Skip to main content

Online Workshop de Reis van de Heldin

202311sep19:4520:45Online Workshop de Reis van de Heldin

Details evenement

Graag nodig ik je uit voor mijn online workshop ‘De Reis van de Heldin’

UNIVERSEEL

Het leven is lang niet zo persoonlijk als wij vaak denken. Persoonlijke ontwikkeling gaat volgens een vast aantal stappen. Je kan het vergelijken met de reis van de held in films of verhalen. Tussen  “Er was eens” en “Ze leefden nog lang en gelukkig” ligt altijd een put, een diep dal.

Tijdens deze online workshop neem ik je mee aan de hand van dit zogenaamde archetype van de Reis van de Heldin. Ik sta stil bij de parallellen tussen deze mythische reis en ons leven. Je leert de verschillende stappen herkennen in je eigen leven en krijgt zicht op waar jij staat op dit moment en welke uitdaging je hebt aan te gaan om door te kunnen naar de volgende stap.

Je weet niet wat de toekomst brengt en soms is de weg die je afgelegd al best hobbelig en misschien zie je het even niet meer zitten, juist dan is zo’n universele leerweg met herkenbare stappen iets dat je vertrouwen kan geven. Om door te gaan, of vol te houden, of toch eindelijk die stap te nemen die je al zo lang ziet aankomen maar toch steeds weer uitstelt.

Na deze online workshop kun je met je persoonlijke vragen aan de slag door over te stappen naar de LIVE dagworkshop Reis van de Heldin. Of voor de cursus de Reis van de Heldin.  In een groep met vrouwen doorleef je alle stappen en word je persoonlijk begeleid in je transformatie.

Doe mee en maak kennis met dit krachtige REISPLAN en mijn manier van werken.

Datum & tijd: maandag 11 september 2023 19:45 einde 20:45 met kans op uitloop als er veel vragen zijn.

Je meldt je aan op de avond zelf. Er is plek voor maximaal 100 deelnemers. Vol is helaas Vol. Je kan deze workshop alleen LIVE volgen.

Meld je aan en ontvang de link voor toegang

 

Tijd

11/09/2023 19:45 - 20:45(GMT+02:00)

Evenement

Online Workshop Reis van de Heldin

Online Workshop Reis van de Heldin

Er zijn geen speciale aanbiedingen meer voor dit evenement

Leave a Reply