de Reis van de Heldin

Retraite Tenerife

Direct Aanmelden!

Voelen, ontdekken en je eigen kracht hervinden

Een hele week tijd voor jezelf, in een mooie omgeving om stil te staan bij datgene dat écht belangrijk voor je is. Het is spannend, maar tegelijkertijd veilig, inspirerend, en met humor. Je krijgt alle tijd om jouw vragen te stellen, je verborgen kracht te ontdekken en je levensenergie weer vrij te laten stromen. Je gaat volledig en opgeladen weer naar huis. Het is écht een vakantie voor Body, Mind en Soul. Je besteedt aandacht aan iets dat heel belangrijk is in je leven: JIJ

Aanpak

Via familie- en archetypische opstellingen, lichaamswerk, meditaties, intuïtief tekenen laat ik je je op een veilige manier openstellen en ontdekken waar je vandaan komt en wie je in de kern bent. In deze reis ont-moet jij allerlei belemmeringen en word je gestimuleerd om patronen te doorbreken en het werkelijk aan te gaan. Zoals in de Reis van de Heldin, loop ik met je naar de drempel, laat je er stilstaan. De beweging van je ziel helpt je verder. Je levensenergie zal meer stromen. Het zal je meer innerlijke ruimte en rust brengen.

Voordat we samen op reis gaan, hebben wij persoonlijk contact zodat je kunt kennismaken met mij, je intentie van de retraite kunt toelichten en eventuele vragen kunt stellen.

 

Begeleiding

Het inhoudelijke programma wordt door mijzelf gegeven. In mijn manier van werken staat bewustwording centraal. Ik geef je niet alleen inzicht mentaal gezien, maar laat het je ook doorvoelen in je lichaam, waardoor je tot je zielslaag kunt doordringen. Het tempo ligt laag, met grote delen zelfs in stilte. Je krijgt alle ruimte om in je vrije tijd terug te trekken zoveel als jij wilt. Dit alles draagt bij aan het terug in contact komen met jezelf. En dat is precies waar een retraite voor bedoeld is.

Locatie

Bedding, een gevoel van welkom en veiligheid is van groot belang voor de retraite. De locatie speelt daar uiteraard ook een grote rol in. Le Roseau in Frankrijk is 5 jaar lang ons paradijs geweest voor deze retraite. Gastvrouw en – heer Jelly en Paul gaan met pensioen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe locatie.

Mandala de Masca zal vanaf 2021 onze nieuwe locatie zijn. Het ligt op een prachtige locatie in een valei op Tenerife. Alles is puur, het huis, de kamers, het eten met ingrediënten uit eigen tuin, de bloemen en de bergen om ons heen. Het team van Mandala de Masca weet met haar meer dan 15 jaar ervaring met retraites, als geen ander wat nodig is om ons thuis te laten komen in ons zelf.

Aanmelden

202228mei(mei 28)19:3004jun(jun 4)10:00Retraite - de Reis van de Heldin - Tenerife

Programma & Prijs

 • Start programma vrijdagavond 28 mei 2021 om 19:30 uur met diner gevolgd door cirkel van kennismaking met elkaar en het delen van je intentie voor deze retraite.
 • Dagelijks:
  – 7:30 ontbijtbuffet
  – 13:00 uur lunch
  – 18:30 uur diner
 • za- zo- ma- di- wo:
  – 09:00 uur – 12:30 uur ochtendprogramma,
  – de middagen zijn vrij,
  – 20:00 uur – 21:30 uur avondprogramma.
 • Donderdag vrije dag om te doen wat jij wilt
 • vrijdagochtend 4 juni 2021 vertrek.

Jouw bijdrage:

 • € 1.175,- p.p. (incl. BTW) o.b.v. tweepersoonskamer,
 • € 1.250,-p.p. (incl. BTW) o.b.v. tweepersoonskamer groot,
 • € 1.495,- p.p. (incl. BTW) o.b.v. eenpersoonskamer.

In de prijs inbegrepen zijn

 • Iedere dag 3 voedzame en verse vegetarische en vegan maaltijden aangevuld met gezonde snacks, aquas frescas, thee, koffie en zelfgemaakte drankjes.
 • Deze retraite is all-inclusive m.u.v. reiskosten naar Mandalamasca- Tenerife.
 • Transfer 40 min vanaf vliegveld Reina Sofia is mogelijk voor € 40,- p.p. retour.
 • Groepsgrootte 8 – maximaal 12 vrouwen