Skip to main content

de Reis van de Heldin

Retraite Tenerife

Direct Aanmelden!

Voelen, ontdekken en je eigen kracht hervinden

Een hele week tijd voor jezelf, in een mooie omgeving om stil te staan bij datgene dat écht belangrijk voor je is. Het is spannend, maar tegelijkertijd veilig, inspirerend, en met humor. Je krijgt alle tijd om jouw vragen te stellen, je verborgen kracht te ontdekken en je levensenergie weer vrij te laten stromen. Je gaat volledig en opgeladen weer naar huis. Het is écht een vakantie voor Body, Mind en Soul. Je besteedt aandacht aan iets dat heel belangrijk is in je leven: JIJ

Aanpak

Via familie- en archetypische opstellingen, lichaamswerk, meditaties, intuïtief tekenen laat ik je je op een veilige manier openstellen en ontdekken waar je vandaan komt en wie je in de kern bent. In deze reis ont-moet jij allerlei belemmeringen en word je gestimuleerd om patronen te doorbreken en het werkelijk aan te gaan. Zoals in de Reis van de Heldin, loop ik met je naar de drempel, laat je er stilstaan. De beweging van je ziel helpt je verder. Je levensenergie zal meer stromen. Het zal je meer innerlijke ruimte en rust brengen.

Voordat we samen op reis gaan, hebben wij persoonlijk contact zodat je kunt kennismaken met mij, je intentie van de retraite kunt toelichten en eventuele vragen kunt stellen.

 

Begeleiding

Het inhoudelijke programma wordt door mijzelf gegeven. In mijn manier van werken staat bewustwording centraal. Ik geef je niet alleen inzicht mentaal gezien, maar laat het je ook doorvoelen in je lichaam, waardoor je tot je zielslaag kunt doordringen. Het tempo ligt laag, met grote delen zelfs in stilte. Je krijgt alle ruimte om in je vrije tijd terug te trekken zoveel als jij wilt. Dit alles draagt bij aan het terug in contact komen met jezelf. En dat is precies waar een retraite voor bedoeld is.

Locatie

Bedding, een gevoel van welkom en veiligheid is van groot belang voor de retraite. De locatie speelt daar uiteraard ook een grote rol in. Le Roseau in Frankrijk is 5 jaar lang ons paradijs geweest voor deze retraite. Gastvrouw en – heer Jelly en Paul gaan met pensioen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe locatie.

Mandala de Masca is onze nieuwe locatie. Het ligt op een prachtige locatie in een valei op Tenerife. Alles is puur, het huis, de kamers, het eten met ingrediënten uit eigen tuin, de bloemen en de bergen om ons heen. Het team van Mandala de Masca weet met haar meer dan 15 jaar ervaring met retraites, als geen ander wat nodig is om ons thuis te laten komen in ons zelf.

Aanmelden

Geen evenementen

Ervaringen

“Wat een mooie reis met Jet als gids. De omgeving van Masca geeft zoveel kracht en steun. Net zoals de groep met alle heldinnen die als zussen met je mee reizen. Samen, maar met alle ruimte voor jezelf, precies zoals je zelf wilt. Dat heb ik nog nooit zo ervaren. De begeleiding met niet alleen het geven van inzicht maar ook het daadwerkelijk kunnen voelen dicht bij jezelf. Magisch!”

Ottelineover Reis van de Heldin

“Ik heb de retraite ervaren als een helende reis. De combinatie van een groep sterke vrouwen, zachte en heldere (begeleiden)leiding, heerlijk eten en een omarmende natuur maken het geheel veel meer dan de som der delen. Ruimte voor delen, leren en voor terug bij jezelf. Juiste balans tussen programma en bezinken. Deze week was precies goed. Herijkt en verrijkt naar huis.”

Hesterover Reis van de Heldin

“Ik vond het een fantastische week! De opbouw van het programma vond ik erg fijn en kloppend. Meteen lekker de diepte in en toch genoeg rust in het programma om naar alles te kijken en om de kwartjes te laten vallen. Jet heeft altijd een hele openhartige, moedige manier van begeleiden die me uitnodigt om alles aan te kijken. Ook de plek, de Shala, de verzorging was heel fijn.”

Patriciaover Reis van de Heldin

Programma & Prijs

 • Start programma zaterdagavond 28 mei 2022 om 19:30 uur met diner gevolgd door cirkel van kennismaking met elkaar en het delen van je intentie voor deze retraite.
 • Dagelijks:
  – 7:30 ontbijtbuffet
  – 13:00 uur lunch
  – 18:30 uur diner
 • zo- ma- di- wo-do:
  – 09:00 uur – 12:30 uur ochtendprogramma,
  – de middagen zijn vrij,
  – 20:00 uur – 21:30 uur avondprogramma.
 • Vrijdag vrije dag om te doen wat jij wilt
 • zaterdagochtend 4 juni 2022 vertrek.

Jouw bijdrage:

 • € 1.175,- p.p. (incl. BTW) o.b.v. tweepersoonskamer,
 • € 1.250,-p.p. (incl. BTW) o.b.v. tweepersoonskamer groot,
 • € 1.495,- p.p. (incl. BTW) o.b.v. eenpersoonskamer.

In de prijs inbegrepen zijn

 • Iedere dag 3 voedzame en verse vegetarische en vegan maaltijden aangevuld met gezonde snacks, aquas frescas, thee, koffie en zelfgemaakte drankjes.
 • Deze retraite is all-inclusive m.u.v. reiskosten naar Mandalamasca- Tenerife.
 • Advies ivm gezamenlijke transfer is de zaterdagvlucht vanuit Rotterdam vertrek 13:10 aankomst 16:45 of Easyjet vanaf Amsterdam vertrek 11:45 aankomst 15:40. Indien hier geen tickets meer voor zijn dan kan je uitwijken naar de late Transavia vlucht met aankomst om 18:05 uur.
 • Transfer 40 min vanaf vliegveld Reina Sofia (Tenerife Zuid) is mogelijk voor € 40,- p.p. retour.
 • Groepsgrootte 8 – maximaal 12 vrouwen
 • Advies is om bij aankoop van een ticket zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit om onvoorziene omstandigheden te kunnen dekken.