Coaching

Coaching

Waarom coaching?

Centeno Coaching gevestigd in Den Haag biedt je individuele coaching gericht op je werk of privéleven.  Alle sessies van persoonlijke coaching of life coaching worden gegeven in de prachtige en inspirerende locatie Bloom – House of Health aan de  Koninginnegracht 28 te Den Haag.

Issues persoonlijke begeleiding

In je werk of in je privé-leven kunnen er verschillende issues spelen:

Voor je werk:

• “Ik haal geen voldoening meer uit mijn werk”.
• “Ik heb een conflict met mijn leidinggevende”.
• “Ik laat mijzelf niet zien op mijn werk”.
• “Ik werk hard en veel en nu is het op”.

Voor je privéleven:

• “Ik sta altijd klaar voor een ander, wanneer is er iemand tegen wie ik kan leunen?”
• “Ik loop helemaal vast in mijn relatie”.
• “De spanning tussen mij en mijn moeder is zo hoogopgelopen dat ik haar niet meer wil zien. Het lijkt alsof ik het patroon tussen mijn moeder en mij nu herhaal bij mijn eigen kinderen”.

Systemische coaching

Of je dus een vraag over je werk, je relatie of meer in algemene zin hebt, individuele coaching vanuit systemisch perspectief laat jou snel en helder zien welke patronen en dynamieken maken dat je vast of leegloopt. Steeds meer mensen maken kennis met familieopstellingen in een groep, maar ook in een 1:1 sessie kunnen we systemisch kijken naar jouw vraag.

In een individuele coaching doen we een opstelling door gebruik te maken van de zogenaamde blaadjes-methode. De blaadjes representeren belangrijke elementen verbonden aan jouw vraag. Zodra je op een blaadje gaat staan worden die plek in relatie tot de andere blaadjes voelbaar. Daar waar het hoofd niet bij kan, kan in opeens heel duidelijk worden. De woorden en het inzicht komen dan vaak als van zelf.  Systemische coaching is krachtig en diepgaand. Het geeft niet alleen inzicht in jouw blokkades, maar initieert dus ook een groei-impuls. Hiermee kun je een beweging maken waar je nu vastzit.

Voelen in plaats van praten

De kracht van systemische coaching is de nadruk op voelen in plaats van op praten. Systeemdynamieken zijn duidelijk voelbaar in je lichaam. Door te leren luisteren naar de signalen van je lichaam leer je ze te begrijpen. In het systemische werken groeit je persoonlijke bewust zijn en leer je andere vormen van waarnemen dan puur vanuit je hoofd. Ook leer je dat jij één deel bent van een groter geheel. Je ontdekt hoe jij beweegt in dit grotere geheel en wat de daarin geldende wetten zijn. Dit is kostbare levenswijsheid die ook na jouw coaching nog veel zal opleveren.

Kosten voor coaching

De individuele coaching sessies worden gegeven door Jet Centeno in Den Haag. Centeno Coaching hanteert de volgende tarieven:

• Particulier: € 115,- per uur inclusief BTW.

• ZZP: € 115,- per uur exclusief BTW.

• Zakelijk organisaties € 145,- per uur exclusief BTW.

De sessies duren gemiddeld 1,5 uur.

Bij verhindering kun je tot 48 uur kosteloos een individuele sessie telefonisch annuleren. Afmeldingen korter dan 48 uur voor aanvang van de sessie worden niet vergoed of gerestitueerd.

Centeno Coaching hanteer de door NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) opgestelde Ethische Code en klachtenreglement.

Bezoekadres

Koninginnegracht 28
Den Haag

Contactgegevens

Jet Centeno
06 25 36 00 18
info@centenocoaching.nl

Privacy Verklaring

Facebook

X