Skip to main content

De Ontmoeting met het Donker Vrouwelijke in jou tweedaagse workshop

202329apr(apr 29)10:0030(apr 30)17:00De Ontmoeting met het Donker Vrouwelijke in jou tweedaagse workshop

Details evenement

De Ontmoeting met het Donker Vrouwelijke in jou

De aanleiding kan een groot verlies zijn of de overgang naar een volgende levensfase. Het oude werkt niet meer, maar wat er komen gaat is ook nog niet duidelijk. Verwarring, verdriet, vervreemding, woede en wanhoop tekenen deze  tussen tijd.

Collectief onbewuste
Bekende mythen en sprookjes vertellen over deze tocht van afdaling en inwijding in de wereld van verborgen aspecten van onszelf en het vrouw zijn. We kunnen ze verstaan vanuit ons collectief onbewuste en zo vertrouwen putten als we niet meer weten hoe verder. Ze plaatsen ons persoonlijke verhaal in een groter kader waardoor wijzelf waarnemer kunnen zijn van de weg die wij gaan.

Gelukkig komt er steeds meer aandacht voor het donker vrouwelijke in ons en ook erkenning voor de afdaling, als een heilig en noodzakelijk aspect van de queeste van de vrouw, om zichzelf zoveel mogelijk te leren kennen.

Programma
Het is geen makkelijke reis maar hij schept helderheid in wie je bent als vrouw.

Op zaterdag 29 en zondag 30 april geef ik een tweedaagse Workshop De ontmoeting met het Diepe Donker Vrouwelijke.

Aan de hand van opstellingen, verhalen en oefeningen dalen we af naar het koninkrijk van Erisjkagal en leer je zowel over je eigen afdaling als hoe je hiermee kan werken in je begeleiding van vrouwen op deze uitdagende tocht.

Jouw bijdrage
 € 325,- incl. btw. voor particulieren voor ZZP/Zakelijk is deze prijs exclusief BTW, aanmelden kan via een keuze maken via het product toe te voegen aan de winkelmand.

Datum
zaterdag 29 en zondag 30 april

Tijd
inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 17:00 uur.

Locatie
Koninginnegracht 28, Den Haag.

Schrijf je in via de speciale ticket link hieronder.
Als de workshop uitverkocht is, is het mogelijk om op reservelijst te staan. Stuur een mail naar info@centenocoaching.nl.

Tijd

29/04/2023 10:00 - 30/04/2023 17:00(GMT+02:00)

Locatie

Koninginnegracht 28, Den Haag

Other Events

Get Directions

Evenement

De Ontmoeting met het Donker Vrouwelijke in jou 04-23

Je kunt je niet voor 2 personen tegelijk inschrijven aangezien we graag iedere deelnemer persoonlijk willen aanspreken en willen uitnodigen. Na ontvangst van betaling ontvang je binnen enkele dagen nadere informatie. Let op: Bij verhindering kan je tot uiterlijk 3 dagen annuleren. Restitutie is niet mogelijk, je kan kiezen voor een andere of dezelfde workshop op een ander tijdstip.

Er zijn geen speciale aanbiedingen meer voor dit evenement