Skip to main content

De ontmoeting met het Donker Vrouwelijke in jou

2 daagse workshop

Direct Aanmelden!

De zoektocht van de vrouw naar heelheid

kan niet zonder de weg door het diepe donker.

De Ontmoeting met het Donker Vrouwelijke in jou

De aanleiding kan een groot verlies zijn of de overgang naar een volgende levensfase. Het oude werkt niet meer, maar wat er komen gaat is ook nog niet duidelijk. Verwarring, verdriet, vervreemding, woede en wanhoop tekenen deze  tussen tijd.

Collectief onbewuste

Bekende mythen en sprookjes vertellen over deze tocht van afdaling en inwijding in de wereld van verborgen aspecten van onszelf en het vrouw zijn. We kunnen ze verstaan vanuit ons collectief onbewuste en zo vertrouwen putten als we niet meer weten hoe verder. Ze plaatsen ons persoonlijke verhaal in een groter kader waardoor wijzelf waarnemer kunnen zijn van de weg die wij gaan.

Begeleiding

Aan de hand van opstellingen, verhalen, intuïtief schrijven en oefeningen dalen we af naar het koninkrijk van de godinnen van het donker. Je leert zowel over je eigen afdaling als ook hoe je hiermee kan werken in de begeleiding van vrouwen op deze uitdagende tocht.

Waarom deze workshop

Het is geen makkelijke reis maar hij schept helderheid in wie je bent als vrouw. Het is een reis die in oude tijden gedeeld werd met zusters, zodat er een altijd een veilige bedding was en een lijntje naar de bovenwereld.

Gelukkig komt er steeds meer aandacht voor het donker vrouwelijke in ons en ook erkenning voor de afdaling, als een heilig en noodzakelijk aspect van de queeste van de vrouw, om zichzelf zoveel mogelijk te leren kennen.

Klaar om te beginnen?

Wil jij leren van en over de afdaling en inwijding in de wereld van verborgen aspecten van jezelf en het vrouw zijn? Begeleid jij zelf vrouwen in ontmoeting met het diepe Donker Vrouwelijke en wil jij hierin leren over leerlingschap en meesterschap? Bezoek dan tweedaagse Workshop De ontmoeting met het Diepe Donker Vrouwelijke of kom naar een van mijn andere events. Je kunt je aanmelden met de link van het event van jouw keuze. Check mijn agenda voor data, link voor aanmelding en meer info. Bellen kan ook natuurlijk.

Aanmelden

november 2024

202422nov(nov 22)10:0023(nov 23)17:00De Ontmoeting met het Donker Vrouwelijke in jou tweedaagse workshop

Programmatijden & Prijs

Tijden van beide dagen:

  • inloop: 9:45 uur,
  • aanvang: 10:00 uur
  • eind: 16:30/17:00 uur

Locatie:

BLOOM- House of Health, Koninginnegracht 28, Den Haag.

Prijs:

  • € 325,- incl. btw. voor particulieren
  • € 325,- excl. btw voor ZZP en organisaties

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.