Skip to main content

Avondworkshop de Reis van de Heldin

201827mrt19:0021:30Avondworkshop de Reis van de Heldin

Details evenement

VASTHOUDEN

Het leven is lang niet zo persoonlijk als wij denken. Zodra we ons gaan identificeren met onze problemen en onmogelijkheden, sluiten we de weg naar persoonlijke groei af. Hoor jij jezelf ook wel eens zeggen: ‘zo ben ik nou eenmaal’, of ‘dat past niet bij mij’? In de meeste gevallen is dit de bescherming tegen teleurstelling of het gevoel van onmacht. Ooit was dat misschien ook echt zo, maar als je je hele leven vast blijven houden aan ervaringen uit het verleden, kun je er nooit aan voorbij groeien.

ONBEKENDE

Een stap in het onbekende is vreselijk eng is. Niets is zo fijn om naar avonturenfilms te kijken waarin de held en tegenwoordig ook steeds meer de heldin de ene beproeving na de ander moet doorstaan. Wat veel mensen echter niet weten, is dat deze heldenverhalen gebaseerd zijn op een mythe die overeenkomt met het plot van hun eigen leven. De Reis van de Held is het verhaal dat je als wegwijzer kunt gebruiken om inzichten te krijgen in wat jou drijft bij het nemen van belangrijke beslissingen en hoe je de beproevingen succesvol kunt doorstaan. Je kunt er moed uit halen om de stap te zetten in een onbekende wereld en dat deel van jezelf terug te vinden wat je zo mist en maar niet kan vinden.

PARALLEL

Wil jij de kracht van de parallel tussen de mythische reis van de held en jouw leven ervaren? Wil jij de essentie van reis van de held leren kennen en snappen hoe je voorbij kunt groeien aan ingesleten patronen? Tijdens deze avondworkshop licht ik de mythe toe en neem ik je aan de hand van een opstelling mee naar jouw avontuur. Je leert te kijken naar de rode draad in je leven en te zien waar voor jouw de kansen liggen tot groei en geluk.

OPSTELLINGEN

Opstellingen zijn bij uitstek geschikt om vanuit het onbewuste informatie en motivatie op te halen over datgene dat jou uitdaagt en bekrachtigt. De lichamelijke en emotionele ervaringen die je erbij opdoet, kun je opslaan in je lichaam en geheugen. Je kunt dit als een herprogrammering zien die jou in staat stelt om voorbij het bekende dat niet meer dienend is te groeien.

Deze avond biedt naast de waardevolle inhoud en inzichten ook de gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met het opstellingenwerk en mijn persoonlijke manier van werken.

JOUW BIJDRAGE:  In de maand maart tegen de introductieprijs van € 35,- incl. btw. Normale prijs: 55,- incl. btw. Wil je het bedrag zakelijk declareren dan is het bedrag exclusief btw.

TIJD: inloop 18:45, start 19:00 – 21:30.

LOCATIE: Koninginnegracht 28, Den Haag.

Schrijf je in via de speciale ticket link hieronder.

 

Tijd

27/03/2018 19:00 - 21:30 PST(GMT+01:00)

Locatie

Other Events

Get Directions

Evenement

Avondworkshop de Reis van de Heldin 6/3/2018

Na ontvangst van betaling ontvang je een mail met praktische informatie.

Er zijn geen speciale aanbiedingen meer voor dit evenement