WORKSHOPS

In mijn workshops maak ik gebruik van familieopstellingen. Familieopstellingen geven inzicht in onderliggende patronen en dynamieken ten aanzien van je probleem of verlangen. Iedereen is onderdeel van een familiesysteem. Hoe je je verhoudt tot anderen of bepaalde thema’s in je leven, is terug te leiden tot jouw plek in dit systeem én in veel gevallen tot de levensgeschiedenis van je voorouders. In een opstellingen komen de verborgen verbanden tussen jouw vraag en je (familie)systeem naar voren. Dit biedt een opening tot inzicht en bewustwording van je blokkades en patronen en hoe je daaraan voorbij kunt groeien. 

Thema’s

Familieopstellingen kunnen gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. Het kan gaan over je werk, je relatie met familie of partner of hoe jij meer in je kracht kan komen te staan. Centeno Coaching begint altijd met het einddoel voor ogen.

Hoe werkt een opstelling?

Familieopstellingen kun je doen in een individuele sessie of in een groep. Aan de hand van de vraag of het probleem wordt een selectie van relevante elementen gemaakt. Deze worden door blaadjes of mensen uit de groep gerepresenteerd. De vraagsteller geeft ze een plek of nodigt ze uit om een plek in te nemen in de ruimte. Dit is het begin waarop het onderlinge verband tussen de elementen, de vraag en de vraagsteller langzaam zichtbaar wordt. Het geeft zicht op waar en hoe basisprincipes worden ‘tegengewerkt’ en welke beweging vanuit de vraagsteller, de natuurlijke orde en balans van het systeem weer kan herstellen. De kracht van de opstelling zit in het innerlijke proces dat ook na de opstelling nog verder doorwerkt.

Workshop familieopstellingen in Den Haag

Tijdens de workshop is er ruimte voor 2 vraagstellers en zo’n 10 representanten. Ook als representant kun je veel inzicht krijgen in de werking van familiesystemen op ons dagelijkse leven. Je leert de basisprincipes van familiesystemen kennen en de impact als deze niet worden ‘nageleefd’. Ben je nog niet bekend met familieopstellingen? Kom dan laagdrempelig kennismaken. Het is niet noodzakelijk om te representeren, wel interessant. Kijk in de agenda voor data of vraag een opstelling aan door een mail te sturen naar jet@centenocoaching.nl

Workshop familieopstellingen met thema Moeder, Vader of Liefde.

Ik geef ook dagworkshops aan de hand van thema’s waarin ik door middel van familieopstellingen de Moeder Dochter relatie, Vader Dochter relatie en relatie in de liefde onderzoek. Dit zijn diepgaande workshops die je veel inzicht geven in jouw patronen en dynamieken. Tegelijkertijd leer je bij vaak moeilijk te bereiken emoties te komen, te blijven en ze beter te begrijpen. Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling dan zijn dit mooie basismodules.

Wil je weten of de workshops passen bij jouw persoonlijke vraag? Mail mij jet@centenocoaching of bel 06 25 36 00 18.

 • Dagworkshop Vrouwenlijn Moeder Dochter relatie

  Over jouw moeder-dochterrelatie en de plek in jouw vrouwenlijn

 • Dagworkshop Vader Dochter relatie

  De impact van de relatie met je vader op je huidige leven

 • Dagworkshop Liefdesgeluk

  De liefde van je leven vinden? De liefde van je leven houden? 

 • Intensive 2 Daagse – Vrouwenlijn Moeder & Dochter relatie

  In onze relatie tot onze moeder, naar haar te kijken, haar te zien, in alles dat ze is én dat ze niet is, vinden wij terug wat wij lange tijd geleden verloren zijn.

Individuele sessie familieopstellingen

Een 1:1 sessie kan even krachtig zijn als een opstelling in een groep. Aan de hand van je vraag of probleem overleg ik samen met jou wat het best past in jouw situatie. Als een groep teveel indrukken geeft, dan raad ik je een individuele sessie aan.

Aanmelden familieopstellingen

Voor meer informatie over een workshop Familieopstellingen kan je het contactformulier invullen via onderstaande button.


Meer informatie?
 • Lees voor inspiratie mijn blogs.
 • Bekijk de agenda voor aanstaande workshops, cursussen, retraites en lezingen.
 • Bel 06 25 36 00 18
 • Vul het contactformulier in als je nog vragen hebt, door te klikken op de knop hieronder .
familieopstellingen centeno