Skip to main content

Webinar Reis van de Heldin

201613jun20:3021:30Webinar Reis van de Heldin

Details evenement

Binnen de Academie van Opstellingen, focus ik mij als partner op vrouwenthema’s. Een aantal van jullie kent misschien al mijn Dagworkshop Vrouwenlijn – Moeder Dochter relatie of het eigentijdse leiderschapsprogramma voor vrouwen ‘de Reis van de Heldin’ dat je zowel als 8 daagse en als retraite in Frankrijk kan volgen.

De Reis van de Heldin gaat over de archetypische reis van de Held. In ons geval de vrouwelijke held. Zij gaat op zoek naar het hogere en moet daarvoor haar beschermde, veilige basis verlaten en beproevingen doorstaan. Tijdens de reis ontdekt zij haar scheppingskracht en weet deze mee terug te nemen naar haar leven van alledag. In haar avontuur zitten precies die fasen die wij als stervelingen doorlopen als wij ons bewustzijn vergroten en persoonlijke groei doormaken.

Wij kunnen in ons leven dus allemaal de reis van de heldin afleggen. Zodra we gehoor geven aan de roep om de schat in onszelf te ontdekken en onze comfortzone verlaten, beginnen we aan dit grote avontuur van beproevingen, dwalingen, verlies van iets dat ons dierbaar was en de ontdekking van de schat. Met als grootste uitdaging om de eenmaal gevonden schat niet achter slot en grendel veilig te stellen, maar haar overal mee naar toe te nemen, aan iedereen te laten zien, haar te eren en soms zelfs voor haar te strijden.

In dit webinar neem ik mee naar het begin van jouw reis. Ik nodig je uit om mee te doen en te ervaren hoe waardevol het perspectief van het systemisch gedachtegoed is. Daarnaast leer je mij kennen en kun je vragen stellen.

Om je aan te melden voor het webinar klik op de link hieronder (maximaal 100 deelnemers, dus als je echt voelt dat je hier bij wilt zijn, wacht dan niet te lang met je aanmelding).

TIJD: 20:30 – 21:30 uur

Schrijf je in op : Webinar Reis van de Heldin 13 juni

Tijd

(Maandag) 20:30 - 21:30(GMT+01:00)