De Reis van de Heldin

De Reis van de Heldin

De Reis van de Heldin verwijst naar de mythische reis van de held. Joseph Campbell een literatuurwetenschapper uit de 20 ste eeuw ontdekte in de duizenden mythen die hij onderzocht, dat de reis van de held grote overeenkomsten laat zien met de zoektocht van de mens naar zichzelf.

Ga je mee op ‘de Reis van de Heldin’? Gun jezelf meer vrijheid en een helder inzicht in jezelf!

De reis van 8 stappen voor persoonlijke ontwikkeling

In de mythes geeft de held gehoor aan de roep, neemt de uitdaging aan, reist door duistere landschappen en vecht met onbekende monsters. Gevechten die steeds zwaarder worden totdat hij de dood recht in de ogen kijkt. Op dat moment vindt hij de schat. Hij keert zo snel als hij kan terug en deelt trots zijn schat bij thuiskomst. Deze 8 stappen, het universele plan voor persoonlijke ontwikkeling geven inzicht, kracht en vertrouwen bij het maken van onze eigen reis door het leven.

Verandering

De Reis van de Heldin is gericht op vrouwen die verlangen naar een wezenlijke verandering in hun leven. Het is de reis van je leven. Je verlangt naar verdieping of ervaart leegte. Misschien ben je in een crisis terecht gekomen en weet je dat er echt iets moet veranderen. Voor alle situaties geldt dat je wilt weten HOE?

Familiesysteem is de toegangspoort

In de Reis van de Heldin neem ik je mee over de drempel naar de onbekende wereld. Hier ligt jouw antwoord. Praktisch doe ik dat door middel van opstellingen. Daarnaast laat ik je aan de hand van het systemische gedachtegoed zien hoe jouw vraag past in de dynamieken van jouw familiesysteem. Jij bent namelijk onderdeel van een groter geheel. Zonder dat je het weet ben jij opgegroeid in dienst van jouw familiesysteem. Een systeem dat bestaat uit jouw familie, voorouders en de bijbehorende tijd en omgeving. In jouw familiesysteem ligt dan ook de toegangspoort naar jouw schat.

De reis van de Heldin kun je volgen als:

 • Een Dagworkshop

  Reis van 1 Dag

 • Een Retraite

  Retraite – Reis van de Heldin

 • Een Leiderschapsprogramma

  Een 10 daagse Leiderschapsprogramma

Ervaringen

Jojanneke: Ik begon aan de reis van de heldin met het idee dat ik mezelf al aardig in de smiezen had. Dit idee maakte al snel plaats voor verwondering, want wat had ik nog veel te ontdekken! Patronen, vluchtroutes, valkuilen, blinde vlekken, krachtbronnen, potenties en nieuwe mogelijkheden. Jet’s begeleiding was altijd zuiver, oordeelloos en vol compassie. Ook heb ik veel inspiratie gehaald uit Jets wijsheid. Het was een mooie reis, die ik niet had willen missen.

Jacobien: Ik heb met Jet kennis gemaakt in de moeder-dochter en vader-dochter workshops en was meteen gegrepen door haar manier van werken, die direct op zielsniveau aanspreekt. Ik ben de uitdaging aangegaan om onder haar begeleiding de reis van de heldin te beginnen en daar herboren als heldin. Haar inzicht, diepgang, vasthoudendheid, moed en respect voor ieders proces hebben mij in elk opzicht verrijkt.

Suzanne Wilders: Zonder twijfel één van mijn mooiste reizen op aarde  ❤ Een absolute aanrader voor alle vrouwen die hun innerlijke kracht, zachtheid, speelsheid en wijsheid weer willen ontmoeten, verinnerlijken én leven. Onder de bezielde leiding van Jet, samen met mijn prachtige zussen. Dankbaar.

Simone: Wat een ongelooflijk mooie en bijzondere reis is het geweest! En, anders dan na een gewone reis waarbij je na een dag of drie je stralende bruine teint alweer een beetje kwijtraakt, zal ik de innerlijke kracht en inspiratie die ik hier heb opgedaan blijvend meedragen. Want mijn reis gaat door, dat staat buiten twijfel!
Dank je wel lieve Jet voor de begeleiding: de warmte, scherpte, humor en veiligheid die jij hebt geboden zijn zo fijn en belangrijk geweest.

Kuun Jenniskens : Jet  heeft me bij mijn oerkracht gebracht. Samen met een prachtige groep vrouwen tijdens De Reis van de Heldin gingen we in een handomdraai naar mijn grootste levensvraagstukken. Diep gewortelde pijn kreeg ruimte en heling. Het meest prachtige opstellingenwerk dat je maar kunt bedenken rolt uit de zuivere afstemming en wijsheid van Jet. Er is helder en zacht met me meegereisd en dat was groots en vol van liefde.”

Meer informatie Centeno Coaching?

 • Lees voor inspiratie mijn blogs.
 • Bekijk de agenda voor aanstaande workshops, cursussen, retraites en lezingen.
 • Vul het onderstaande formulier in als je nog vragen hebt.
de reis van de heldin rust
Agenda

april 2020

06apr20:3021:45gratis Webinar de Moeder Dochter relatie

mei 2020

08mei(mei 8)10:0009(mei 9)17:00CancelledINTENSIVE 2 Daagse - Vrouwenlijn, Moeder & Dochter relatie

25mei(mei 25)16:0029(mei 29)10:00Midweek mei Retraite 2020

juni 2020

08jun20:3021:45gratis Webinar de Vader Dochter relatie

27jun10:0017:00Workshop Vader Dochter relatie

juli 2020

11jul10:0017:00dagworkshop - REIS van 1 Dag

september 2020

04sep(sep 4)10:0005(sep 5)16:30Reis van de Heldin - START GROEP 9

19sep10:0017:00Workshop Moeder Dochter relatie - Vrouwenlijn

oktober 2020

17okt10:0017:00Workshop Vader Dochter relatie

Facebook

X
X