Skip to main content

Workshop Familiesystemen en opstellingen

202414dec10:0017:00Workshop Familiesystemen en opstellingen

Details evenement

Naar aanleiding van de omroep Max – podcast serie We hebben ruzie geef ik een workshop over dynamieken en patronen in familiesystemen.

Ervaar jij strubbelingen, conflicten of ruzie binnen je gezin van herkomst? In de relatie met je moeder of je vader? Of heb je behoefte aan meer aan inzicht in de dynamiek tussen jou en je broers of zussen?

Tijdens deze workshop onderzoek je je persoonlijke situatie langs de drie basisprincipes van een familiesysteem;

  • ordening en eigen plek
  • uitwisseling in geven en nemen
  • erbij horen.

FAMILIESYSTEEM

Vanaf je geboorte hoor je bij een familiesysteem. Het veld van je ouders, voorouders en alles wat daarmee samenhangt zoals cultuur, religie, belangrijke ingrijpende gebeurtenissen en maatschappelijke ontwikkelingen. Dit grote geheel kent haar eigen dynamieken, en werkt volgens basisprincipes.

Door vanuit deze principes stil te staan bij een situatie of verlangen, kun je op een diepere laag kijken naar oorzaak, gevolg en vooral samenhang. Inzicht en bewustwording op deze laag maakt een beweging die diep in je is gestokt, los en geeft meer ruimte aan je verlangen.

PROGRAMMA

Het programma bestaat uit een deel theorie, een systemische tekening van je gezin van herkomst en een opstelling in een kleine groep. Tevens is er ruimte voor 2 vooraf aangegeven grote opstellingen vanuit 1 vraagsteller.

Tijdens deze dag onderzoek je dus je eigen thema én kun je ook vanuit de representanten-rol indrukken krijgen die relateren aan jouw eigen vraagstuk. 

JOUW BIJDRAGE:

De kosten voor de workshop bedragen 155,- incl BTW. Degenen die een eigen opstellingen willen hebben, geven dit voorafgaand aan de workshop aan via een mail naar info@centenocoaching.nl. Er is plek voor 2 vraagstellers.

TIJD: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 17:00 uur.

Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

LOCATIE: Koninginnegracht 28, Den Haag.

Schrijf je in via de speciale ticket link hieronder.

 

Tijd

14/12/2024 10:00 - 17:00 PST(GMT+02:00)

Get Directions

Evenement

Familieopstellingen dagworkshop 12/2024

Je kunt je niet voor 2 personen tegelijk inschrijven aangezien we graag iedere deelnemer persoonlijk willen aanspreken en willen uitnodigen. Na ontvangst van betaling ontvang je binnen enkele dagen nadere informatie. Let op: Bij verhindering kan je tot uiterlijk 3 dagen annuleren. Restitutie is niet mogelijk, je kan kiezen voor een andere of dezelfde workshop op een ander tijdstip.

Prijs €155,00

Hoeveel tickets? -1 +

Totaal prijs €155,00