Skip to main content

Intensive Maskers

202410mei(mei 10)10:0011(mei 11)17:00Intensive Maskers

Details evenement

Deze tweedaagse is een verdieping op de cursus de Reis van de Heldin. We zoomen in op jouw persoonlijke antwoord op het nest waarin je bent geboren. Het is dus nog persoonlijker omdat je nog dichterbij JEZELF komt. Het werken met familieopstellingen en lichaamswerk vullen we nu aan met het perspectief van de maskers (afgeleid van de karakterstructuren ontwikkeld door Reich).
MASKERS
Maskers zijn ons antwoord op kwetsuren in onze eerste lessen over het leven en de liefde. De pijnlijke ervaring dat niet al onze kinderlijke behoeften kunnen worden vervuld, maakt dat we ons daar al heel jong tegen leren beschermen. We vormen maskers zodat deze onze kwetsbaarheid afschermen en we zo gezond mogelijk kunnen opgroeien, maar tegelijkertijd schermen we daarmee ook onbewust delen van onze essentie af. Op volwassen leeftijd kunnen we vastlopen en ervaren dat we niet voluit leven.
VERDIEPING OP ZIELSLAAG
Zoals jullie weten leggen we de reis van de heldin niet éénmaal af maar krijgen we vele herkansingen in ons leven om rond te maken wat nog op ons wacht. Dit ophalen is te zien als een beweging van voor- naar achterkant en weer terug. Het is een beweging waarbij we polariteiten, zoals kracht en kwetsbaarheid, vertrouwen en wantrouwen, samen en apart in ons zelf met elkaar verbinden.
De meesten van jullie hebben al een keer eerder een terugkomdag gevolgd en hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in verdere verdiepingsdagen. Dit is de kans om aan de hand van de maskers vanuit je zielslaag stil te staan bij vraagstukken die op dit moment actueel zijn in je leven.
Tijdens deze dagen leer je: 
– de 6 verschillende maskers kennen en hoe deze antwoord geven op de exiastientele thema’s zoals je welkom voelen op de wereld, mogen zijn wie je bent en jezelf vrijuit neerzetten.
– jezelf leren herkennen in de verschillende maskers
– de helende beweging die zich laat zien in de lemniscaat van ieder masker
DATUM: 10 en 11 mei 2024
TIJD: Inloop 9:45, aanvang 10:00 – 17:00.

KOSTEN: €325,- inclusief BTW, excl. 21% BTW voor ZZP’ers en organisaties.

LOCATIE: BLOOM, House of Health, Koninginnegracht 28, Den Haag.

Tijd

10/05/2024 10:00 - 11/05/2024 17:00(GMT+02:00)

Get Directions

Evenement

Tweedaagse Intensive voor deelnemers Reis van de Heldin 5-2024

Je kunt je niet voor 2 personen tegelijk inschrijven aangezien we graag iedere deelnemer persoonlijk willen aanspreken en willen uitnodigen. Na ontvangst van betaling ontvang je binnen enkele dagen nadere informatie. Let op: Bij verhindering kan je tot uiterlijk 3 werkdagen annuleren. Restitutie is niet mogelijk, je kan kiezen voor een andere workshop of dezelfde workshop op een ander tijdstip.

Er zijn geen speciale aanbiedingen meer voor dit evenement