Skip to main content

Reis van de Heldin - START GROEP 6

201809nov(nov 9)10:0010(nov 10)16:30Reis van de Heldin - START GROEP 6

Details evenement

De Reis van de Heldin

Je hebt een goed leven. Je hebt een prima baan, leuke relaties en vriendschappen en zo nu en dan heb je zelfs even tijd voor je hobby’s. Je bent ook geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en je weet hoe belangrijk dat is.

En toch loop je soms tegen dingen aan. Ingeslepen gedragspatronen, ingegeven door je jeugd, werken door in je huidige leven. Je emoties kunnen soms onverwacht door iets getriggerd worden en jij wilt weten waardoor.

De Reis van de Heldin is een persoonlijke reis voor sterke vrouwen: succesvolle vrouwen die soms het contact met zichzelf verliezen en spirituele vrouwen die hun talenten nog niet volledig in kunnen zetten in het dagelijks leven.

Heldinnenmoed

Net als tijdens de reis van een held in veel verhalen moet je ook tijdens deze cursus gehoor geven aan je innerlijke stem die snakt naar groei en ontwikkeling. En dat vraagt moed! Je zult je comfortzone moeten verlaten en het avontuur aan durven gaan.

Tijdens de reis komen we langs de gebieden werk, relaties, lichaam en spiritualiteit. En zoals elke held(in) moet ook jij beproevingen doorstaan om tot nieuwe inzichten te komen.

Begeleiding

Gelukkig reis je niet alleen. Jet Centeno en je medecursisten reizen met je mee als deskundige begeleiding en veilig vangnet. Zo krijg je onderweg praktisch toepasbare handvatten die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen.

Jet leert je hoe je je op een veilige manier kunt openstellen voor je gevoelens en voor anderen. Tijdens deze reis ont-moet je bijvoorbeeld allerlei belemmeringen, leer je je patronen te doorbreken en te accepteren waar je vandaan komt en wie je nu bent.

Door deze reis met vrouwen te maken versterk je elkaars vrouwelijke energie en jouw levensenergie. Je hoeft hier even niet ‘je mannetje te staan’, maar kunt je verdiepen in jouw vrouwelijke krachtbron.

Ga je mee op reis? Gun jezelf meer vrijheid en een helder inzicht in jezelf!

Het programma

De Reis van de Heldin bestaat uit 5 blokken van elk 2 dagen. Er is volop ruimte voor jouw inbreng, omdat we met zowel archetypische opstellingen als met familie- en maatschappelijke opstellingen werken.

Blok 1 – Basisrelaties

Iedereen hoort bij een familiesysteem. Gewoontes en voorkeuren van jouw ouders en voorouders reiken heel ver. Door de dynamiek en de oorsprong van jouw familiesysteem te doorgronden, leer je zien waarom bepaalde patronen zich steeds herhalen en welke gebieden in je leven meer of minder aandacht nodig hebben.

Blok 2 – Laat de liefde stromen

Liefde is er in vele vormen, maar soms werpen blokkades zich op die de liefde verstoren. We bekijken jouw relaties en onderzoeken de obstakels, zodat jij veranderingen teweeg kunt brengen. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in jouw houding ten opzichte van intimiteit en seksualiteit en de invloed daarvan op je partnerrelatie.

Blok 3 – Bezieling en Persoonlijk Leiderschap

Weet jij wat jouw talent is? Gebruik je al je mogelijkheden? Werk je met plezier? In dit blok leer je hoe je je vrouw-zijn nog doelmatiger in kunt zetten. Door je talenten en passies te herkennen, versterk je je persoonlijke leiderschap. Belemmerende kernovertuigingen worden omgezet in focus en resultaat.

Blok 4 – Levenskracht in je lichaam

Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Dat weet je natuurlijk, maar soms heb je er niet genoeg tijd of energie voor. In dit blok onderzoek je de relatie met je lichaam op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak.

Blok 5 – De bron van innerlijke rust

Je innerlijke rust is als een onuitputtelijke voedingsbron. Maar hoe vind je die? Je leert hoe je jezelf kunt opladen door je gedachten te verstillen, mededogen te voelen en liefde te laten stromen. In die stilte vind je wat je zoekt. Zo’n reis naar binnen is helend voor lichaam en geest, maar eerst moeten oude patronen losgelaten worden.

Het resultaat

  • Je herontdekt jezelf en durft weer te voelen.
  • Je durft uitdagingen aan te gaan en je hervindt je kracht.
  • Je kunt je energie verstandiger inzetten.
  • Je ontdekt je talenten en benut je potentie.
  • Je ontdekt wat belangrijk is in jouw leven.
  • Je herkent jouw rol in een groter systeem.
  • Je kent de basishouding, de theorie en de methode van familieopstellingen.

De cursus wordt afgesloten met een certificaat. Je kunt je hierna eventueel zelf verder ontwikkelen in het begeleiden van cliënten.

Data:

Blok 1 – vrijdag 9 en zaterdag 10 november  2018

Blok 2 – vrijdag 21 en zaterdag 22 december 2018

Blok 3 – vrijdag 8 en zaterdag 9 februari 2019

Blok 4 – vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2019

Blok 5 – vrijdag 17 en zaterdag 18 mei 2019

Tijden: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 16:30 uur.

Jouw bijdrage: € 1695,- incl. btw

Betaling in 5 termijnen is mogelijk voor particulieren. Stuur dan een mail naar info@centenocoaching.nl.

Met een persoonlijk budget kun je deze cursus ook als ontwikkeltraject op het gebied van persoonlijk leiderschap indienen op je werk. (Bijna 50% van de deelneemsters krijgt de cursus vergoed!)

Locatie: Koninginnegracht 28, Den Haag.

Heb je nog vragen, mail info@centenocoaching.nl of bel 06-25360018.

Aanmelden kan via ticketlink. Let op dit betreft een traject geen losse workshop!

Tijd

9 (Vrijdag) 10:00 - 10 (Zaterdag) 16:30 PST(GMT+00:00)

Locatie

Koninginnegracht 28, Den Haag

Other Events

Get Directions

Evenement

Reis van de Heldin - groep 6

Er zijn geen speciale aanbiedingen meer voor dit evenement