Coaching

Coaching

Waarom coaching?

In je werk of in je privé-leven kunnen er verschillende issues spelen:

Op je werk:

• “Ik haal geen voldoening meer uit mijn werk”.
• “Ik heb een conflict met mijn leidinggevende”.
• “Ik laat mijzelf niet zien op mijn werk”.
• “Ik werk hard en veel en nu is het op”.

In je privéleven:

• “Ik sta altijd klaar voor een ander, wanneer is er iemand tegen wie ik kan leunen?”
• “Ik loop helemaal vast in mijn relatie”.
• “De spanning tussen mij en mijn moeder is zo hoogopgelopen dat ik haar niet meer wil zien. Het lijkt alsof ik het patroon tussen mijn moeder en mij nu herhaal bij mijn eigen kinderen”.

Systemische coaching

Of je dus een vraag over je werk, je relatie of meer in algemene zin hebt, individuele coaching vanuit systemisch perspectief laat jou snel en helder zien of en welke patronen en dynamieken maken dat je vast of leegloopt. Steeds meer mensen maken kennis met familieopstellingen in een groep, maar ook in een 1:1 sessie kunnen we heel goed systemisch kijken naar jouw vraag.

Systemische coaching is krachtig en diepgaand. Het geeft niet alleen inzicht in jouw blokkades, maar initieert ook een groei-impuls. Hiermee kun je ruimte ervaren waar je nu klem zit. Vanuit inzicht en bewustwording werken we samen aan integratie en transformatie.

Voelen in plaats van praten

De kracht van systemische coaching is de nadruk op voelen in plaats van op praten. Vaak zijn we echter verleerd met heel ons wezen waar te nemen. Door te leren luisteren naar de signalen van je lichaam leer je ze te begrijpen en kun je ernaar handelen. Je persoonlijke bewustzijn groeit waardoor je meer keuze krijgt in hoe je op een situatie reageert.

Sleutel naar potentieel

Ook leer je hoe jij één deel bent van een groter geheel zoals bijvoorbeeld je familie of team op je werk. Je leert de dynamieken (her)kennen en ontdekt hoe jij beweegt in dit grotere geheel en de daarin geldende wetten. Jouw plek hervinden in welk systeem dan ook, is de sleutel naar het leven van jouw potentieel. Dit zijn kostbare levenslessen die jou ook na jouw coaching nog veel zullen opleveren.

Traject

Afhankelijk van je vraag bepalen wij of een losse sessie of een traject passend is voor jouw persoonlijke ontwikkelvraag.

Wil je écht een transformatie doormaken en heb je behoefte aan individuele begeleiding van inzicht tot en met integratie van het geleerde, dan is een individueel traject aan te raden. Het programma van een traject is afgeleid van het universele plan van persoonlijke ontwikkeling dat ook de leidraad is voor mijn cursus de Reis van de Heldin. Omdat niet iedereen het beste leert in een groep, is het dus ook mogelijk om dit programma individueel te volgen. De duur van een traject is 8 sessies verspreid over een gemiddelde periode van 6 to 8 maanden.

Voor sommige vragen kan echter ook een individuele losse sessie volstaan. Wil je weten of jouw vraag in één losse sessie beantwoord kan worden? Neem vrijblijvend contact op met mij.

Naast systemische coaching zet ik ook lichaamswerk, meditatie en andere intuïtief creatieve werkvormen in.

Kosten voor coaching

De individuele coaching sessies worden gegeven in Den Haag op de prachtige locatie van Bloom – House of Health. Ik hanteer de volgende tarieven voor losse sessies:

• Particulier: € 115,- per uur inclusief BTW.

• ZZP: € 115,- per uur exclusief BTW.

• Zakelijk organisaties € 145,- per uur exclusief BTW.

De sessies duren gemiddeld 5 kwartier tot 1,5 uur.

De kosten van een basistraject zijn:

  • Particulier: € 1.250,-  inclusief BTW.
  • ZZP: € 1.250,-  exclusief BTW.
  • Zakelijk organisaties € 1.695,- exclusief BTW

De duur van een traject is gemiddeld 6 tot 8 maanden.

Bij verhindering kun je tot 48 uur kosteloos een individuele sessie telefonisch annuleren. Afmeldingen korter dan 48 uur voor aanvang van de sessie worden niet vergoed of gerestitueerd.

Centeno Coaching hanteer de door NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) opgestelde Ethische Code en klachtenreglement.

Bezoekadres

Koninginnegracht 28
Den Haag

Contactgegevens

Jet Centeno
06 25 36 00 18
info@centenocoaching.nl

Privacy Verklaring

Facebook

X
X