Skip to main content

Ambitie en succes. Wat houd jou nog tegen?

201828okt14:0017:00Ambitie en succes. Wat houd jou nog tegen?

Details evenement

Ambitie en succes. Wat houd jou nog tegen? 

Wist jij dat er bij veel vrouwen een relatie bestaat tussen het vastlopen in werk of het opgeven van ambitie en de relatie met hun vader? De verwachting van vader, positief of negatief leeft vaak nog ongemerkt door zelfs als ze volwassen zijn.

Onze vroegste ervaring met succes nemen, krijgen wij in de buik van onze moeder. Dit is voor veel mensen vergezocht, maar in het systemisch gedachtegoed is het een belangrijk grondbeginsel. De relatie met onze moeder is van grote invloed hoe wij het leven nemen en dus ook ons succes.

Beide relaties hangen met elkaar samen, zij hebben een heel eigen dynamiek die elkaar beïnvloeden. Hoe je dat nou precies zit met de impact van deze basisrelaties en hoe je dit kunt herkennen in jouw leven in je werk en de liefde, vertel ik je tijdens deze workshop. Ik deel niet alleen mijn kennis, maar zal ook een inzichtgevende oefening met jullie doen.

Jouw bijdrage: € 25,- . btw.

Datum & tijd: 28 okt inloop 13:45, start 14:00 – 17:00

Locatie: BLOOM, House of Health, Koninginnegracht 28, Den Haag.

Inschrijven: via ticketlink

Tijd

28/10/2018 14:00 - 17:00(GMT+01:00)

Locatie

Koninginnegracht 28, Den Haag

Other Events

Get Directions

Evenement

Workshop over Ambitie en Succes

Workshop over Ambitie en Succes

Er zijn geen speciale aanbiedingen meer voor dit evenement

2 Comments

 • Jet Centeno schreef:

  Beste Cornelie,
  Dit is een heel mooie vraag om mee te nemen naar de workshop. Hij gaat over geven en nemen en misschien ook wel over erbij horen. Ik zie dat je je hebt aangemeld, dus tot zondag 28 okt!
  Hartelijke groet,
  Jet

 • Ysabelle schreef:

  Wordt deze workshop later nog eens aangeboden? Ik zou er graag heengaan met twee vriendinnen maar wij kunnen vandaag helaas niet!

Leave a Reply