going down into the abyss that we recover the treasures of life.

Where you stumble, there lies your treasure.

– Joseph Campbell, The Journey of the Hero

Het pad van persoonlijke groei

Waarom meedoen? Omdat je nu écht tijd wilt vrijmaken voor je persoonlijke ontwikkeling. Je weet dat veranderen tijd vraagt en die wil je er aan geven. De aanleiding om mee te doen, kan zijn dat je vastloopt en niet weet hoe eruit te komen. Of dat je behoefte hebt aan verdieping omdat je weet dat er meer in zit. Of misschien ben je gewoon wel nieuwsgierig en wil je inspiratie op je pad van zelfverwezenlijking.

Vrouwen

Iedere groep bestaat uit 8 tot maximaal 16 vrouwen; ambitieus ten aanzien van de kwaliteit van hun leven en midden in het leven staand. Bij meer dan 8 deelnemers geef ik de cursus samen met Madelon Crol.

Waarom alleen met vrouwen?

Heel simpel omdat mannen en vrouwen van elkaar verschillen. Systemisch is de plek en de weg van de dochter anders dan die van de zoon. Ook vanuit de leer van Jung zijn animus en anima verschillend van elkaar. Iedere keer weer blijkt, dat de reis samen met vrouwen, je de zachtheid in je kracht laat vinden.

Begeleiding

De grote variatie in oefeningen; systemisch, lichaamsgericht, energetisch aangevuld met meditaties en de kracht van verhalen betrekken alle lagen van jouw zijn; mentaal, fysiek, emotioneel en ziel. Je leert hoofd, hart, buik met elkaar te verbinden.

De reis volgt de stappen van het universele pad van persoonlijke ontwikkeling – de Reis van de Heldin. Gedurende de reis zul je steeds meer de rode draad ontdekken in de opening naar verandering in je leven. Je leert van binnenuit naar buiten, vanuit je ware zelf, te leven.

Door te reizen in een groep leer je van en met elkaar. Dit versnelt niet alleen je proces maar verrijkt het ook. Je krijgt de mogelijkheid om thema’s vanuit verschillende hoeken te bekijken. 

Het programma ‘de Reis van de Heldin’

In 5 blokken van 2 dagen volgen we de verschillende stappen op het universele pad van persoonlijke ontwikkeling. Je neemt je persoonlijke vraag steeds als uitgangspunt, krijgt inzicht in het ontstaan van dynamieken en patronen en hoe je hierin ruimte kan creëren voor het maken van eigen keuzes.

Blok 1
Horen van de Roep en Vertrek uit bekende wereld

 

 

Blok 2
Drempel over en ontmoetingen in onbekende wereld

Blok 3
Beproeving en breken met wetten van thuis

Blok 4
De ontdekking van je schat 

Blok 5
Terugkeer en integratie

Resultaat

 • Je vergroot je zelfvertrouwen
 • Je ontdekt je potentieel en leert het in te zetten.
 • Je ontdekt en leert leven naar wat écht belangrijk is in jouw leven.
 • Je kunt je energie inzetten in datgene dat voor jou van belang is.
 • Je kent je plek en herkent jouw rol in een groter systeem.
 • Je leert de basishouding, de theorie en de methode van familieopstellingen kennen.
 • Je leert je innerlijke bewegingen in ontmoetingen kennen en van daaruit te verbinden.

Aanmelden

november 2024

202415nov(nov 15)10:0016(nov 16)17:00Reis van de Heldin start GROEP 13

Programma & Prijs

 • Blok 1 – vrijdag 15 en zaterdag 16 november 2024
 • Blok 2 – vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2024
 • Blok 3 – vrijdag 17 en zaterdag 18 januari 2025
 • Blok 4 – vrijdag 28 februari en zaterdag 1 maart 2025
 • Blok 5 – vrijdag 11 en zaterdag 12 april 2025

Tijden:

 • inloop: 9:45 uur,
 • aanvang: 10:00 uur
 • eind: 16:30 – 17:00 uur

Locatie:

BLOOM- House of Health, Koninginnegracht 28, Den Haag.

Prijs:

 • € 2.495,- incl. btw. voor particulieren
 • € 2.895,- excl. btw voor ZZP’ers en organisaties. Meer dan de helft van de deelneemsters krijgt de cursus vergoed. Met een persoonlijk budget kun je deze cursus ook als ontwikkeltraject op het gebied van persoonlijk leiderschap indienen op je werk. Ik kan je helpen bij het opstellen of indienen van een aanvraag voor je persoonlijke ontwikkeltraject.

Een persoonlijke kennismaking gaat vooraf aan definitieve inschrijving van de cursus. Deze vraag je aan door middel van een mail naar jet@centenocoaching.nl of telefonisch contact 06 25 36 00 18.

Betaling in 5 termijnen is mogelijk voor particulieren.

Ervaringen

“De professionele begeleiding van Jet bestaat uit de rust, de wijsheid en ook de theorie er tussendoor. De kunst om het proces te begeleiden zonder iets op te willen lossen. Veiligheid bieden vanaf de zijlijn. Spot on, iets wat ik niet kon plaatsen, kon zij woorden geven. Ook als professional heb ik veel van haar geleerd.”

Anne-MarieOver de cursus de Reis van de Heldin

“Deze Reis heeft me geholpen weer dichterbij mezelf te komen. Ik voel me heel en vol liefde, mijn energie stroomt. Kenmerkend voor de begeleiding van Jet is haar oprechtheid, kwetsbaarheid, wijsheid en bovenal haar liefde.”

NatalieDeed mee aan de cursus de Reis van de Heldin

“Jet heeft me bij mijn oerkracht gebracht. Samen met een prachtige groep vrouwen gingen we in een handomdraai naar mijn grootste levensvraagstukken. Diep gewortelde pijn kreeg ruimte en heling. Het meest prachtige opstellingenwerk dat je maar kunt bedenken rolt uit de zuivere afstemming en wijsheid van Jet. Er is helder en zacht met me meegereisd en dat was groots en vol van liefde."”

KuunOver de cursus de Reis van de Heldin