Skip to main content

de Reis van de Heldin

Direct Aanmelden!

We zijn allemaal op zoek naar geluk, vrijheid, verbinding en willen onze potentie leven.

Welke stappen zetten we? Hoe verloopt het pad voor zelfverwezenlijking? De Reis van de Heldin helpt je daarbij.

De Reis van de Heldin

Een persoonlijke reis voor zelfbewuste vrouwen zoals jij, die niet alleen willen luisteren naar hun innerlijke stem, maar haar ook tot uitdrukking willen brengen in hun leven. Het is een reis voor vrouwen die ook bereid zijn om het hardnekkige en lastige in hun leven aan te gaan. Puur omdat ze weten dat er meer in zit, dat het kan.

De Reis van 11 stappen naar persoonlijke groei

Het zal je niet verbazen dat je net als alle helden je comfort zone moet verlaten als je je schat wilt vinden. In de mythes van de held komen steeds dezelfde 11 stappen terug. De clou van al deze mythen is dat de schat in de held zelf aanwezig is. Net zoals de schat waar jij naar op zoek bent, ligt jouw schat diep verborgen in jou achter blokkades en in tot nu toe nog ondoordringbare gebieden.

De Reis van de Heldin verwijst deels naar dit universele plan van persoonlijke groei en deels naar de weg van de vrouw die op een aantal punten wezenlijk anders is dan die van de man. De reis is dus minder persoonlijk dan wij denken. Dit plan leert je hoe te reizen door onbekend gebied. Zo weet je wat je te wachten staat en hoe je je schat kunt bereiken.  Mooi toch? Je hoeft het niet zelf te bedenken en ook niet alleen te doen.

Toegangspoort van het onbewuste

De rode draad in mijn aanpak is het systemische gedachtegoed, (familie)opstellingen, lichaams- en energetisch werk en de metaforische ruimte van verhalen. Dit is de toegangspoort tot jouw onbewuste, onbekende wereld. Je ontmoet de verborgen verhalen in jezelf in. Het programma en mijn begeleiding stellen je in staat oude wonden te helen en nog onbenutte krachtbronnen aan te boren. Je reist in een groep. De ogen van deze getuigen geven je kracht en liefde bij het volbrengen van deze tocht langs afgronden, bij vallen en opstaan én thuiskomen. Je leert tijdens deze Reis echt van en met elkaar.

De Reis van de Heldin kun je volgen als:

Dagworkshop

Geen evenementen

Cursus

november 2024

202415nov(nov 15)10:0016(nov 16)17:00Reis van de Heldin start GROEP 13

Retraite op Tenerife

Geen evenementen

Ervaringen

“De cursus heeft mij heel erg comfortabel in mijn eigen lichaam laten voel. Het heeft mij heel veel rust in mijn dagelijkse leven gebracht. De sfeer tijdens de dagen is zo kwetsbaar en open dat er eigenlijk geen taboe is dat niet besproken kan worden. De kwetsbaarheid van Jet maakt dat ook voor anderen heel veel ruimte ontstaat om te delen. Dit is zo'n dierbare ervaring voor mij geweest. Dat er zo'n openheid onder vrouwen. Dat gun ik iedere vrouw.”

LizaOver de workshops en de cursus "Reis van de Heldin"

“Zonder twijfel één van mijn mooiste reizen die ik heb gemaakt ❤ Een absolute aanrader voor alle vrouwen die hun innerlijke kracht, zachtheid, speelsheid en wijsheid weer willen ontmoeten, verinnerlijken én leven. Onder de bezielde leiding van Jet Centeno, samen met mijn prachtige zussen. Dankbaar !”

SuzanneDeed mee aan de cursus de Reis van de Heldin

“Na de dagworkshops Moeder Dochter en Vader Dochter heb ik mijn verlangen gevolgd om te werken aan stukken van mijzelf waar ik van 'af' wil. Het heeft mij heel veel lichter gemaakt. Ik heb veel bagage los kunnen laten. Ik heb nieuwe inzichten die mij veel dichter bij mijzelf brengen waardoor ik veel zuiverder in het leven kan staan. Je kan je leven leiden in een afgelegen stuk, maar je kan ook je leven in alle volheid ervaren. Dat doe ik nu veel meer.”

NellekeOver de workshop "Reis van de Heldin"